- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi birzerdali
-
Sakın açmayın. Gerçekten iyi olmaz ilişkiniz için. Maalesef erkeklerin söylenen hiçbir şeyi unutmama ve koz olarak kullanma huyu var ailesi söz konusu olunca.Evet kesinlikle böyle düşünüyorum. O zamanın şartlarına uygun olarak düşünürüz en uygun yolu buluruz gibi belirsizce kapandi konu. Fakat ben çalıştığım için birine bakmanın zor olduğunu söyledim yine de. Kulağında kalmıştır. Tekrar tekrar açıp olmayan konuyu konuşmak da ayıp olur diye açmak istemiyorum
ah cnm oyle olmuyor istee bu karsi tarafin kulturuyle alakaliPeki nasıl davranıyorsunuz ? Henüz ailesinden kımseyi tanımıyorum. Tanısınca cok samimi olup bu kapının aralanmasini istemiyorum ama erkek arkadaşım da soğuk dursam üzülür ve huzursuz olur. Samimi saygılı ama mesafeli nasıl olacağım bılmiyorum. Çok samimi olmadıkları birinin evine gelmek istemezler diyorum
Evet maalesef konuştugumuz bir kaç ailesel mesele aramızda yanlış tanınmaya ve mesafeye sebep olmuştu bir kaç gün. En azından beraber yaşamak istemediğimi biliyor. Gerisi için şimdiden konuşmak bana da ayıp gibi geliyor. Belirsizlik biraz yoruyor ama sanırım zamana bırakmak lazımSakın açmayın. Gerçekten iyi olmaz ilişkiniz için. Maalesef erkeklerin söylenen hiçbir şeyi unutmama ve koz olarak kullanma huyu var ailesi söz konusu olunca.
Siz evlendiğiniz zaman annesiyle ilgili alakasız bir konudan bile şikayet etseniz zaten daha evlenmeden istememiştin annemi fesatsın sen sevmiyorsun onu gibi yüzlerce saçma cümle kurma ihtimali yüksek.
Hayatın ne getireceği belli olmaz hem. Olmaz denilen olur. Sizin anne ya da babanız size yerleşmek zorunda kalır belki . Kalbinizi karartmayın bu düşüncelerle. Aşkın keyfini sürün
Korktum gerçekten. Ailesini tanımıyorum, samimiler evet ama biz de kendi aile içinde samimiyiz. Yine de mesafeli durmak istiyorum en azından bir nebze de olsa uzaklık olsun diye. Ayrı şehirlerde olucaz, bilmiyorum bu ne denli yarar sağlar. Yarın bir gün olur olmadık bişi ile karşılaşabilirim tabi ama yaşadıkları şehirde akraba çoluk çocuk torun torbaları var. Kalan kişi yine de herşeyi bırakıp dört duvara gelmek ister mi bilmiyorumah cnm oyle olmuyor istee bu karsi tarafin kulturuyle alakali
Ben çok mesafeliyim resmiyim ama karsi tarafin umrunadegl
Evime geldiklerinde asiri rahatlar mesela
Heryere yayiliyorlar onlara göre normal
Cekinme burasi samimi olmadgiimiz birinin evi gibi dusunmuyorlar
Esinizde bisure sonra bozuluyor mesela
Cunku samimi olunsun istiyor
Ozellikle her erkek gibi anneye cok düşkün
Ben oraya gitigimdede soguk duruyorum
Kavga kotu soz asla demem tarzim degil
Ve bunlar soguk durustan anlamiyorlar
Ogullarimizin evi geliriz yeriziceriz dagitiriz modunda
Ki ben 8aylik evliyim toplam 4kere gittim ki bize yaklasik 1.5saat uzaklikta
Esim yalniz gidiyor
Asiri samimiler tuhaf derecede
Bende esimi cok sevdim ailesi koyde yilda birkackere idare ederim dedim
Esim üniversiteyi uzkata okumus cok duskun imaji vermedi
Amasuan annsi gelsin dinlensin kisin evde rahat etsin modunda.
