BU KISKANÇLIĞI YENEMİYORUMM?

Katiliyorum en gercekci yorum bu geldi bana
KKmse guvenmesin esine, en azindan bu kadar rahat yazmayin aldatmiyor diye unutmayin herkes ummadigu bir anda ogreniyor aldatildigini kkmse yapmaz degil her zaman yuzde elli bir ihtimal

Tabi ki burda kizin hic mi hic sucu yok . Kimse kizi suclayamaz adam da isinde gucundeyse kimsd kmseyi suclayamaz ama insan esi yada sevgilisinin cook uzun sure biriyld yanyana kalmasi halinde kendine guveni az biriyse uzulebilir bu normal. Dige rkadin masum olsa bile kadin kendini yetersiz goruyorsa bundan rahstsiz olabilir her zaman ama her zaman dikkatli olmakta fayda var
Erkek ne yapiyor bileceksin tabi ki gozleyeceksin
ama bunun icin baisnin etini yemeyeceksin akisina birakacaksin kendine dert edinmeyeceksin
Bence konu sizin kendinize guvensizliginiz konu sahibi arti esinize guvensizliginiz kizi kendinizddn daha guzel buldugunuz icin esinizin onu begeneceginden korkuyorsunuz ama bu korkuyla yasanmaz rahat olun nd olursa olsun bunu asmaniz lazim

Ben kesinlikle kabul etmezdim. Eşimin önceki işiyle ilgili beni rahatsız eden bir durum vardı, işi bıraktı. İş de olsa, eşinizin bir kızla bütün gününü beraber geçirmesi kabul edilemez. Ne varki yazanları anlamıyorum. Bunun güvenle alakası da yok. Sizi seviyor ve üzmek istemiyorsa işini değiştirmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…