• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KISKANÇLIĞI YENEMİYORUMM?

yenianne11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
18
-32
1
31
Daha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz

Daha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Valla ben de istemezdim. Birkaç kişi olsalar tamam da, başbaşa ay yok düşüncesi bile rahatsız etti beni.

yanlış anlaşıldın değil istediğin cvbı alamadın küçücük bebeği başkasına bırakıp kocişin ile gezmeni mi alkışlayacaktık.???yoksa ekmeğinin peşindeki zavallı kıza mı sallayacaktık burdan??

Belki aa ne kadar yobaz diyen olucaktır ama asla istemezdim yüzde yüz güvensem bile aynı senin gibi kriz geçirirdim fakat kızın da suçu yok rahatsız oluyorsa eşin çıkıcak işten

Git tedavi ol Allah aşkına. Kaçırıcaksın adamı evden en sonunda sonra yine sağı solu suçlamaya devam edersin.
Bu kadar güvenmediğin adamla niye evlisin niye doğuruyosun??

Kimse sizi yanlış anlamadı, siz el kadar 25 günlük bebeği 2 gün bırakıp kocanızın peşine takılıyordunuz gezmek için.
Güvenmediğiniz adamla niye evlendiniz? Benim eşim aynı arabada yıllarca bekar kızla çalıştı, bir gün aklıma gelmedi böyle şeyler aksine kızı da çok severim

Back
X