Bu Kaynvalideler ne olacak?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lizi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende memnunum allah razi olsun kizlarindan ayirmaz gorumcelerimde kardes gibilerdir 5 gorumcem var hepside birbirinden iyiler sagolsunlar opuyorumnanaktan ama iste bazen boylleride cikiyoo benim annemde cook cekmiss cnim allah sabir versin sanada ama napican bosver gormezlikten gel takma kafana :teselli:

valla benim kayınvalidem beni istemediği gibi eltim ve kocasınıda soğttu bizden.hadi ben neyse dış kapının mandalı benim biricik aşkım ne yaptı onlara.insan abisini arayıp sormazmı.heleki nasıl bir amcasınki.yeğenini doğum gününde bile aramazsın.kayınpederim ameliyat olmuştu ameliyat öncesi ve sonrası defalarce aradım.şimdi benim babam hastanede yatıyor bana bi geçmiş olsun bile demediler.haram olsun verdiğim onca emeklere.keşke hiç susmasaymışım hep konuşup karşılık versymişim.susmayın arkdaşlar.karşılığını lap diye yapıştırın ezdirmeyin ne kendinizi ne ailenizi.

Allahıma binlerce şükür olsun ki kayınvalidemle aram çok çok iyi görümcem ile de abla kardeş gibiyiz.kayınvalidem beni oğlundan çok düşünüyor sağolsun.

alttan al,dediklerine he de geç,onu öyle kabul etmekten başka şansın yok çünkü eşinin ve evliliğin hatırına katlanıcaksın.bence kafanda büyütüpte kendini sıkma.sen saygıda sevgide hürmetinde kusur etme gerisini boşver

valla gözlerim yaşardı kızzlar son yorumların hepsi kaynanam çok ii diyo allah muhabbetinizi artırsın
alkisalkisalkis

bir insanla gerçekten anlaşıp anlaşamayacağınızı anlamak istiyorsanız aynı evde kalın derim.her kayınvalide için diyemem görünüşe göre iyilerde varmış.çölde serap gibi aynen.ama ben bu konuda çok rahat genelleme yapabilirim.kayınvalideyle iyi geçinmek için siyaset bilimi okumak lazım ya da çok gamsız ve vyrdymduymaz olmak lazım.iki yıl oldu aynı evdeyim ki inşallah az kaldı kurulucaz.ama bana bir iyilik yaptıysa mutalaka arkasından bi fitne çıktı.ama en güzeli başta tavrınızı belli etmek.ben başta bursa kimsem yok diye onları ana baba bildim her işlerine koştum eşimden çok onlarla ilgilendim.ama bigün azıcık kendimi savunacak oldum.benden terbiyesizi benden saygısızı kalmadı.ki allah var yukarda asla saygısızlık yapmadım yapmamda.onların hatırı için değil allah rızası için.ama öle güzel politika uyguluyorki bneim bile ağzım açık kalıyor bazen.kadın karnı acıkıyor kendine bişeyler hazırlıyor sonra beraber yiyelim dedim diye bizim yanımıza çıkarıyor yukarı.sonra sağda solda gidip ayaklarına yemek taşıttırıyorlar diyor çıldırdım resmen.şimdi ben buna nasıl güveneyim ya.of bir dokun bin ah işit.anlatmakla bitmez arkası yarın.

Iyidir benim kayinvalidem....10 yildir sükür kavgasiz patirtisiz gecindik gittik...

Lakin kayinvalidem anlayisli ve hosgörülü oldugu kadar ben ve esimde öyleyiz

Ben sirf adi kaynana diye onu potansiyel öcü olarak görmedim, esimde ne benim yüzümden annesini nede annesi yüzünden beni kirmistir bu zamana kadar..

Tabikide kaynana var birde KAYNANA var fakat ben cogunlukla herseyin iki tarafli oldugnu düsünüyorum....
Baltada varsa sapindada vardir...

insanın geçinmeye gönlü yoksa kayınvalide melek olsa şeytan gözükür kötükedihüso
benimki iyiydi inanki hiç kavgamız gürültümüz olmamıştı
noucak gelindim nasipse beş on sene sonra kayınvalide olucammafoldumben bu işler sırayla parayla değilya

