- Konu Sahibi lizi
-
insanın geçinmeye gönlü yoksa kayınvalide melek olsa şeytan gözükür kötükedihüso
benimki iyiydi inanki hiç kavgamız gürültümüz olmamıştı
noucak gelindim nasipse beş on sene sonra kayınvalide olucammafoldumben bu işler sırayla parayla değilya
merhaba bayanlar,
yeni üye oldum taip ediyordum sizi bir süredir.
Ya ben kayınvalidemden memnunum diyen var mı aranızda
ben memnun değilim ama eşime de bişi demiyorum arada kalmasını onun üzülmesini istemiyorum ama bazaen dayanamıyorum patlıcak noktaya geliyorum
ne yapıcam yahuuu kızlar bi yardım
ona bakarsan kaynanında geçinmeye gönlü yoksa melek gelin olsa o da şeytan olur.ille bir kulp bulur büyük ya her şeyin doğrusunu o bilir en profesyonel odur.siz yaşamamış olduğunuzdan dolayı bizi anlamanızı beklememek gerekir.keşke herkez sizin gibi bir kayınvalideye sahip olsa.bizde isteyerek huzursuz bir ortam yaratmak istemeyiz elbette.güzel güzel geçinmek varken.gelininde kayınvaalideninde iyisi kötüsü vardır.özel yaşamınızdan tutunda çocuğunuzu nasıl yetiştireceğinize kadar bir sürü fikir üretebiliyorlar maalesef.doktordan bile daha fazla bilgiye sahip olduğunu iddia edebiliyorlar.sırf o büyüklük gururları yere düşmesin diye.iyi olursa kendilerinden kötü olursa senden bilirler.el kızısın ya karalamak çok basittir.ben bütün bunları yaşayıp sesimi çıkarmamış biri olarak anlatıyorum bunları.sinirimi üzüntümü içime ata ata panik atak oldum.ben onun kahrını çekmek için evlenmedimki.şimdi artık görüşmüyorum.keşke daha önce deneseymişim ama işte sabrede ede bugünlere geldik.bir de şu var onlara ait bir evdede oturuyorsan benim gibi işte o zaman şap gibi yandın.istediği zaman evden çıkın diyebiliyor.ama bu düşüncesinin bana değil oğlunun kesesine yaptığını bile bile.yeri gelincede evlatlarını birbirinden ayırmayan fedakar annedir.formalite icabı.ağlamayı silah olarak kullanır.aman işte daha neler neler hep aklıma geliyor ama yazsam ucu bucağı bulunmaz.kendi adıma elimden gelenin fazlasını yaptım yaranamadıysam onda bir problem olduğunu gösterir.herkesin bir sabrı var yanii
Siz onun dediklerini takmayın hiç umursamamış gibi davranın her hareketinden bi anlam çıkarmayın bakalım nasıl davranıcak siz onu kaale aldıkça onun daha hoşuna gidecektira.s
:roflol: :roflol: alkisalkisalkisvalla ben 6 yıldan sonra tükendiğimi anladım.yahu bu kaynanalar ne istiyorlar anlayamıyorum!bebeğim olacak daha uğraşıyor psikopat kadın ben biliyorum sana yapacağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?