Oyuzden bence es adayinin tavrini iyi gozlemle.
valal orasi muammaKorktum gerçekten. Ailesini tanımıyorum, samimiler evet ama biz de kendi aile içinde samimiyiz. Yine de mesafeli durmak istiyorum en azından bir nebze de olsa uzaklık olsun diye. Ayrı şehirlerde olucaz, bilmiyorum bu ne denli yarar sağlar. Yarın bir gün olur olmadık bişi ile karşılaşabilirim tabi ama yaşadıkları şehirde akraba çoluk çocuk torun torbaları var. Kalan kişi yine de herşeyi bırakıp dört duvara gelmek ister mi bilmiyorum
Baskasinin ne isteyecegine yorum yaparak hata yapiyorsunuz,niyet okuma yeri degil ,malesef istenmedigi rahat edemeyecegi yere illa gidenide goruyoruz ,amac sizi rahatsiz etmek ,acik olun ,haa illa evlenecem istiyorum diyorsanizda ,hazir olun ....Kalan ebeveyn isterse isterim dedi. Onların kültüründe küçük çocukta kalıyor çünkü ama ben hem çalışıyorum hem de onların kültürüne çok yakın değilim. Benim yanımda rahat hissetmeyebilir bu sebeple gelmeyebilir. Bir de henüz tanısmadik ama çok samimiyet kurmak istemiyorumm. İnsan çok samimi olmadığını birinin evinde kalmak istemez
Evet elbette garanti değil fakat olma ihtimali olan bir durum ve bu sebeple düşünmekten alamıyorum kendimiGarantici olmanızı anlarım ama hayat insana ölüm ve hastalık konusunda garanti vermiyor. Şartlar değişiyor bazen insanın elinde olmadan. Şimdi nişanlınız size tamam bize gelmeyecekler dese sonra durumlar onu mecbur bıraksa ne yapacaksınız
Bılmiyorum ki öyle kötü niyetli illa rahatsiz edeyim diyen insanlar gibi durmuyorlar ama tanımıyorum da olabilir neden olmasınBaskasinin ne isteyecegine yorum yaparak hata yapiyorsunuz,niyet okuma yeri degil ,malesef istenmedigi rahat edemeyecegi yere illa gidenide goruyoruz ,amac sizi rahatsiz etmek ,acik olun ,haa illa evlenecem istiyorum diyorsanizda ,hazir olun ....
Zaten erkeklerin annelerine bu denli düşkün olması sinirimi bozuyor. Ben de annemi çok severim onsuz olmak istemem ama bu kadar duskun de değilim. Allah korusun bakıma muhtaç olmadığı sürece herkesi evinde ziyaret etmek ister, evinde bakmak isterim. Annem dahi olsavalal orasi muamma
Bende oyledusundum
Koyhayati alismis sehirde yapamaz 4duvar arsında dedim
Ama valla bukadar merakli olduklarini tahmin edemezdim
Birde evlenince erkkelerde degisiyor onalrda gelsin evimde kalsin meraklari oluyor
Sen suan sadece gozlemle
Konusmalari ipucu verir
Evet sanırım takıntı yapıyorum. Şuandan bunu düşünmek anlamsız belki ama dediğim gibi kültürel durumu, ailesine düşkünlüğü beni biraz düşündürüyorBu kadar takıntı yapmayın ya. Ondan önce sizin vefat etmeyeceğinizin garantisi yok. Kendi ailenizden biri vefat etse, diğeri yanınızda kalmak istese red mi edeceksiniz yani? Siz de bir gün aynı konumda olabilirsiniz yarınımız belli değil
Ah erkeklerde boyle bir anlayis yokZaten erkeklerin annelerine bu denli düşkün olması sinirimi bozuyor. Ben de annemi çok severim onsuz olmak istemem ama bu kadar duskun de değilim. Allah korusun bakıma muhtaç olmadığı sürece herkesi evinde ziyaret etmek ister, evinde bakmak isterim. Annem dahi olsa
Evet maalesefAh erkeklerde boyle bir anlayis yok
Ev ev üstüne malesef olmaz.yapacagınız şey her zaman mesafeli olun eş ailesine karsı zaten sizden yüz bulamazlarsa birlikte yasamayı teklif edemezler....ev ev üstüne ciddi sıkıntı iyiyken kötü olursunuzHerkese merhaba arkadaşlar;
Yaşım 28. Bir süredir devam eden ve çok güzel giden bir ilişkim var. Kısaca bahsedecek olursam, erkek arkadaşım geleneksel bir ailede yetişmiş fakat anlayışlı, makul izahlari anlayabilen ve değişime açık biri. İlişkimiz boyunca fedakâr ve sevgi dolu. İnce düşünür, alakalıdır. Yani bir kadının bekleyeceği hemen hemen herşeyi tam anlamıyla karşılar.
