Bu Kaynana Meselesi İleride Sorun Olursa ?

Sakın açmayın. Gerçekten iyi olmaz ilişkiniz için. Maalesef erkeklerin söylenen hiçbir şeyi unutmama ve koz olarak kullanma huyu var ailesi söz konusu olunca.
Siz evlendiğiniz zaman annesiyle ilgili alakasız bir konudan bile şikayet etseniz zaten daha evlenmeden istememiştin annemi fesatsın sen sevmiyorsun onu gibi yüzlerce saçma cümle kurma ihtimali yüksek.
Hayatın ne getireceği belli olmaz hem. Olmaz denilen olur. Sizin anne ya da babanız size yerleşmek zorunda kalır belki . Kalbinizi karartmayın bu düşüncelerle. Aşkın keyfini sürün

ah cnm oyle olmuyor istee bu karsi tarafin kulturuyle alakali
Ben çok mesafeliyim resmiyim ama karsi tarafin umrunadegl
Evime geldiklerinde asiri rahatlar mesela
Heryere yayiliyorlar onlara göre normal
Cekinme burasi samimi olmadgiimiz birinin evi gibi dusunmuyorlar
Esinizde bisure sonra bozuluyor mesela
Cunku samimi olunsun istiyor
Ozellikle her erkek gibi anneye cok düşkün
Ben oraya gitigimdede soguk duruyorum
Kavga kotu soz asla demem tarzim degil
Ve bunlar soguk durustan anlamiyorlar
Ogullarimizin evi geliriz yeriziceriz dagitiriz modunda
Ki ben 8aylik evliyim toplam 4kere gittim ki bize yaklasik 1.5saat uzaklikta
Esim yalniz gidiyor
Asiri samimiler tuhaf derecede
Bende esimi cok sevdim ailesi koyde yilda birkackere idare ederim dedim
Esim üniversiteyi uzkata okumus cok duskun imaji vermedi
Amasuan annsi gelsin dinlensin kisin evde rahat etsin modunda.
Oyuzden bence es adayinin tavrini iyi gozlemle.

Evet maalesef konuştugumuz bir kaç ailesel mesele aramızda yanlış tanınmaya ve mesafeye sebep olmuştu bir kaç gün. En azından beraber yaşamak istemediğimi biliyor. Gerisi için şimdiden konuşmak bana da ayıp gibi geliyor. Belirsizlik biraz yoruyor ama sanırım zamana bırakmak lazım

Korktum gerçekten. Ailesini tanımıyorum, samimiler evet ama biz de kendi aile içinde samimiyiz. Yine de mesafeli durmak istiyorum en azından bir nebze de olsa uzaklık olsun diye. Ayrı şehirlerde olucaz, bilmiyorum bu ne denli yarar sağlar. Yarın bir gün olur olmadık bişi ile karşılaşabilirim tabi ama yaşadıkları şehirde akraba çoluk çocuk torun torbaları var. Kalan kişi yine de herşeyi bırakıp dört duvara gelmek ister mi bilmiyorum

Garantici olmanızı anlarım ama hayat insana ölüm ve hastalık konusunda garanti vermiyor. Şartlar değişiyor bazen insanın elinde olmadan. Şimdi nişanlınız size tamam bize gelmeyecekler dese sonra durumlar onu mecbur bıraksa ne yapacaksınız

valal orasi muamma
Bende oyledusundum
Koyhayati alismis sehirde yapamaz 4duvar arsında dedim
Ama valla bukadar merakli olduklarini tahmin edemezdim
Birde evlenince erkkelerde degisiyor onalrda gelsin evimde kalsin meraklari oluyor
Sen suan sadece gozlemle
Konusmalari ipucu verir

Baskasinin ne isteyecegine yorum yaparak hata yapiyorsunuz,niyet okuma yeri degil ,malesef istenmedigi rahat edemeyecegi yere illa gidenide goruyoruz ,amac sizi rahatsiz etmek ,acik olun ,haa illa evlenecem istiyorum diyorsanizda ,hazir olun ....

