• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KISKANÇLIĞI YENEMİYORUMM?

O asılırsa kız atlar buna mı eminsin? Kız da ekmeğinin peşinde bence onun için daha zor ben araba git gel çalışmayı sevmem. Hafiye gibi biri peşinde ne acı
Eşin işten cikmicaksa otur ve sakinleş yapacak birşeyin yok nasıl iş bulcak herşey ateş pahası çocuğun var falan.
Cocugu biraz erteleseydin.

20 yıldır dört teker üzerinde şehir şehir dolaşarak ekmeğini kazanan biri olarak söylüyorum bu tamamen eşinizin karakteri ile ilgili seyahatlerimiz genelde tek ama ikili üçlü seyahatleri mizde çok fazla oluyordu halada oluyor ve bizler çok sağlam dostluklara sahibiz uzun yol tabiki dertleşiliyor hayattan aileden sıkıntılardan sevinç lerden bahsediliyor bazen yaralarımıza farklı açılardan bakıp birbirimize çözümler sunabiliyoruZ eşinizin size yuvanıza çocuğunuza bağlılığı yuvanızdaki huzurla bağlantılı ama eşinizin karakteri birinci sırada yer alıyor.

20 yıldır dört teker üzerinde şehir şehir dolaşarak ekmeğini kazanan biri olarak söylüyorum bu tamamen eşinizin karakteri ile ilgili seyahatlerimiz genelde tek ama ikili üçlü seyahatleri mizde çok fazla oluyordu halada oluyor ve bizler çok sağlam dostluklara sahibiz uzun yol tabiki dertleşiliyor hayattan aileden sıkıntılardan sevinç lerden bahsediliyor bazen yaralarımıza farklı açılardan bakıp birbirimize çözümler sunabiliyoruZ eşinizin size yuvanıza çocuğunuza bağlılığı yuvanızdaki huzurla bağlantılı ama eşinizin karakteri birinci sırada yer alıyor.
Eşim mi bazen gerçekten çok rahat ve gevşek davranabiliyor

Ah canım çok diyorum ama adam elimde altın bilezik Yok ne iş yapım diyor

Ya o kadar genç ve sizi ağlama krizlerine sokacak güzel bir kız mesleği olmayan çoluk çocuklu adama niye baksin hiç bu yandan düşündünüz mu?

Siz seviyor olabilirsiniz ama bütün herkeste eşinize ölüp bitmiyor. Hani bazılarının konumu, parası geregi etrafına çok kadın toplanır ama o da yok yani bi kuru adamı sandığınız kadar kapişmazlar merak etmeyin.

Neden eşinize kıskançlığınızı belli ediyorsunuz? Adamın aklında yoksa da sokuyorsunuz bu şekilde. Bakın bende kıskanç biriyim, böyle bir durumda benim de aklım kalırdı, şuradaki konuları okudukça kimseye güvenim kalmadı çünkü ama bunu da eşime belli etmezdim. Sohbet edercesine ağzını arar kız hakkında bilgi alır, ara ara telefonuna bakardım.
Mesela kızı biraz övüp kızın hakkında soru sorabilirdiniz bakalım ne kadar bilgi sahibi kızla ilgili. Ama tabi bunun için geç artık. Siz açık açık rahatsızlığınızı belirtmişsiniz. Yapabileceğiniz bir şey yok malesef. Adam daha iyi bir iş bulmadan çıkamazda.

Benimde eşim işi geregi bütün gün araba sürüyor dükkanlara marketlere vs Mal veriyor. Boyle bir seyi soz etti patronu yanina kadin işçi alalim demis ( bu kadin işçi Meraki ne bilmem belkide kadindan daha çok satin aliyorlar bilmem. ) ben kabul etmedim işten çikarsin Yada ben giderim dedim ne kadar guvensemde aldatmasada her gun arabada bir kadinla gezerse çildiririm. Düşünsene her an birlikte olucaklar benden çok onunla birlikte olucak mecbur samimiyet olucak. Patronuna demis evli barkli adamim kabul etmiyorum demis. Tmm demis patronuda halada o iste calisiyor. Valla her kesin kendi dusuncesi ben istemezdim.

Kocam da Kocam.
Sütünüz kesilmiş, el kadar 25 günlük bebeği bırakıp 2 gün gezmeye gitmeniz falan hiç önemli değil.
Çocuğu da kocanız istemiş diye yapmışsınız zaten.
Gerçekten inanilmazsiniz.
O koca birgün sizi aldatır ayrıca, bu kadar göklere çıkarıp, ardından sürekli ağladığınız adam size böcek muamelesi yapar yakın zamanda.

Hiç üzülecek haliniz yokta, olan zavallı bebeğe olmuş.

Eşim köy okulundayken kadın öğretmen arkadaşlarıyla gidip geldi bir sene. İçlerinde güzel olanları da vardı ama zaten ben de güzel olduğum için sallamamıştım hiç ve eşime güvendiğim için sorun etmedim. Her gün ağlamak nedir ya :kahve:

Benimde eşim işi geregi bütün gün araba sürüyor dükkanlara marketlere vs Mal veriyor. Boyle bir seyi soz etti patronu yanina kadin işçi alalim demis ( bu kadin işçi Meraki ne bilmem belkide kadindan daha çok satin aliyorlar bilmem. ) ben kabul etmedim işten çikarsin Yada ben giderim dedim ne kadar guvensemde aldatmasada her gun arabada bir kadinla gezerse çildiririm. Düşünsene her an birlikte olucaklar benden çok onunla birlikte olucak mecbur samimiyet olucak. Patronuna demis evli barkli adamim kabul etmiyorum demis. Tmm demis patronuda halada o iste calisiyor. Valla her kesin kendi dusuncesi ben istemezdim.

İşte bu adam da sınır cizse iyi olabilirdi. Kadınlar pazarlama işlerinde daha çok tercih ediliyor. O zaman o kadına da ayrı araç temin etsinler.

Back
X