Bu Kaynvalideler ne olacak?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lizi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
memnun olanlar 2-3 ay birlikte yaşasın bakalım hala memnun olacaklarmılmaz:
bende çok memnundum meğer bi maskesi varmış onu bi çıkardı
allaha yakın bana uzak ol dedim ama hala oğlum benim oğlum istediğimi aldırırım tavırları yapıyor
sıkışığım şunu al bunu al der yazık o da kıyamaz alırsenağlama
bak oğlumu ben yönetirim istediğimi yaptıtırım der
işte başlarda beni öpen "çok seviyorum kızımı" diyen şahsiyettir kendileri:umursamaz:
hiç biri iyi değil kaynana olunca genetiği bozuluyor bunların
:sinifsinif:

ahh kızlar ben napim evlerimizin birbirine çok yakın her gün onlardayım bi gün gitmesem neden gelmedin diyor eşimde illa bi saatde olsa git diyor hele şimdi eltimde ikiz doğum yaptı varsa aşağıu yukarı koşuyom bende çocukta yokya işi güçü yap sonra gel kendi evinin işini yap, off çıldırcak gibi oluyorum.üstüne üstlük kime yapıyosam bunları bi ALLAH razı olsun diyenmi var ne oolcak kızlar böle ya.

Okuyunca seninkide bana tuhaf geldi canım kafamçokkarıştı İyi olan sevilir,bana iyisi denk gelmedi napalım. :1closedeyes: Allah ağız tadınızı bozmasın

Al benden de o kadar.Ya kimi zaman geliyo annelerimize bile sinir olmuyor muyuz??
Ama sanırım adı kaynana olunca daha bi batıyor.Sağolsun benimki çççoooook iyidir.
Hep der zaten gelin almadım kız evlat sahibi oldum diye.Hoş oğlunun eşi ben olmasaydımda kim gelirse gelsin bana davrandığı gibi davranacağına da adım gibi eminim bu arada....buyrunnnnnnnnn

ben anneme davrandığımdan daha iyi davranırdımmirmirmirmir
çünkü hem kalp kırmaktan nefret ederim, gönül alamamaktan korkarım hemde anneme nazım geçer ama ona geçmeyebilir diye düşünürdüm:1ninca:
ama kıymet bilinmezse kendi bilir, adının kaynana olmasıyla alakası yok arkadaşım

al bendende o kadar...:sinifsinif: lmaz:

Belki de öyledir bana da kızkardeşime de iyisi denk geldi .Babaannemde,anneannemde hep iyi kayınvalide olmuşlardır.
Sanırım ailecek şanslıyız bizvereliniortak

ah ah arkadaslar geliy geliy cok yakinda geliyy!! of bir taneydi simdi iki olucaklar! benim esim ayni annesi!
simdi ikisi bir olup beni cileden cikaracaklar! silahlarimi kusandim bekliyorum sekerim...lmaz: :dilcikar::tomato:

..........................

Son düzenleme:
ben varım ben ah ahhhhhh ah şimdi kaynatamda öldü 18 gün oluyor kadın yanıma gelmeye kalkıyor emeline erişiyor oğlunu bende kıskanıyor kadın yaaaaaaaaa

Uffffffffff...hep hayalimde kayınvalidemle arkadaş gibi olabilmek vardı ama nerden düştüm bunlara ki hiç bilmiyorum..adının anılması bile sinirlerimi alt üst ediyor..eşimden de saklamıyorum doğrusu...sakla sakla nereye kadar. Sevilmeyince sevilmiyormuş..ama normal bir kadın gibi gelmiyor ki bana...tuhaf bişi...kısacası anlatılmaz yaşanır. keşke hiç mi hiççççççç görüşemesek bi daha.

Ben kayınvalidemi gerçekten seviyorum. Zaman zaman ufak sorunlar olmadı değil ama. 17 yıldır her ihtiyacım olduğunda yanımdaydı. Allah bin kere razı olsun.

bunların hepsini kazana koyup cayır cayır yakacaksın...ömür törpüleri:jeyyar:

şu ara kaynanama çok fena kırgınım mecbur kalınca arıyorum ve bu kez sanırım hep böle gidecek iyi niyetle söylediğim bir lafı evirdi çevirdi bana acı bir şekilde giydirdi onu allahıma havale ediyorum hastaydı onun için doktor doktor gezdim dedine çare bulamadık onun için üüzldüm ama boşaymış allaha havale ediyorum ne diyim

ya yemin ediyorum okudukça sinirlerim hopluyor nedir bu kaynanalardan çektiğimiz ya.evlilik zaten başlı başına zor bir durum alışması son derec güç bide bunlar paçadan şey çıkar gibi ortaya çıkıp herşeye dahil olup zoru dahada zorlaştırıyorlar ya be mahluk sende kadın değilmisin aynı yoldan geçmedin mi yok anacım bunlar kaynana olarak doğuyor kesin yani ben buna karar verdim başka açıklama bulamıyorum.eşimle evlendiğimden beri yaptığımız tartışma ve münakaşaları düşündüm geçen gün yemin ediyorum yüzde doksanı kaynana yüzünden.ya sanıyorlarki oğlan eşiyle mutlu olursa anasını unutacak.annelik falan değil yaptıkları bana göre evladını düşünen ve mutlu olmasını isteyen bir anne bilir ki evli iki insana karışılmaz gelip ona danışırlarsa ancak o zaman midahele edebilir.senin oğlunsa benimde bir annem var dimi o niye karışmıyor ben evlendim diye annem diskalifiye mi oldu hayatımdanda sen çıktın.herkes yerini bilsin oğlunu çok seven kucağında pışpışlasın elin kızını da sinir hastası etmesin

oğlunu çok seven kucanda pışpışlasınalkisalkisalkis alkisalkisalkis
ahh bacım ahhh

Evet var; ben...
Ben kayinvalidemden cok ama cok memnunum...
Kimseye bir faydasi olmayacagindan, güzelliklerini anlatmanin bir anlami yok...
Tek kelimeyle melek gibi birisi...onun gibi bu dünyada birtane daha varmidir bilmem...
Rabbim ondan binlerce kez razi olsun...
Onu cok seviyorum...

benım kayınvalıdemde ıyıdır
Allah bın kere razı olsun kendısınden

canım benimkide iyidir ama çok düşüncesiz.Sadece kendini düşünüyor kırılıyorum çok ama ne yapayım bişey demiyorum yine Allah görüyo.....

Walla ben de neffffffffrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttt ediyorum. Evlendik, aman oğlunu bana yar etmesin die ıstanbul'a taşındı. Zaten evlenirken faydası olmadıydı. Ev alıyoruz, para kısıtlı borç çok ,2 sene önce bana tüm ailenin ortasında kısır muamelesi yaptı, demedimi bırakmadım. En son 6 ay önce geldi memleketten 1 hafta kaldı eşim 5 yıldır yapmadını yaptı üzerime yürüdü, boşuyodum az daha. Neresi ii bunların ya , insan bööle yaparmı insana?? Ben de irtibatı kestim, hiç görüşmüyorum, kocama da sööledim görüşmüycem die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…