Kusura bakma ama suc sende resmen sana seni istemedigini demis zaten cocuk bile istemiyor senden yani... ne duruyorsun ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma ama suc sende resmen sana seni istemedigini demis zaten cocuk bile istemiyor senden yani... ne duruyorsun ki
ben yatarken onun sevgisini gördüm .evet belki sevmiyor ama o cümleleleri kurarken yutkunmasını gördüm kolay söylenmiş cümleler değil . gitmemi istiyosun yani dediğimde .sen tedavi istemezsen ben sana ne verebilirim ki .gitmek istersen önüne durup sana ne vaad edebilirim dedi .haklı kendince onlarda çocuk demek hayat demek çocuğun yoksa sen bir hiçsinSana resmen cek git diyor kocam ve sen beni seviyor diyorsun bir dakikka bile durmam hatta sende
Onun mu cocugu olmuyorben yatarken onun sevgisini gördüm .evet belki sevmiyor ama o cümleleleri kurarken yutkunmasını gördüm kolay söylenmiş cümleler değil . gitmemi istiyosun yani dediğimde .sen tedavi istemezsen ben sana ne verebilirim ki .gitmek istersen önüne durup sana ne vaad edebilirim dedi .haklı kendince onlarda çocuk demek hayat demek çocuğun yoksa sen bir hiçsin
bir kerelik birşey değil her alması beş yüz kilo şimdiye kadar dörtmü aldı beşmi bilmiyorum bunu kuruttu birdaha alacakmış şimdi her seferinde gece yarılarına kadar oturun bakalım ben rahatsızım ayaklarımı sarkıtsam şişiyor büksem kan toplanıyor uyuşuyor söylemesi kolay tabi inanın böyle bir kv kp olsun istemezzdimSalca yapilirken konu komsu birlik olur yapilirdi benim zamanimda demek hakketen devir degismis.ne var iki yardim etseniz illa karsilik mi lazim kp konusuna gelince tuhaf adammis gercekten seni bahane edip isten kaciyo![]()
sperm zayıf ama sonradan bir kaç doktor değiştim ben hormon düzensizliğim var benimde büyük ihtimal kafama aldığım darbeler görünüyor ama eşimden dolayı öğrendik bebek olmamasının sebebiiniOnun mu cocugu olmuyor
Inan bu cümlerleri bana esim.dese bir dakikka durmam otursun anasiyla salca yapsin☺☺☺ kimse dana burda akil veremez senin esinlede aran iyi degilki ... ya boşancan yada cekecen...ben yatarken onun sevgisini gördüm .evet belki sevmiyor ama o cümleleleri kurarken yutkunmasını gördüm kolay söylenmiş cümleler değil . gitmemi istiyosun yani dediğimde .sen tedavi istemezsen ben sana ne verebilirim ki .gitmek istersen önüne durup sana ne vaad edebilirim dedi .haklı kendince onlarda çocuk demek hayat demek çocuğun yoksa sen bir hiçsin
Bunu kvden biliyor ve hala vidi vidimi ediyor sana☺☺☺sperm zayıf ama sonradan bir kaç doktor değiştim ben hormon düzensizliğim var benimde büyük ihtimal kafama aldığım darbeler görünüyor ama eşimden dolayı öğrendik bebek olmamasının sebebiini
Ne dersen de kari koca arasi iyi olmazsa olmuyor iyi anlasman lazim huyunuz iyi olcak hergün kavgayla evlilik gecmez cinsel hayatiniz iyi olcak bunlar hep önemli faktörler evlilikte. Siz hergün kv soyle dedi yaptiyla evlilik sürdüremezsiniz. Ya inmicen ne hali varsa görsüm diceksin yada inip cekeceksin yada boşancan...sperm zayıf ama sonradan bir kaç doktor değiştim ben hormon düzensizliğim var benimde büyük ihtimal kafama aldığım darbeler görünüyor ama eşimden dolayı öğrendik bebek olmamasının sebebiini
Sonuna kadar durmayin sizde elinizden geldigince baktiniz halsizlesiyosunuz anne yoruldum diyip evinize cikabilirsiniz hic yardim etmemek olmazbir kerelik birşey değil her alması beş yüz kilo şimdiye kadar dörtmü aldı beşmi bilmiyorum bunu kuruttu birdaha alacakmış şimdi her seferinde gece yarılarına kadar oturun bakalım ben rahatsızım ayaklarımı sarkıtsam şişiyor büksem kan toplanıyor uyuşuyor söylemesi kolay tabi inanın böyle bir kv kp olsun istemezzdim
Salca bahane eski konularinda yazmis esindede problem var cocugu olmuyor ve hic caba harcamiyormus konu sahibi kocanla derdin var senin kvdeyi bosverSonuna kadar durmayin sizde elinizden geldigince baktiniz halsizlesiyosunuz anne yoruldum diyip evinize cikabilirsiniz hic yardim etmemek olmaz
Kadının mesleği buymuş nereye kadar yardım edebilir ki.Ya boyle seylerde komsuya bile yardim ederiz, kaynananiza yardim etmemeniz tuhaf geldi.
Illa size vermesi gerekmez ki.
Insanlik icin yardim etseniz olmaz mi??
