- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Allah Bana Yeter
-
Fikir olarak kalmasın git bir an önce diyorum bende psikologapsikolog iyi fikir dedim boşanmak bu kadar koaly dğeil kzıalr üzgünüm en son çare dedim ama o gücü kendimde bulamıyorum
Sen bu adamla niye evlendin? Zihniyetlerine bak şunların, sen istersen saçını başını yol bi nane olmazaynen öyleee o erkek o erkek annesi ne bazen şikayet ediyorum ya a desem oaly oluyor sizi agzıma aldıgımda sıkıntı oluyor ben istediklerimi söyleyemeyecekmiyim laf şu aa kzıım o erkek bak ben ne dayaklar yedim nasıl aldatıldım bunları kabul etmesem sürermiydi bu evlilikler 30 yıl yani onlara göre erkek ve erkek ailesi baki kız ailesi geçiçi kız erkek evine transfer oluyor ama bunlarda erkekte kızda olsa onların evlatlarının deidği olsun istiyorlar
tabikide açıkcası ömür boyu düşünmüyorum bu yaşam tarzına lakin biraz birşeyler deneyip fırsat vermek istiyorumFikir olarak kalmasın git bir an önce diyorum bende psikologa
Her yolu dene acabam kalır diyorsan
Ama boşanmaya da asla gözüyle bakma maddi manevi kendini toparlamaya bak
Kaç yıl geçer böyle, kendin bile afallarken çocuk düşünemezsin o ortamda, gençsin ömrünü heba etme sapıkların içinde
Denetabikide açıkcası ömür boyu düşünmüyorum bu yaşam tarzına lakin biraz birşeyler deneyip fırsat vermek istiyorum
çocuk hgerçekten düşünmüyorum daha kendim napacagımı bilemezken küçüüçk bir bebeğide bu işin içine katamam ben girdiğim girdapa onuda sokamamBide aman diyim çocuk yapma yanarsın
ben ailesinden değilde eşmiden ufacıkta olsa ısık görüyorum ara ara bi sallanıyor ama uyarı geldiğinde hemen saniyede eskiye dönüyorDene
İnşallah ben yanılırım
Ailecek psikologa götüremezsin zatenben ailesinden değilde eşmiden ufacıkta olsa ısık görüyorum ara ara bi sallanıyor ama uyarı geldiğinde hemen saniyede eskiye dönüyor
İşte bu ve bunun gibi yakinlasmaları artırsanız yanlarında belki hatalarını anlarlar. Yani eşinizin poposuna vurun boynundan öpüp kucağına oturun yanlarında sonrada biz aileyiz beni unuttun mu utanıyor musun falan diyin yani onların kelimeleriyle onların hareketlerini yapın sizin yaptıklarınız normal olmasına rağmen kinayacaklardir bu durumda kocam değilmi yaparım siz yaparken garip olmuyo ama dersiniz zamanla hersey normale döner.ya zaten bir ara banyoya girdi eşim beni cagırıyor sırtını lifleyeyim diye annesi koştu ben liflerim kızım sen ütünü yap diye cocouk anne seni cagırmadım deyince suratı asık cıktı anneyi unutmus bu ayy diye felan filannnnnn
ben genelde o haldeyim olayları yaşadıkça donup kalıyor birde insan ailesinde birıak eialesini etrafında böyle birşey duymayınca garip oluyorsun böyel bakakalıyorsun nası lyani die olayı algılayana kadar o oo o o o o o o çok sacma cok absürt gereksiz ama dile getirdiğim de koparmaya çalışan sapık ben oldumKonunu okudukdan sonra ben
inşalalh yanılmanı bende isterim ama bakalım ben biraz çabuk böyle dobra dobra konusuyorum birazcık o huyum bırakırsam diyormu sonra birden kendime gelip neden birleri içni ibrşeyleri değişrtirip strateji olsun ki diyorum öyle bir garipDene
İnşallah ben yanılırım
Bence sen çok sabırlısıninşalalh yanılmanı bende isterim ama bakalım ben biraz çabuk böyle dobra dobra konusuyorum birazcık o huyum bırakırsam diyormu sonra birden kendime gelip neden birleri içni ibrşeyleri değişrtirip strateji olsun ki diyorum öyle bir garip
bunlar edepli ahlaklı görgülü ailelerin özellikleri lakin bunlar sizler bizler gibi aileleri dar görüşlü kendi ailelerini medeni ilan ediyorlar eşim bir tık bu konuda yorum yapmıyor yani öyle mesafeli kadınlara özeniyor edepli böyle oturmasına kalkmasına dikkat eden ama annesini de o grub koyuyuorBenim ablam var
Bekardık, aynı evdeydik, kız kızaydık, ona rağmen ulu orta soyunmazdık
Değil ki abi..
