ya valla nasil kayinvaldeler var burda okuyunca hic inanasim gelmiyor.
cok sukur rabbime benim kayinvaldem hep iyiligimizi ister.
surekli tembihler esime kizimi uzme perisan etme der.
ufak tefek sorunlara aldirmayin der.
beni kizindan ayirmaz.rabbim herkese boyle kayinvalde nasip etsin.
anlayamadigim nasil kayinvaldeleriniz boyle davraniyor bana cok tuhaf geliyor.
ya valla nasil kayinvaldeler var burda okuyunca hic inanasim gelmiyor.
cok sukur rabbime benim kayinvaldem hep iyiligimizi ister.
surekli tembihler esime kizimi uzme perisan etme der.
ufak tefek sorunlara aldirmayin der.
beni kizindan ayirmaz.rabbim herkese boyle kayinvalde nasip etsin.
anlayamadigim nasil kayinvaldeleriniz boyle davraniyor bana cok tuhaf geliyor.
Al benden de o kadar.Ya kimi zaman geliyo annelerimize bile sinir olmuyor muyuz??
Ama sanırım adı kaynana olunca daha bi batıyor.Sağolsun benimki çççoooook iyidir.
Hep der zaten gelin almadım kız evlat sahibi oldum diye.Hoş oğlunun eşi ben olmasaydımda kim gelirse gelsin bana davrandığı gibi davranacağına da adım gibi eminim bu arada....buyrunnnnnnnnn
al bendende o kadar...:sinifsinif:ben anneme davrandığımdan daha iyi davranırdımmirmirmirmir
çünkü hem kalp kırmaktan nefret ederim, gönül alamamaktan korkarım hemde anneme nazım geçer ama ona geçmeyebilir diye düşünürdüm:1ninca:
ama kıymet bilinmezse kendi bilir, adının kaynana olmasıyla alakası yok arkadaşım
ben anneme davrandığımdan daha iyi davranırdımmirmirmirmir
çünkü hem kalp kırmaktan nefret ederim, gönül alamamaktan korkarım hemde anneme nazım geçer ama ona geçmeyebilir diye düşünürdüm:1ninca:
ama kıymet bilinmezse kendi bilir, adının kaynana olmasıyla alakası yok arkadaşım
oğlunu çok seven kucanda pışpışlasınalkisalkisalkis alkisalkisalkisya yemin ediyorum okudukça sinirlerim hopluyor nedir bu kaynanalardan çektiğimiz ya.evlilik zaten başlı başına zor bir durum alışması son derec güç bide bunlar paçadan şey çıkar gibi ortaya çıkıp herşeye dahil olup zoru dahada zorlaştırıyorlar ya be mahluk sende kadın değilmisin aynı yoldan geçmedin mi yok anacım bunlar kaynana olarak doğuyor kesin yani ben buna karar verdim başka açıklama bulamıyorum.eşimle evlendiğimden beri yaptığımız tartışma ve münakaşaları düşündüm geçen gün yemin ediyorum yüzde doksanı kaynana yüzünden.ya sanıyorlarki oğlan eşiyle mutlu olursa anasını unutacak.annelik falan değil yaptıkları bana göre evladını düşünen ve mutlu olmasını isteyen bir anne bilir ki evli iki insana karışılmaz gelip ona danışırlarsa ancak o zaman midahele edebilir.senin oğlunsa benimde bir annem var dimi o niye karışmıyor ben evlendim diye annem diskalifiye mi oldu hayatımdanda sen çıktın.herkes yerini bilsin oğlunu çok seven kucağında pışpışlasın elin kızını da sinir hastası etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?