bu kayınvalide ve görümceden kurtulmanın yolu yokmu ?

hiç sevmem bu anne oğul cıvıklıklarını anne oğul bile olsa arada mesafe olmalı.
Benim eski kayınvalide oğluna hoşgeldin diye sarıldığında öperken bile gıcık olurdum çünkü bana nispet yapmak için yapıyordu kıskandığından

tabikide öylede her aile böyle anne abla tutupta aşk ısevgilisi gibi hareket edip oglu için kilo vermeye o geleceği zaman saçını kestrip boyatmaya kalkmaz herhalde bukadar ahlaksızı varmıdır bilmiyorum
benim kini dayısının kızı var bitane nasıl güzel olmuşmuyum yakışmış mı falan der sarılmaya çalışırdı eşim tersledi bi iki kere megerse eşime özel degilmiş geçenler dayı gelinlerinden biri eşiyle telefonda konuştu bu bahsettiğim sahış ne o h... den hiç ayrılamıyorsun düssen e yakasından dedi gelin de yapıştırdı kapagı h.... bensiz duramaz diye bu delirdi hemen kocasını falan aradı kocası cevap vermedi neyse eşim aradı ne yaptın falan diye ben de iyiyim bitanem falan dedim bu hemen kaç yıl oldu daha bıkmadın mı bundan dedi arkadan eşime eşimde bıkmam dedi neyse kapattık teli kv de inanılmaz bi şekilde pek sever oglum haymeana yı ALLAH bozmasın dedi ama ben şok neyse bu eşini yine aradı kadınlar oturuyoruz teyeler yenge anneanne falan varız basladı bu erotik erotik konşmaya etegini meegini falan sıyırıyor dedim ki görümceme yazık ya üzüldüm baksana haline dedim bazısı bi tuhaf oluyor

benim kv de eşimin yanına falan oturunca aglardı ilk zamanlar

benimde bi gorumce bi kayin var gorumce 17 yasinda kaynim 14 (gerci aramizda sorunlar var nisanlimla ama oilsun daha ne oldugu belli degil aramizdaki seyin... neyse ). ikiside abilerinin pesini birakmazlar biri saginda digeri solunda yapisiklar. bi gun bize geldiler ailecek annem dediki kaynima gel sen soyle otur abin daracik yerde oturmasin dedi. yok olmaz abim nereye ben oraya ayrilmam yanindan dedi. bunun uzerine kaynanada onlar cok tutkunlar birbirlerine uc kardesi hickimse ayiramaz dedi imalica. ya sanki evlenince alakalarini kestirecezde sanki evlatlariyla ne bu samimilik. bi arkadasinda dedgi gibi burda : hep benimleyken boyle yapiyolar yalandan yapisiyolar ki kiskandirsinlar !!!!!

Allah bir kac sayfa okudum psikolojim bozuldu
kim olduklarini bilsem gidip tartisicam su an o anne ve gorumce ve tabisi esinle
benim bile sinirim bozuldu

Allahim dogru mu okudum
siz esinle yan yana oturunca aglar miydi?
sok oldum su an
siz ne derdinizz pekiii
Ne diyecem daha 1 haftalik evliydik ilk yaptiginda zaten boyle salaklasmistim ben im oturdugum odadan cikarlardi vs bun tane sey zaten en son evden kovdu beni ama esim b pesimden geldi

Allaha şükür böyle bir derdim yok akıl ve yöntem veremiycem ama açıkcası cok can sıkıcı heleki düzenine yemegine karışılıyor olması.. eşin anakuzusu değişmez ısrarcı olma kendinden sogutursun .. umursamamaya çalış .. yakın arkadasım buna benzer seyleri kayınvalidesinden çekti biyere giderken izin alıcaksın benden derdi kız eşine anlatamıyordu derdini bir hocaya gitti büyü yapılmıs dedi bozdu .. Allaha şükür düzeldiler .kayınvalide den uzaklastılar ..

Benim arkadasimin gorumcesi babasinin yaninda bebegini emzirirdi.Hic cekinmez,yana bile donmezdi.Onu bile garipserdik ama bunlar level atlamis...

Bu şahısların kan bağı var mı gerçekten, yoksa toplaşıp aile olalım mı demişler? Tövbe estağfurullah.
Bunlar abartmışlar ama belli bir yere kadar normal karşılayanlar da az sayılmaz, ben sevmiyorum.
Karşı cins mi karşı cins, mesafeyi ayarlıcaksın, hiç hoş değil.

valla çekilecek kahır var, çekilemeyecek, çekilmemesi gereken kahır var.
konu sahibinin ben eşinde ısrar etmesini hiç anlayamadım.
açıkçası bu aileden bir menfaati olduğunu düşünüyorum. Maddi durumları mı çok iyi, yoksa kendi ailesine dönse eve kabul etmezler mi. böyle engelleyen bir şey olması gerekir. yoksa verilen örnekler kabul edilebilir örnekler değil. psikologa gidilse ne olacak, ne olabilir ki.

Allah bir kac sayfa okudum psikolojim bozuldu
kim olduklarini bilsem gidip tartisicam su an o anne ve gorumce ve tabisi esinle
benim bile sinirim bozuldu
teşekkür ederim insan bazen birilerinini derdiyle dertlenip uyurken bile düşünüyor.sağolun

komik o kadar komik bir yorum ki gülmekten alamadım kendimi çok şükür benim durumum yerinde çalısıyorum kimsye muhtaç dğeilim aksine onlara arada bizden isterler kendi ailem içinde önemli olan benim hiçbi kızın annesi diyemezken benim annem evlenmeden evlendikten sonra canını sıkan kafana yatmayan şeyde bırak gel der bazılarınızın garip yorumlarına çok şaşırıyorum benim gibi bu şekilde sorun yaşayan bi çok insan olduğunu düşünüyor ve biliyorum beni engelleyen şey eşimi henüz kaybetmeye hazır olmamam onlarsız eşimle çok iyi olmamız ve evlililğimin yeni olması boşanmanın bana henüz korkunç gelmesi saplantılı olduğum için yaad bi engelim olduğundan değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…