Bu kırgınlık Geçecek mi?

Aileni ezip geçtiğinde senide ezip geçiyorlar malesef.
Herşey yolu yordamıyla olmsaydı böyle olmazdı.
Takmayın kafanıza artık
Huzur bozmaya değmez, neyse ki ailenizle barışmısınız.

Evet barıştık çok şükür eşim aslında öyle ezecek saygısızlık yapacak biri de değil ama mesela kardeşiminde şöyle bir tezi var abla eksikliklerin çok farkında eniştem ama sadece onları kapatmak için bu yolu seçmiş aptal bir adam değil diyor.

aile rızası olmadan/kaçarak evlenmeyi onaylamıyorum, sonuç bu oluyo çünkü, değersiz oluyosun ha kaçarak gelen geline her şeyi alan takan aileler yok mu var ama bu oran %5'i geçmez kaldı ki bu dönemde normal şartlarda bile erkek aileleri arazi olma derdinde, yapacak bişey yok, adam çıksa dese ki ona layık gördüm sana görmedim para benim değil mi dese bişey diyemezsin,Allah kimseye muhtaç etmesin

annene üzüldüm...keşke kaçmak yerine ailenize biraz zaman tanıyıp onlara bu acıyı yaşatmasaydınız.

Kim onaylar ki zaten kolay mı boyle yapmak hiç değil ama olaylar öyle bir duruma geldi ki artık böyle olmak durumundaydı.Çünkü benim ailem de çok hatalı davrandı bana karşıda çok şükür onlara muhtaç değilim Allah da ne beni onlara ne onları bana muhtaç etsin.

senin durumunun yanı sıra bu bir de evlat ayırmak dediğin gibi, hadi sen gelinsin ama diğer taraf oğulları, yani yapılmayıncada bişey diyemiyosun bu işin mantığını çözen beri gelsin, kv kp değilde benim babannem çok evlat ayırır neden bunu yapar anlamam ama alenen yapıyo yani

Yukarıda yazmışsın "öbür aile 5 yıldızlı otelde düğün yapınca, mecbur set aldılar" diye.

O aile yapmış, bunlar da yapmış. Senin ailen yapmadı, bunlarda yapmadı. Sen kız tarafı olarak, eşin erkek tarafı olarak evinizi hazırlamışsınız.

Ailenizin katılmadığı bir düğünde, kayınvalide birşey takmadı diye üzülmek, kırılmak bence çok gereksiz.

evet dediğin doğru ama şunu diyorum işte hadi bana yapmadınız evladınıza yapaydınız bari

Canım ne olursa olsun kimse için aileni karşına almayacaktın. Çünkü o zaman seninde dediğin gibi seni kolay lokma olarak görüyorlar. Bizim ailemize değer vermeyenlere bizde değer vermeyiz şeklinde düşünüyor olabilirler. Diyceksinki ben onları seçtim onlar bana çok gördü bazı şeyleri haklısın çünkü işlerine öyle geldi. Keşke bunlar olmasa ama oluyor malesef kırgınlığını anlıyorum ama dediğim gibi aile çok önemli. Odönemde ailen olsaydı yanında bu şekilde davranmazlardı.

kendin yazıp kendin cevap vermişsin aslında. düğünde senin ailen olmadığı için aynen dediğin şekilde "kolay lokma" görülme olayı var. ve maaselef bu imajı yıkamazsın artık. bence bunların tamamını geçmişe göm ve önüne kanalize ol. annenle yeni başlayan ilişkine yoğunlaş. göğüs kanseri uzun ve yorucu bir süreç gerektirir. gereksiz ayrıntılar yerine annenle ilgilen bence.

Sağol tavsiye için annemle ilgileniyorum zaten

annenin babanın onay vermediği evlilikten hayır gelmez.

bence konu sahibi evliliğindeki mutsuzluğu anlatmamış eşinin ailesiyle ilgili sorunları anlatmış. yani anne babanın onay vermediği kötü bir evlilikten bahsetmemiş zannımca...

aynen arkadaşa katılıyorum
bu yorumun üstüne yorum yazmayada gerek yok

bence konu sahibi evliliğindeki mutsuzluğu anlatmamış eşinin ailesiyle ilgili sorunları anlatmış. yani anne babanın onay vermediği kötü bir evlilikten bahsetmemiş zannımca...

Aynen öyle eşimin ailesine ve dolayısıyla bu yaşadığım konuda eşime bir kırgınlığım var onu paylaştım sadece

Aynen öyle eşimin ailesine ve dolayısıyla bu yaşadığım konuda eşime bir kırgınlığım var onu paylaştım sadece

ben de dedim acaba eksik mi okudum kaçırdığım yerler var mı diye yeniden okudum da.. okumayan ben değilmişim meğerse..
o halde eşinin ailesiyle sorun yaşayan ve aile rızasıyla evlenenler için ne demek lazım? sorun bu tür bir şey olabilir ama buna benzer sorun yaşayan bir sürü rızayla evlenen kişi var. genellememek lazım.

Önceki yorumlarımda da söyledim ben ister miydim böyle olmasını çok uğraştım ailemde olsun her şey huzurla güzellikle çözülsün diye ama olmadı işte

Önceki yorumlarımda da söyledim ben ister miydim böyle olmasını çok uğraştım ailemde olsun her şey huzurla güzellikle çözülsün diye ama olmadı işte

olmasaymış güzel olurmuş bu şekilde, ger dönüşü olmayan şeyler için konuşmak zaman kaybı..sen bu noktadan sonra eşinin ailesiyle olan ilişkilerinde mesafeyi korumakla ancak kendine iyilik etmiş olursun. yoksa taktılar takmadılar vs konuları daha çok üzer seni.

Üzgünüm ama siz ailenizi arkanıza alarak geldiğiniz için dediğiniz gibi kolay lokma olarak görmüşler sizi, birşey yapma nezaketinde bulunmamışlar aileniz olmadığı için. Eşinize de şaşırdım aslında, en çok ona dokunması lazım bu durumun, hani kardeşine yapılırken ona yapılmamasına sessiz kalması, hiç umursamaması, babasına toz kondurmaması garip bir durum. Aynı şeyi ben yaşasam bana dokunurdu o evlatta ben neyim diye düşünürdüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…