Benim kv zaten sorunlu olduğu için eşim biliyordu, ben aman huzur bozulmasın diye hep alttan aldım, seviyordum da kendisini başta, ama kadın yok yani hap kullanıyor psikolojisi bozuk. Sürekli oğlak kızı beni aramıyor benimle ilgilenmiyor diye kavga çıkarırdı durduk yere, kendini yerlere atardı, her ortamda beni kötülerdi, bir kere bizi evinden kovdu sebebi onu aramamışım :) hadi sgidin dedi.. eşimle bana. sonra tek bana hakaret etmeye başladı, sürekli durum paylaşırdı işte yüzü güzel olsa ne olur kendi şeytan falan gibi benim için, eşimde annesinin sorunlu olduğunu biliyordu. En son da işte bu ilgi eksikliği eve yerleşmeye kadar getirdi, Eşime duygu sömürüsü yaparak. Bende kabul etmedim falan. Eşimi çektim konuştum ben artık görüşmek istemiyorum çok çabaladım şahitsin artık psikolojimi bozuyor kendime saygım kalmadı hakaret yiyip alttan alarak dedim eşimde tamam dedi artık görüşmüyorum. Sadece eşim gidiyor. Hala beni takip ediyor Ben en ufak onla ilgili birşey paylaşmamış bile olsam üstüne alınıp eşime nasılsın oğlum diye aramıyor da beni kötülüyor yok şunu paylaşmış bana demi diye.. ben seni engellemişim ayıp ya röntgencilik yapıp üstüne alınmak. Arada gene huzur kaçırıyor ama dediğim gibi benim ki baya sorunluydu ve eşim alanen bunu biliyor o yüzden o hasta işte napacaksın kafasında ilişki yürütüyor, sadece artık ben dahil değilim çekemem ki onun deli anasını 1 sene çektim. Tavsiyem sana aileler evliliği direkt olumlu yada olumsuz etkiliyor en azından huzur bozuyor.. aile çok önemli, evet yeni tanışacağın kişi de aileci çıkabilrir ama bile bile de kendini feda etme. Ben ailemden böyle Kabile gibi yaşam görmedim ben batılıyım eşim doğulu, onlar sürekli beraber olmamızı isterdi bu bana çok ağır geldi ki üstüne annesinin hastalığı ve hakaretleri hiç çekemedim