Evet elbette garanti değil fakat olma ihtimali olan bir durum ve bu sebeple düşünmekten alamıyorum kendimi

Baskasinin ne isteyecegine yorum yaparak hata yapiyorsunuz,niyet okuma yeri degil ,malesef istenmedigi rahat edemeyecegi yere illa gidenide goruyoruz ,amac sizi rahatsiz etmek ,acik olun ,haa illa evlenecem istiyorum diyorsanizda ,hazir olun ....
Bılmiyorum ki öyle kötü niyetli illa rahatsiz edeyim diyen insanlar gibi durmuyorlar ama tanımıyorum da olabilir neden olmasın

Zaten erkeklerin annelerine bu denli düşkün olması sinirimi bozuyor. Ben de annemi çok severim onsuz olmak istemem ama bu kadar duskun de değilim. Allah korusun bakıma muhtaç olmadığı sürece herkesi evinde ziyaret etmek ister, evinde bakmak isterim. Annem dahi olsa

Bu kadar takıntı yapmayın ya. Ondan önce sizin vefat etmeyeceğinizin garantisi yok. Kendi ailenizden biri vefat etse, diğeri yanınızda kalmak istese red mi edeceksiniz yani? Siz de bir gün aynı konumda olabilirsiniz yarınımız belli değil

Evet sanırım takıntı yapıyorum. Şuandan bunu düşünmek anlamsız belki ama dediğim gibi kültürel durumu, ailesine düşkünlüğü beni biraz düşündürüyor

Ah erkeklerde boyle bir anlayis yok

Ev ev üstüne malesef olmaz.yapacagınız şey her zaman mesafeli olun eş ailesine karsı zaten sizden yüz bulamazlarsa birlikte yasamayı teklif edemezler....ev ev üstüne ciddi sıkıntı iyiyken kötü olursunuz

Ev ev üstüne malesef olmaz.yapacagınız şey her zaman mesafeli olun eş ailesine karsı zaten sizden yüz bulamazlarsa birlikte yasamayı teklif edemezler....ev ev üstüne ciddi sıkıntı iyiyken kötü olursunuz
Evet ben de mesafeli olma taraftariyim. Fakat arada sırada onların yaşadığı şehire gideriz, buradaki kız kardeşleri gelir gider. Bir de erkek arkadaşım mesafeli durursam üzülür ve sorun yapar. Saygılı, iyi fakat mesafeli olmayı nasıl başaracağım bılmiyorum. Ben de yüz bulsunlar istemiyorum. En azından yüz bulmazlarsa yabancılar ve rahat edemeyiz diye gelmek istemez

Ben yinede ailesini de iyi analiz et diyorum çok canım yandı çünkü. Rahat edemezse gelemezler diye düşünme sakın neler gördüm şu yaşımda. 1+1 evde kızında aylarca kalan kaynana gördüm yeni evli oğlunda kalan kaynana gördüm. İnsan genişse rahatsa karakterinde utanma arlanma yoksa baya baya misafirlik değil birilkte yaşam yapıyorlar. Sen de kültür dedin ya kültüründe varsa rahat rahat devamlı gelir ve bence uzun uzuuun yatılı gelip kalmalarıda olur. Yani öyle tek kalınca beraber yaşarız olayından önce mesela senede kaç defa gelip kalacaklar sizde? Birde çalışıyorum rahat edemezler diye düşünme hiçte bu gelin çalışıyo boşanmaktan korkmaz demezler inan çalış çalışma farketmiyor eğer kültüründe yoksa. Çok iyi düşün aklında 1 soru işareti bile varsa her şeyi konuş ilerde başına dert alma senede kaç gün kalcaklarına kadar konuş kötü bişey değil bu karşı tarafın beklentilerini öğren en azından.

Bunlari dusunmek icin cok erken. Henuz bir aile degilsiniz. Onlara sevgi beslemiyorsunuz. Sevdikce belki farkli dusuneceksiniz.

kendi anne babaniz da yardima muhtac olabilir. O zaman da esiniz istemez buna razi misiniz?

dusmez kalkmaz bir Allah. Illa yaslilar muhtac olacak diye bir sey yok. Biz gencler de anne babalarimiza muhtac duruma dusebiliriz. O zaman onlar da bizi mi istemesin?

Esiniz tek cocuk degil. Bir suru kardesi var. aralarinda gezse bile gelecek kisi yilda bir kere size gelecek. Belki kiz cocuklari birakmayacak bile gondermeyecek gelinlerinlerin yanina.

Cok erken dusunuyorsunuz. Dusundugunuzu de dar acidan dusunuyorsunuz. Bu fikrinizi oyle bir erkege soylemeyin ciddi hayalkirikligi olursunuz onun icin.

sagliktayken de gelmelerini cok istemiyorsunuz gibi geldi bana. Kimle evlenseniz bu ihtimal var cunku anne babasiz birini bulun boyle dusunuyorsaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…