koptuuuuum kaydirigubbakcemile3..bende valla...ahh benimki yokmu benimki...kaydirigubbakcemileKaynana gelinini alır karşısına.
Bak kızım benim 3 halim var.
1.Gülü göğsüme takarsam ogün sinirliyimdir.
2.Gülü kulağıma takarsam ogün orta halimdeyimdir,
3.Gülü başıma takarsam ogün iyi halimde
Sıra geline gelir;
Bak anne der ,benim 1 halim var.
Sigaramı yakarım, bacak bacak üstüne atarım.
Sen gülü popona da taksan ben yine bildiğimi
yaparım.
zemuszemus
allah mululunu daim etsin kayınvaldenle canım...amma unutmaki yarın ne olur belli olmaz..kayınvaldesiyle kötü olan gelinler de mi hata yani gelinler saygısız kayın valdeler melek.. ilginç..tabi kötü gelinlerde vardır mutlaka orası ayrı..denemesi bedavada olsa İNSANLIKTAN ANLAMAYAN ANLAMAZ herkes senin gibi şanslıda olmaz.. şakkıdıBenim kayınvalidem de çok tatlı bi hatun, ben ufak tefek biriyim kayınvalidem iri yarı beni görüğü yerde üstüme atlıyo öpüyo kokluyo sarılıyor.. Bir gün elinde kalıcam diye korkuyorum kafamçokkarıştı
Ama şu var etraftan gördüğüm kadarıyla; kayınvalideler kendisine saygı duyulsun istiyor, yada saygınızı sevginizi göstermenizi istiyor.. Aslında yapacağınız çok küçük şeyler bile kayınvalidenize yetecektir.. bir yere gidiyorken uzakta bile oturuyor olsanız onu arayıp "annecim ben şuraya gidiyorum haberin olsun" demeniz onun ruhunu okşayacaktır. Denemesi bedava :lepi: kaydirigubbakcemile5.
allah mululunu daim etsin kayınvaldenle canım...amma unutmaki yarın ne olur belli olmaz..kayınvaldesiyle kötü olan gelinler de mi hata yani gelinler saygısız kayın valdeler melek.. ilginç..tabi kötü gelinlerde vardır mutlaka orası ayrı..denemesi bedavada olsa İNSANLIKTAN ANLAMAYAN ANLAMAZ herkes senin gibi şanslıda olmaz.. şakkıdı
ya yemin ediyorum okudukça sinirlerim hopluyor nedir bu kaynanalardan çektiğimiz ya.evlilik zaten başlı başına zor bir durum alışması son derec güç bide bunlar paçadan şey çıkar gibi ortaya çıkıp herşeye dahil olup zoru dahada zorlaştırıyorlar ya be mahluk sende kadın değilmisin aynı yoldan geçmedin mi yok anacım bunlar kaynana olarak doğuyor kesin yani ben buna karar verdim başka açıklama bulamıyorum.eşimle evlendiğimden beri yaptığımız tartışma ve münakaşaları düşündüm geçen gün yemin ediyorum yüzde doksanı kaynana yüzünden.ya sanıyorlarki oğlan eşiyle mutlu olursa anasını unutacak.annelik falan değil yaptıkları bana göre evladını düşünen ve mutlu olmasını isteyen bir anne bilir ki evli iki insana karışılmaz gelip ona danışırlarsa ancak o zaman midahele edebilir.senin oğlunsa benimde bir annem var dimi o niye karışmıyor ben evlendim diye annem diskalifiye mi oldu hayatımdanda sen çıktın.herkes yerini bilsin oğlunu çok seven kucağında pışpışlasın elin kızını da sinir hastası etmesin
Benim kayınvalidem de çok tatlı bi hatun, ben ufak tefek biriyim kayınvalidem iri yarı beni görüğü yerde üstüme atlıyo öpüyo kokluyo sarılıyor.. Bir gün elinde kalıcam diye korkuyorum kafamçokkarıştı
Ama şu var etraftan gördüğüm kadarıyla; kayınvalideler kendisine saygı duyulsun istiyor, yada saygınızı sevginizi göstermenizi istiyor.. Aslında yapacağınız çok küçük şeyler bile kayınvalidenize yetecektir.. bir yere gidiyorken uzakta bile oturuyor olsanız onu arayıp "annecim ben şuraya gidiyorum haberin olsun" demeniz onun ruhunu okşayacaktır. Denemesi bedava :lepi: kaydirigubbakcemile5.
merhaba bayanlar,
yeni üye oldum taip ediyordum sizi bir süredir.
Ya ben kayınvalidemden memnunum diyen var mı aranızda
ben memnun değilim ama eşime de bişi demiyorum arada kalmasını onun üzülmesini istemiyorum ama bazaen dayanamıyorum patlıcak noktaya geliyorum
ne yapıcam yahuuu kızlar bi yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?