Bir öğrenci ye dökseydim onlara döktüğüm dilleri en salak öğrenci bile anlardı izleyeceği yolu. Ben kadına diyorum. Demeyi geçtim sözlü anlatamıyorum hal dilinden anlasın diyorum ama yok kendi radar gibi nerde ne olmuş kim kime ne demiş kapısını kim çalacak daha kapıya varmadan otomatiğe basılırHerkesin kendi evi kendi hayatı. Kadın mühendis olsa projelerini sana mı çizdirecekti? İşi bu ise ve burdan geçim sağlıyorsa bi zahmet kendisi yapacak artık.
Ayrıca sen onların evini. Bekçisi değilsin. Giren çıkanın çetelesini mi tutacaksın.
Eskiden sorun kv idi simdi kp ne günlere kaldikMerhaba arkadaşlar,
Bilgi vermem gerekiyor sanırım öncesinde kısa kısa özet geçmeye çalışacağım
Ben evlendim bir ay sonra kaza geçirdim. Kazada duyduklarım yaşadıklarım beni çok etkiledi.
Kayınvalidem, kayınpederim bana hep itici gelmeye başladı ama eşimin anne babası sevmesem de saygı duymak zorundayım. Az ve öz muhatap olmaya çalıştım çünkü kendimi biliyorum ağzımdan kötü söz çıkabilir düşüncesiyle. Öyle böyle derken iki yılı bitirdim.
Kayınvalidem salça yapıp satıyor. Bana bir faydası yok kazandığı paranın ama iş bekliyorlar benden. Altlı üstlü oturuyorum. Eşime defalarca söyledim yapmak istemediğimi salça ile uğraşmayacağımı.
Geçen gün yağmur yağıyor geç fark ettim dolabı temizlemeye dalmışım yardım için gittiğimde üzerini örtmüştü ufak tefek taş, tahta koyuyor üzerine.... Aşağı indik kayınbaba, misafirleri felan kaynana söylenmeye başladı sustum birşey demedim. Dün konu açıldı kaynanam, kayın baban sen yapmıyorsun diye bir daha yardım etmeyecekmiş diyor, sen gelmedin diye gelmemiş felan.... Bende kayın babam kendini benimle bir mi tutuyor yazık bundan sonra onun için benden birşey isteme yapmıcam aşağıda iniyorsam senin için dedim. Konuştu konuşmadı bilmiyorum.
Bugün çay dağıtıyorum. Misafir var baba şeker atar mısın diye beş kez sordum adam duydu duymamazlığa vuruyor kafasını kaldırıp ne bekliyorsun bile demiyor. Misafir gitti hiç yokmuşum gibi bende kaynanama çıkıyorum iyi geceler dedim yukarı çıktım.
Adama bak ya kendini benimle bir tutuyor. Bana mı veriyor, bana bir faydası mı var, kaldı ki ben görmedim bile o kadar salak değilim ne emekle çıkıyor o salça. Adam ben gitmiyorum yardıma diye elini sürmeyecekmiş sanki şimdiye kadar yapıyordu ayy nasıl sinir oldum ya.
Koskoca adam benimle yarışıyor ya hayır bide karşı cinsim benden büyük bir insan bu kadar aşağılık olabilir mi ya ben mi sinir yapıyorum sizin kpederiniz gelinin yapmıyor bende yapmıyorum dese normalin de de karışmasa siz ne yaparsınız
Annesini bildiği halde onun tarafını tutuyor du önceden ama artık çözülünce bazı şeyler anladım ki aslında annesini tutmuyor anneye olan saygısını tutuyor. Annesine saygısızlık yapmayım diye olmasa da olmuş gibi yapıyor ikisini de çözdüm ama benim fıtratıma yapmacık olma ters düşüyor o yüzden kaldıramıyorum nede onlar gibi işine geldiği gibi cevaplıyamıyorumEee kocan ne diyor, bu duruma? Kimin tarafinda?
Hiç hoş değil ama içimde tuttukça daha çok kinleniyorum buraya yazdığımda olumlu yada olumsuz ne tepki olursa olsun daha çok düşünebiliyorum farklı görüşler alıyorumEskiden sorun kv idi simdi kp ne günlere kaldik
Eşimle aram iyi olsun istemiyorlar ki iyi olsun. Hergün nasıl can sıkıntısı çıkar onun derdindeler. Hiç oğlumla iyi geçinsinde bize de haftada bir canı ne zaman inmek isterse insin dediğini duymadımInan bu cümlerleri bana esim.dese bir dakikka durmam otursun anasiyla salca yapsin☺☺☺ kimse dana burda akil veremez senin esinlede aran iyi degilki ... ya boşancan yada cekecen...
Bu konuyla kocamın çocuk isteyip istememesinin alakası yok konu oldu çocuk olmadığını söyledim ama benim kocamla derdim olduğunu göstermez. Konu kocam değil ailesinin saçmalıklarıSalca bahane eski konularinda yazmis esindede problem var cocugu olmuyor ve hic caba harcamiyormus konu sahibi kocanla derdin var senin kvdeyi bosver
Sorun sende degil canm hadsiz kp de . Takma kafana mesafe koy meselaHiç hoş değil ama içimde tuttukça daha çok kinleniyorum buraya yazdığımda olumlu yada olumsuz ne tepki olursa olsun daha çok düşünebiliyorum farklı görüşler alıyorum