- 18 Ocak 2018
- 2.996
- 8.076
- 158
- 33
- Konu Sahibi yenianne11
Ben de çok rahatsız olurdum muhtemelen ama küçücük bebeği bırakıp koca peşinde polislik yapmazdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedavi ol. Milletin işi gücü yok herkes kocanızın üstüne atlıyor hatta soraya girip kuyruklar oluşuyor zannediyorsunuz. Tüm gün ağlıyormuş bak hele hele :))Daha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
şu yorumun alnından öpüyorummm...Burda kadınla çalışmasına aslaa aslaa diyenlerin kocası Maldivler'e tatile gidecek, Ege'den villa alacak parayı kazansa ne kıskançlık kalır ne bişiy. Fakirin kıskançlığı da fakir oluyor.
Benim esim doktor. Yaninda sadece kizlar calisiyor. Ikisi de gercekten güzel kizlar. Aklima kiskanmak gelmiyor bile. Esimin kisiligi benimkinden saglam..ondan dir belkiama saka bir yana: aldatacak adam aksam sizin yaninizda uzanirken bile aldatir. Kendinizi yipratmaktan baska birsey yapmiyorsunuz su anda. Saglik sorunlariniz mi var?
bizim muhasebeye gelen kız hastalanmış, tedavi görecekmiş bir süre diye işten çıktı eşimden çok ben üzüldüm. yük alıyordu omzundan diye. hatta bir kaç tane de kadın vardı muhasebeden anlayan çalışmak ister misin diye eşime ben sordum... kendisi istemedii ben halledeceğim başkasını istemiyorum artık diye... kafalar bozuk...benim de eşim doktor, her gün farklı sekreter ve teknisyen kızlarla çalışıyor ama siz bunu yazana kadar hiç dikkatimi bile çekmemişti bu durum.
konu sahibininki nasıl bütün gün aynı arabadaysa bizimki de aynı odada. eyvah eyvah biz de mi endişelenelim.![]()
Bence acımasız yorumlar yapmayalım konu sahibinin minicik bebeği var. Kadina linç girişiminde bulunun ama bebegi de önemseyin. Kadın sütüm kesilecek fln bseyler yazmis. Ben de bi anne olarak buraya takıldım. Yoksa benim de kızdığım noktalar var. Aslında siz içi rahatlasın diye bu şekilde sert yazıp anlamasını sağlamak istemişsiniz. Ama işte lohusaligi devam ediyor bu bayanın. Biraz daha yapıcı yazmak gerek sankibu saçma konuya daha önce de yorum yapmıştım. sizin gibi aklı kocasının bilmem nesinden başka şeye çalışmayan kadınlardan nefret ediyorum... o gencecik güzel kız da sizin bütün gün araç kullanan ter kokan ve gereksiz muhabbetlerle gün geçirmek zorunda kaldığı adamla kıçı kırık bir işi yapmaya bayılmıyor ! herkes para kazanmanın peşinde. yaptıkları iş zaten hayli zor. bırakın insanlar emeğiyle parasını kazansın. bugün gencecik güzel kızların aklı başka yerine çalışanları -sizin gibi- gider zengin bir mal bulur onu sömürür senin asgari ücretten hallice para kazanan evli çocuklu kocana kalmadı... insanı delirtmeyin !
bu lohusa anne 20 günlük çocuğunu 2 gün elaleme baktırıp kocasıyla gezmeye giden ve kıskançlıktan sütü kesilen ANNE? bir daha mı düşünsenizBence acımasız yorumlar yapmayalım konu sahibinin minicik bebeği var. Kadina linç girişiminde bulunun ama bebegi de önemseyin. Kadın sütüm kesilecek fln bseyler yazmis. Ben de bi anne olarak buraya takıldım. Yoksa benim de kızdığım noktalar var. Aslında siz içi rahatlasın diye bu şekilde sert yazıp anlamasını sağlamak istemişsiniz. Ama işte lohusaligi devam ediyor bu bayanın. Biraz daha yapıcı yazmak gerek sanki![]()
Haklısınız. Ben de ona cok kızdım zaten. Olan hep aradaki minicik bebeklere oluyorbu lohusa anne 20 günlük çocuğunu 2 gün elaleme baktırıp kocasıyla gezmeye giden ve kıskançlıktan sütü kesilen ANNE? bir daha mı düşünseniz![]()
benim de eşim doktor, her gün farklı sekreter ve teknisyen kızlarla çalışıyor ama siz bunu yazana kadar hiç dikkatimi bile çekmemişti bu durum.
konu sahibininki nasıl bütün gün aynı arabadaysa bizimki de aynı odada. eyvah eyvah biz de mi endişelenelim.![]()
Ben biraz konu sahibine hak verdim. Kızla kanka kanka diyerek konuşuyorlarmış. Ne münasebet. Ayrıca konu sahibi kocasının gevşek olabileceğini yazmış. Kız adama bakmasa da adamın yavşama potansiyeli var. Konu sahibi de kızın karşılık verip vermeyeceğinden emin olamıyor.
Valla konu sahibi, herifi çalıştırmayacaksın o zaman orda. Ama yapacaksa her yerde yapar. Böyle de bir şey var.
Ben olsam bende kıskanırım.Haklisiniz.Cildirirdim.Daha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Aynı tepkiyi verirdim valla bacımDaha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
hahah evet. benimki bütün gün çeşit çeşit meme de elliyor kist var mı yok mu diye ben de mi ağlasam napsamOna baksak bir sürü anne de geliyor. Yani calisanlar bir taraftan, genc anneler bir taraftan![]()