- 1 Eylül 2023
- 18
- -32
- 1
- 31
- Konu Sahibi yenianne11
-
Ah keşkeArabada kizla gezilmeyen bir işe sokun.
Valla ben de istemezdim. Birkaç kişi olsalar tamam da, başbaşa ay yok düşüncesi bile rahatsız etti beni.Daha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Hayır telefonu sürekli ortada sosyal medyamız ortak ve kız doğumda hastaneye geldi bilmiyorum lohusalık psikolojikAynı şeyleri yaşardim sanırım bilmiyorum ama eşinizden eminseniz içiniz rahat olmalı. Kafanızı kurcalayan birşeyler var mı?
Bazen 3 kişi oluyorlar bazen baş başa ama uzun zamandır bu kızla çalışıyor ve kız gerçekten çok güzel kendimi yetersiz hissediyorumValla ben de istemezdim. Birkaç kişi olsalar tamam da, başbaşa ay yok düşüncesi bile rahatsız etti beni.
Belki aa ne kadar yobaz diyen olucaktır ama asla istemezdim yüzde yüz güvensem bile aynı senin gibi kriz geçirirdim fakat kızın da suçu yok rahatsız oluyorsa eşin çıkıcak iştenDaha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Ne iş yapıyor eşiniz?Bazen 3 kişi oluyorlar bazen baş başa ama uzun zamandır bu kızla çalışıyor ve kız gerçekten çok güzel kendimi yetersiz hissediyorum
Ben deyince evde kavga kopuyorBelki aa ne kadar yobaz diyen olucaktır ama asla istemezdim yüzde yüz güvensem bile aynı senin gibi kriz geçirirdim fakat kızın da suçu yok rahatsız oluyorsa eşin çıkıcak işten
Ürün ve Kart satışıNe iş yapıyor eşini
Eşin fikirlerine önem vermiyor muBen deyince evde kavga kopuyor
Sektör değiştirsin o zaman.Ürün ve Kart satışı
Veriyor benim suçum değil şirket çalışma şekli bu şekil diyor elimde altın bilezik Yok iş bulum diyorEşin fikirlerine önem vermiyor mu
Git tedavi ol Allah aşkına. Kaçırıcaksın adamı evden en sonunda sonra yine sağı solu suçlamaya devam edersin.Daha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Ah canım çok diyorum ama adam elimde altın bilezik Yok ne iş yapım diyorSektör değiştirsin o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?