Fakat şöyle bir sorunum var. Ankara'da yasiyorum. Çalışıyorum fakat çalışma saatlerim iyi olan bir mesleğim var. Gündüz evde olabiliyorum. Evlendigimizde ailesi ile ayni şehirde yaşamayacagiz. Bir ablası ve kiz kardesi Ankara'da yaşıyor sadece. Onlarda evli. Anne babası, diğer abileri, abla ve kızkardeşi başka şehirdeler ve aynı muhitte yaşıyorlar. Erkek arkadaşım anne ve babasına çok düşkün. Herhangi birinin vefatı durumunda diğerinin yanımıza gelmesini isteyebilir. Ben ise böyle bir şeye hiç açık değilim. Ailelerinde çalışan bir kadin yok. Bu durumda nasıl bir yol izlerler bılmiyorum , belki beni gözden de çıkarıp " çalışıyor bakamaz" diyerek gelmeyebilir fakat ben yine de stres içindeyim. Ailesi kendi şehrine düzenine alışmış insanlar, diğer çocukları etraflarında, yakınlarında. Fakat birinin vefatında öbürü tek kalınca bizim yanımıza gelebilir belki. Bilemiyorum. Gelse de alışkın olduğu hayat olmayacak çünkü ikimizde işimiz rahat olsa da çalışıyoruz. Çalışan kadına alışkın bir aile değil fakat yine de tedirginim. Bu konu ile alakalı konuştuk ve annem veya babam hangisi tek kalırsa ve yanıma gelmek isterse, gelsin isterim dedi. Ben de hayır gelemez demedim ama çalıştığımız için onlar için zor olacağını izah ettim. Böylece belirsiz şekilde kapandı. Ölüm hoş bir konu olmadığı için şimdiden konuşmak iyi olmuyor ve ben de açmak istemiyorum pek. Fakat aklımın bir köşesinde var. Ne önerirsiniz ?
Evet ben de mesafeli olma taraftariyim. Fakat arada sırada onların yaşadığı şehire gideriz, buradaki kız kardeşleri gelir gider. Bir de erkek arkadaşım mesafeli durursam üzülür ve sorun yapar. Saygılı, iyi fakat mesafeli olmayı nasıl başaracağım bılmiyorum. Ben de yüz bulsunlar istemiyorum. En azından yüz bulmazlarsa yabancılar ve rahat edemeyiz diye gelmek istemezEv ev üstüne malesef olmaz.yapacagınız şey her zaman mesafeli olun eş ailesine karsı zaten sizden yüz bulamazlarsa birlikte yasamayı teklif edemezler....ev ev üstüne ciddi sıkıntı iyiyken kötü olursunuz
Hem vicdansiz davranip hem oyle gozukmemek adamin gozunu boyamak mi istiyorsunuz?Evet, bir kaç kere konusu geçti gerçekten antipatik oldu. Ben de vicdansız gibi göründüm hoş olmadı. Öyle bir durumda da olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?