belkide gereksiz bir sabır vardır üzerimde ya boşanmak yazıldıgı kadar kolay kısa ve acısız bir süreç dğeil boşanmak karanlık bir yol gibi korkuyorum ışık yok birşey göremiyorum korkuyorumBence sen çok sabırlısın
tek bi yolu var boşanmak ama oda kesin çözüm degil bundan boşanıp başkasıyla evlensende illakin kv görümce ve elti olacak yanibir kayın validem bir görümcem var bir eşim var
1. Eşimle aşırı laubali olmalarından,kucak kucağa, olmalarından önlerinde giyinip soyunmalarından,günde 56 defa konuşup evimdeki bütün düzene karışmalarından yaptığım yemeği bile kendi tarif ettiği gibi yapılmasından evime sorulmadan istediği zaman gelmesinden eşimi benden kıskanmasından her harcadığımız lirayı bilmesinden bir yere giderken alacağımız hediyeye bile onun karar vermesinden bunlara rağmen eşimin beni kızı gibi gördüğünü söyleyip benim onları hak etmediğini söylemesinden çok sıkıldım ve bunları yaparken beni severek öperek hah hahha tabiri caizse yumuşak diken ve bu sebeple eşimin bile art niyeti oturup kibarlıkla kavgayla konuşmama rağmen anlamadığı fakat beni boşanmakla tehdit ettiği annesinden artık duayla mı taktik lemi bilemem kurtulmak istiyorum hayatımızdan biraz uzak dursun konuştum kadınlarda güzellikle konuştum yani ben örnekler vererek ve iişte onca iyiliğe bizi oğlumuzdan koparacak vs tabi bunlarda yok eşim onun yanında her şey harika sever öper beniii kızımdan öte der yani offff
2. görümcem ahhh o varya o zaten evliliği berabat eşim eniştesini örnek alıyor eniştesi onların ailesinden uzak eşim bizimkilerden uzak durur sonra ,ablam gibi kadın vs ablasına bebeğim aşkım bitanem vs bunlarıda geçtim vücudunu eller popo felan vs ablası arar bugün annemi akşam yatarken aramıamıssın hasta olmuş vsvsvsvs ve ablam annemiz gibi ay nasıl düşünceli vsvsvs yani buhran yani bunalım yani ben şeytan onlar melek derdime bir çare derken bir çok insanın da bu dertlerle boğuşltunu biliyorum bu konuda bir dua bir tecreübe bir deneyim bir öğütü olan varsa bekliyorum ama alın sakniec konusun demeyin denedim ama adam annesi ablası dışında kim konuşursa onu ailesinden koparmak için konusuyor sanıyor yani bu konuyu bir kaç başlıkta açmayı düşünüyorum çünkü işe yarar tavisyelere ihtiyacım var
tabikide öylede her aile böyle anne abla tutupta aşk ısevgilisi gibi hareket edip oglu için kilo vermeye o geleceği zaman saçını kestrip boyatmaya kalkmaz herhalde bukadar ahlaksızı varmıdır bilmiyorumtek bi yolu var boşanmak ama oda kesin çözüm degil bundan boşanıp başkasıyla evlensende illakin kv görümce ve elti olacak yani
ben genelde o haldeyim olayları yaşadıkça donup kalıyor birde insan ailesinde birıak eialesini etrafında böyle birşey duymayınca garip oluyorsun böyel bakakalıyorsun nası lyani die olayı algılayana kadar o oo o o o o o o çok sacma cok absürt gereksiz ama dile getirdiğim de koparmaya çalışan sapık ben oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?