• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KISKANÇLIĞI YENEMİYORUMM?

yanlış anlaşıldın değil istediğin cvbı alamadın küçücük bebeği başkasına bırakıp kocişin ile gezmeni mi alkışlayacaktık.???yoksa ekmeğinin peşindeki zavallı kıza mı sallayacaktık burdan??
Koca içi küçük bebeği evde mi bırakıyor. İşimi halletmek için bir saat bıraksam. Ağladı mı nasıl mı diye düşünüyorum.?( ki kırk yıl düşünsem böyle olacağım aklıma gelmezdi) goguslerimden süt akiyor

Benimde eşim işi geregi bütün gün araba sürüyor dükkanlara marketlere vs Mal veriyor. Boyle bir seyi soz etti patronu yanina kadin işçi alalim demis ( bu kadin işçi Meraki ne bilmem belkide kadindan daha çok satin aliyorlar bilmem. ) ben kabul etmedim işten çikarsin Yada ben giderim dedim ne kadar guvensemde aldatmasada her gun arabada bir kadinla gezerse çildiririm. Düşünsene her an birlikte olucaklar benden çok onunla birlikte olucak mecbur samimiyet olucak. Patronuna demis evli barkli adamim kabul etmiyorum demis. Tmm demis patronuda halada o iste calisiyor. Valla her kesin kendi dusuncesi ben istemezdim.
İşte beni anlayan biri kafayı yicem evde birbine kanka lafları

Otur evinde bebeğine bak. O bebegin sana ihtiyacı var sadece süt değil. Sarılmana ,öpmene, sesini duymaya

Koca içi küçük bebeği evde mi bırakıyor. İşimi halletmek için bir saat bıraksam. Ağladı mı nasıl mı diye düşünüyorum.?( ki kırk yıl düşünsem böyle olacağım aklıma gelmezdi) goguslerimden süt akiyor
bir önceki konusunu okuyun. Birde diyorki mesele cocugu bırakmak değil :D 25 günlük bebek daha 1 aylık bile değil. Bırakıp 2 gün gezmelere gitmiş ablamız neden ? çünkü kocası kıvanç tatlıtuğ ve tüm kızlar peşinde onun için acilen başbaşa kalmaları lazım :)))

bir önceki konusunu okuyun. Birde diyorki mesele cocugu bırakmak değil :D 25 günlük bebek daha 1 aylık bile değil. Bırakıp 2 gün gezmelere gitmiş ablamız neden ? çünkü kocası kıvanç tatlıtuğ ve tüm kızlar peşinde onun için acilen başbaşa kalmaları lazım :)))
Okuyup sinirlenmeyecegim. Atak haftasındayız. Niye doğurdum diye düşünüyorum.gece olunca o kadar pişman oluyorum.boyle dedim diye başına bir şey gelirse diye. Rahatlığa bak. Kime bırakmış bebeği. Dememişler mi hayırdır diye

25 günlük bebeği 2 gün evde bırakmış koca koca diye, zaten çocuğu da kocası istedi diye yapmış. Bir de sütü kesilmiş bu psikolojik takıntılarından. Bebek suistimali var ortada ciddi şekilde yazık günah o çocuğa. Kocam da kocam diye takmış kafayı sağlıksız

Okuyup sinirlenmeyecegim. Atak haftasındayız. Niye doğurdum diye düşünüyorum.gece olunca o kadar pişman oluyorum.boyle dedim diye başına bir şey gelirse diye. Rahatlığa bak. Kime bırakmış bebeği. Dememişler mi hayırdır diye
Aynen öyle. Bende geçmiş konusunda baya yazdım ilk yazdıgım şey kocacı kadın konusu oldugunu bilsem asla okumazdım cunku cinleniyorum. İnşallah yazdıklarımız ile farkındalık yapar da az bebeğine yönelir.

25 günlük bebeği 2 gün evde bırakmış koca koca diye, zaten çocuğu da kocası istedi diye yapmış. Bir de sütü kesilmiş bu psikolojik takıntılarından. Bebek suistimali var ortada ciddi şekilde yazık günah o çocuğa. Kocam da kocam diye takmış kafayı sağlıksız
Kesinlikle haklısınız. Yazık günah bebeğe. Kocası da demiyor mu bebeğe bak 3vde diye ya. Arkadaşne desek bos

Bazen 3 kişi oluyorlar bazen baş başa ama uzun zamandır bu kızla çalışıyor ve kız gerçekten çok güzel kendimi yetersiz hissediyorum
Çok güzel kız senin eşine bakmaz merak etme, peşinde gezen çoktur. Bu düşünceye sok kendini

Gencecik çok güzel bir kızın 30+ yaşındaki evli barklı muhtemelen de çocuklu kocanıza bakacağına olan inancınız gözlerimi yaşarttı. :KK53:
Yani ben de çok aşığım benimkine de benim adamın ne olduğunu biliyorum, gözümde dağlara çıkarmıyorum. Sizin gibi kadınların kocası nasıl Brad Pitt gibi bir konumda olabiliyor gözünüzde? Valla çözebilmiş değilim.

Daha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Eşim beni biriyle tanıştırdı. Kadın ondan 1 yaş büyük ve benden 7 yaş büyük her neyse.. benim eşim her zaman gittiği her yerde nasıl duruyorsa öyle durdu. Demez mi bugün seni durgun gördüm ben bir bozuldum anlatamam.. sonra işte bir şey içer misiniz diye sordu sonra da dedi ki eşime sen her geldiğinde çay icersin zaten bir kadının ruhunda o.. varsa senin yanında da yapar önemli olan eşinin tavrı. Ve ben eşimle bir daha gorusmeyeceksin ve gorusmeyecez dedim konu orda bitti o gün kadını ikimizinde son gorusuydu😊

Kızla tanıştınız mı?
Davranışları nasıl? Ekmek parası o kızın yerinde siz de olabilirdiniz işiniz bu, ne yapsın işi mi bıraksınlar?
Bir hareket görseniz haklısınız diyeceğim de..

O gün konuda senin bebeğinle olan iletişimini geriye atıp kocam da kocam demene kızdık aslında. Elbette kıskanabilirdik başka ekip arkadaşı yoksa ne diyebilir ki ama eşiniz. Eğer güveniyorsanız ayrılın, güveniyorsanız da kendinize de eşinize de eziyet etmeyin.
Ve en en önemlisi daha yeni doğmuş bir bebeği kimselere bırakmayın.

Back
X