Bu Kaynvalideler ne olacak?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lizi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

lizi

Ziyaretçi
merhaba bayanlar,
yeni üye oldum taip ediyordum sizi bir süredir.
Ya ben kayınvalidemden memnunum diyen var mı aranızda
ben memnun değilim ama eşime de bişi demiyorum arada kalmasını onun üzülmesini istemiyorum ama bazaen dayanamıyorum patlıcak noktaya geliyorum
ne yapıcam yahuuu kızlar bi yardım

napçan işte kocanın hatrına şirin görünücen bende azetmiyorum vallahi sinir ediyo beni ama napalım kocalarımız dünyaya getirmişler saygı göstericez seviyeli olucaz böyle böyle geçicek ömürr

yaa saygıda zaten kusur etmiyorum etmem de ona olmasa bile kocama ve kendime olan saygımdan dolayı saygıda kusur etmem ama delirtiyor beni yaaa
bide görümcem var ki sormayın gitsin küçük dağları o yaratmış sanki
ben böyle görmedim biz de gelin göürmce yoktur abla kardeş vardır
ama burda öle olmuyor
deliricek gibi oluyorum susup susup oturmak daha da sıkıyor canımı

kayınvalideden memnun olanlar var tabiki.
kayınvalide denilen kişiler ayrı bir cins değil ki.
hem memnun değilim değiştiriyim yenisi gelsin denecek biri değil maalesef.
kocanızın hatırına ya anlaşacak ya da saygı duyacaksınız gibi..

ya ne biliim değiştirmek değil tabide
insan böle bişii yapamıyor ya o deli ediyor ben
nrmalde kimseden lafımıesirgemem ben ama burda öle olmuyor maalesef
sus pus duruyorum
ama o her istediğini lap diye söyleyi veriyor
bu daha da delirtiyor beni

ben memnunum Allah razı olsun annem gibi,düşünür bizi.zaten oğlunu seven gelinini de sevmel.inş.bende onun gbi olcam:))))))))

benim ki hiç düşünmedi şimdiye kadar anlatsam anlatmakla bitmez yaptıkları neyse artık katlanıcaz
çok şanslısın valla brc 1769 allah daim kılsın inşallah

tek çeken ben değilmişim yahuuu :))) demekki kayınvalide ve görümce sendromu herkes de oluyo kiminki fazla kimin ki eksik
benim görümcem bana geldiğinde evimde kir bulmaya çalışır :) bende güler geçerim ona okumamış etmemiş koca kadınlar gibi günden günde gidecek tiplerden
ama kayınvalidem çok akıllı su kurnazıdır herkesi parmağında döndürüyor beni de döndürmek istiyor ama yemezler
okuyunca burdakileri rahatladım valla
ne güzelmiş kadın kadına konuşmak:)

yalnız degılsın benımmkı bana durduk yere beddualar okur kendını bı halt sanıyo:dilcikar:
ben kadınlıgımla donumda sallarım onu:dilcikar:

nefret ettırrdı resmen kendınden yuzunu görmeye bıle tahamulum yok cunku görünce ınanılmaz bi tıksıntı ıgrenme kusma gelıyo bana :dilcikar:

zaten bundan sonra yuzunu görmem direk bosanma nedenimdir:1closedeyes:
eşimede dedım işine geliyosa
gelmiyosa bosar o kadar :dilcikar:

evet var en iyi kaynana ölü kaynana:))))))))))))))

ya valla nasil kayinvaldeler var burda okuyunca hic inanasim gelmiyor.
cok sukur rabbime benim kayinvaldem hep iyiligimizi ister.
surekli tembihler esime kizimi uzme perisan etme der.
ufak tefek sorunlara aldirmayin der.
beni kizindan ayirmaz.rabbim herkese boyle kayinvalde nasip etsin.
anlayamadigim nasil kayinvaldeleriniz boyle davraniyor bana cok tuhaf geliyor.

Evet canım çok haklısın ve yalnız değilsin....bende çok dertliim offfffffff

kızlar düşünün gün gelecek belki sizde kaynana olacaksınız,aynı özleri gelinlerinizde sizin için söyleyebilir.ben onun gibi yapmam demeyin,günlerin size ne getireceği belli olmaz

canım ona karsı davranırken kendını onun yerıne koy veya sunu dusun erkek kardesın varsa gelınımız anneme kotu davransa ben çok uzulurum bunu dusun tahammul edeceksın baska sansın yok ınsanlarla gecınmenın yolu bu gorme duyma

kaynanalarda zamanında ben çok çektim kaynanamdan bari gelinime onun gibi davranmayım da beni sevsin saysın diye düşünse keşke.ağzınızla kuş tutsanız arsız kaynanaya yaranamazsınız arkdaşlar.çünkü hep bana hep bana derler.allah hepimizi okumuşun cahilinden korusun inş.

güzelim takma kafana tokadan başka bi şey boşverr sıkma canını şarkısı bile var kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı diye kaydirigubbakcemile3 kaynar kazana atamassakta duymamazlıktan gelelimmm hayatı kendimize zehir etmeyelimm boşverr ben takmıyom artık sende böyle yap :1rolleyes:

Ben severim kayınvalidemi, ne yapmış olursa olsun büyüğümdür. Eşimin annesi diye sevip saymadım ben onu, büyüğüm olarak kabul edip sevdim ve saydım. Başta problemler oldu ama hep sustum, şimdi eşimin tüm ailesi el üstünde tutar ve severler, bende bir kişi hariç hepsini severim.
Bu arada eltimlede çok iyiyizdir. Görümcem yok olsa onunlada iyi olurdum herhalde.

super bir kayinvalidem yok ama arasaki dengeyi iyi koruyan bir esim var annesi esimden cekinir ani cikislar yapmaz en azindan o yanimizdayken yanlizkende ben cok mesafeli davranirim sessizligimle onu bastiririm konusmam soluk alis verisim duyulmaz ne derse desin tas kesilirim sonra kendini toplar ve normale doner hadi kizim cay koy sevdigin pogacadanda yapayim der zaten Turkiyeye gitmeden gitmeye gorusuyoruz kisa zamanda da kalp kirmaya ne gerk iki gunluk dunyada bence en guzel cevap hic cevap vermemektir sana tavsiyem belki dunya kuruldugundan beri bu sorunlar var onemli olan esin sergiledigi tavir ama ben yinede menunum okudugum kayinvalidelerin yaninda gulsuyudur gorumcelerime gelince ikiside kardesten otedir Allah yokluklarini gostermesin onlar benim gorumcem degil has oz kardeslerim gibidir tek gun kirilmadik ,kirilmadim pirlantalarim onlar benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…