Birisine daha yazmıstım burda canım. olay sudur.
eşinin arada kalmasını istemiyosan. kaynananı yok sayacaksın. heee heee diyip bildiğni yapacaksın.
o dırdırcı biriyse o vızırdanırken içinden sarkılar söliceksin.
ve karsılastıgın sorunlarda da KAynanadır ne yapsa yeridir diceksin :roflol:
bu yaranın henüz tedavisi bulunamadı şekercimmmm:teytey:

ona bakarsan kaynanında geçinmeye gönlü yoksa melek gelin olsa o da şeytan olur.ille bir kulp bulur büyük ya her şeyin doğrusunu o bilir en profesyonel odur.siz yaşamamış olduğunuzdan dolayı bizi anlamanızı beklememek gerekir.keşke herkez sizin gibi bir kayınvalideye sahip olsa.bizde isteyerek huzursuz bir ortam yaratmak istemeyiz elbette.güzel güzel geçinmek varken.gelininde kayınvaalideninde iyisi kötüsü vardır.özel yaşamınızdan tutunda çocuğunuzu nasıl yetiştireceğinize kadar bir sürü fikir üretebiliyorlar maalesef.doktordan bile daha fazla bilgiye sahip olduğunu iddia edebiliyorlar.sırf o büyüklük gururları yere düşmesin diye.iyi olursa kendilerinden kötü olursa senden bilirler.el kızısın ya karalamak çok basittir.ben bütün bunları yaşayıp sesimi çıkarmamış biri olarak anlatıyorum bunları.sinirimi üzüntümü içime ata ata panik atak oldum.ben onun kahrını çekmek için evlenmedimki.şimdi artık görüşmüyorum.keşke daha önce deneseymişim ama işte sabrede ede bugünlere geldik.bir de şu var onlara ait bir evdede oturuyorsan benim gibi işte o zaman şap gibi yandın.istediği zaman evden çıkın diyebiliyor.ama bu düşüncesinin bana değil oğlunun kesesine yaptığını bile bile.yeri gelincede evlatlarını birbirinden ayırmayan fedakar annedir.formalite icabı.ağlamayı silah olarak kullanır.aman işte daha neler neler hep aklıma geliyor ama yazsam ucu bucağı bulunmaz.kendi adıma elimden gelenin fazlasını yaptım yaranamadıysam onda bir problem olduğunu gösterir.herkesin bir sabrı var yanii

valla ben 6 yıldan sonra tükendiğimi anladım.yahu bu kaynanalar ne istiyorlar anlayamıyorum!bebeğim olacak daha uğraşıyor psikopat kadın ben biliyorum sana yapacağı

ben varım :lepi:

annemizle bile zaman zaman sorunlar yaşıyoruz
kayınvalide ile elbette olur.
bazen lafların anneninkinden daha çok batıyor ama idare etmekten başka yapacak birşey yok.
biraz sevgi, biraz empati, biraz da sabır.

kesinlikle katılıyorum . ben de kötü gelin oldum, sebebini anlamış değilim.

eşim arada ziyarete gidince, ağlarmış kendileri, seni özledim, gelinim gelmiyor diye:1shok:

neyine gideceğim ben, eşimde biliyor. koskoca adam. çocuk değilki,

velhasıl ben onu o beni sevmez. ama yüzyüze gelmedik hiç.yani yüzgöz olmadık. ben laf sokmalarını gülerek dinlerdim. eşim de yanımızdaysa eşime bakardım. eşim anlar hemen bizim işimiz var der çıkardık:icecream:

Siz onun dediklerini takmayın hiç umursamamış gibi davranın her hareketinden bi anlam çıkarmayın bakalım nasıl davranıcak siz onu kaale aldıkça onun daha hoşuna gidecektira.s

Siz onun dediklerini takmayın hiç umursamamış gibi davranın her hareketinden bi anlam çıkarmayın bakalım nasıl davranıcak siz onu kaale aldıkça onun daha hoşuna gidecektira.s

çok doğru bir tespit arkdaşım.amaçlarıda bu değilmi zaten
bir alma iki alma bizde saman torbası değilizki.bi yerden sonra susamıyor ve yediremiyorsun kendine ama senin dediğin gibi yapabilseydik keşke.kazdığı kuyuya kendi düşerdi.
delikafaduldendelikafadulden

insanlık tarihi kadar eski bir konudur herhalde gelin& kaynana meselesi:mymeka:...ama yüzde yüz memnun olanını hiç görmedim ne gelininden ne kaynanasından...şimdi memnunsa bile geçmişten mutlaka birşeyler kalmıştır hatırında.öyle böyle idare ediliyor işte...

benimki eşimin yanında kendi kızı gibi davranır ama o yokken beni yönetmeye kalkar benim yerime kararlar alır az kaldı yakında çatacam ama eşimle aram bozulacak diye susuyorum

ben de memnunum,allah razı olsun ondan.herkezin eksileri var tabi.önemli olan karşılıklı anlayış,saygı, ve sanırım sınır...ben bu şekilde dengeyi kuruyorum.allah bozmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…