- 18 Şubat 2018
- 13.158
- En iyi cevaplar
- 2
- 60.305
- 598
- 44
- Konu Sahibi yenianne11
Evlenirken de bu işte mi çalışıyordu?Ah canım çok diyorum ama adam elimde altın bilezik Yok ne iş yapım diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenirken de bu işte mi çalışıyordu?Ah canım çok diyorum ama adam elimde altın bilezik Yok ne iş yapım diyor
Dusunmedihimii sanıyorsun ama onun hızına yetisememOhhoo.
Arabada giderken, bir anda saga cekip hazırlıksız partnerinize eşsiz bir supriz yapmaniz yok mu ?
"Evvet" dediğinizi duyar gibiyim..
Aklına dusurursen adamın ; o ateş koruklenir bence.![]()
Evet ama bu kızla değildi sonradan oldu bu kizEvlenirken de bu işte mi çalışıyordu?
Eşim mi bazen gerçekten çok rahat ve gevşek davranabiliyor20 yıldır dört teker üzerinde şehir şehir dolaşarak ekmeğini kazanan biri olarak söylüyorum bu tamamen eşinizin karakteri ile ilgili seyahatlerimiz genelde tek ama ikili üçlü seyahatleri mizde çok fazla oluyordu halada oluyor ve bizler çok sağlam dostluklara sahibiz uzun yol tabiki dertleşiliyor hayattan aileden sıkıntılardan sevinç lerden bahsediliyor bazen yaralarımıza farklı açılardan bakıp birbirimize çözümler sunabiliyoruZ eşinizin size yuvanıza çocuğunuza bağlılığı yuvanızdaki huzurla bağlantılı ama eşinizin karakteri birinci sırada yer alıyor.
Ah canım çok diyorum ama adam elimde altın bilezik Yok ne iş yapım diyor
Ablacım,sana demiyorum.Dusunmedihimii sanıyorsun ama onun hızına yetisemem
Adam pazarlama işi yapıyor, kız da olacak erkekte.Fabrika da çskışsaydı da etrafında kadınlar olacaktı.Geriye tek seçenek kalıyor, orası da askeriyeEvet ama bu kızla değildi sonradan oldu bu kiz
Benimde eşim işi geregi bütün gün araba sürüyor dükkanlara marketlere vs Mal veriyor. Boyle bir seyi soz etti patronu yanina kadin işçi alalim demis ( bu kadin işçi Meraki ne bilmem belkide kadindan daha çok satin aliyorlar bilmem. ) ben kabul etmedim işten çikarsin Yada ben giderim dedim ne kadar guvensemde aldatmasada her gun arabada bir kadinla gezerse çildiririm. Düşünsene her an birlikte olucaklar benden çok onunla birlikte olucak mecbur samimiyet olucak. Patronuna demis evli barkli adamim kabul etmiyorum demis. Tmm demis patronuda halada o iste calisiyor. Valla her kesin kendi dusuncesi ben istemezdim.