• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KISKANÇLIĞI YENEMİYORUMM?

Daha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Tedavi ol. Milletin işi gücü yok herkes kocanızın üstüne atlıyor hatta soraya girip kuyruklar oluşuyor zannediyorsunuz. Tüm gün ağlıyormuş bak hele hele :))

bu saçma konuya daha önce de yorum yapmıştım. sizin gibi aklı kocasının bilmem nesinden başka şeye çalışmayan kadınlardan nefret ediyorum... o gencecik güzel kız da sizin bütün gün araç kullanan ter kokan ve gereksiz muhabbetlerle gün geçirmek zorunda kaldığı adamla kıçı kırık bir işi yapmaya bayılmıyor ! herkes para kazanmanın peşinde. yaptıkları iş zaten hayli zor. bırakın insanlar emeğiyle parasını kazansın. bugün gencecik güzel kızların aklı başka yerine çalışanları -sizin gibi- gider zengin bir mal bulur onu sömürür senin asgari ücretten hallice para kazanan evli çocuklu kocana kalmadı... insanı delirtmeyin !

Benim esim doktor. Yaninda sadece kizlar calisiyor. Ikisi de gercekten güzel kizlar. Aklima kiskanmak gelmiyor bile. Esimin kisiligi benimkinden saglam..ondan dir belki :KK70: ama saka bir yana: aldatacak adam aksam sizin yaninizda uzanirken bile aldatir. Kendinizi yipratmaktan baska birsey yapmiyorsunuz su anda. Saglik sorunlariniz mi var?

benim de eşim doktor, her gün farklı sekreter ve teknisyen kızlarla çalışıyor ama siz bunu yazana kadar hiç dikkatimi bile çekmemişti bu durum. 😂

konu sahibininki nasıl bütün gün aynı arabadaysa bizimki de aynı odada. eyvah eyvah biz de mi endişelenelim.:KK70:

benim de eşim doktor, her gün farklı sekreter ve teknisyen kızlarla çalışıyor ama siz bunu yazana kadar hiç dikkatimi bile çekmemişti bu durum. 😂

konu sahibininki nasıl bütün gün aynı arabadaysa bizimki de aynı odada. eyvah eyvah biz de mi endişelenelim.:KK70:
bizim muhasebeye gelen kız hastalanmış, tedavi görecekmiş bir süre diye işten çıktı eşimden çok ben üzüldüm. yük alıyordu omzundan diye. hatta bir kaç tane de kadın vardı muhasebeden anlayan çalışmak ister misin diye eşime ben sordum... kendisi istemedii ben halledeceğim başkasını istemiyorum artık diye... kafalar bozuk...

Konu sahibi o genc ve guzel kizi paralamaya gitti herhalde derdi bize yukledi kacti😅 valla simdi hatirladim yine bu konuyu okudugumda cok sinirlenmistim. Bi de o kiza sinirlenen kizan nefret eden bi grup var yani genel olarak erkeklerinin yaninda calisan guzel kadinlara gicik olanlar var... adamlariniza sahip cikin belki de o kiz kocanizdan nefret ediyodur aptal sakalar yapip bos bos konusuyo diye, kendisine sarkiyor diye, argo konusuyor diye?? Olamaz mi, kocalariniz sanki bana altindan çük djdjs oyle olsa bile guzel kadinlarin zerre umrunda degil kargaya yavrusu sahin gorunurmus🤝🏻🤝🏻🤝🏻

bu saçma konuya daha önce de yorum yapmıştım. sizin gibi aklı kocasının bilmem nesinden başka şeye çalışmayan kadınlardan nefret ediyorum... o gencecik güzel kız da sizin bütün gün araç kullanan ter kokan ve gereksiz muhabbetlerle gün geçirmek zorunda kaldığı adamla kıçı kırık bir işi yapmaya bayılmıyor ! herkes para kazanmanın peşinde. yaptıkları iş zaten hayli zor. bırakın insanlar emeğiyle parasını kazansın. bugün gencecik güzel kızların aklı başka yerine çalışanları -sizin gibi- gider zengin bir mal bulur onu sömürür senin asgari ücretten hallice para kazanan evli çocuklu kocana kalmadı... insanı delirtmeyin !
Bence acımasız yorumlar yapmayalım konu sahibinin minicik bebeği var. Kadina linç girişiminde bulunun ama bebegi de önemseyin. Kadın sütüm kesilecek fln bseyler yazmis. Ben de bi anne olarak buraya takıldım. Yoksa benim de kızdığım noktalar var. Aslında siz içi rahatlasın diye bu şekilde sert yazıp anlamasını sağlamak istemişsiniz. Ama işte lohusaligi devam ediyor bu bayanın. Biraz daha yapıcı yazmak gerek sanki 😊

Ben biraz konu sahibine hak verdim. Kızla kanka kanka diyerek konuşuyorlarmış. Ne münasebet. Ayrıca konu sahibi kocasının gevşek olabileceğini yazmış. Kız adama bakmasa da adamın yavşama potansiyeli var. Konu sahibi de kızın karşılık verip vermeyeceğinden emin olamıyor.
Valla konu sahibi, herifi çalıştırmayacaksın o zaman orda. Ama yapacaksa her yerde yapar. Böyle de bir şey var.

Bence acımasız yorumlar yapmayalım konu sahibinin minicik bebeği var. Kadina linç girişiminde bulunun ama bebegi de önemseyin. Kadın sütüm kesilecek fln bseyler yazmis. Ben de bi anne olarak buraya takıldım. Yoksa benim de kızdığım noktalar var. Aslında siz içi rahatlasın diye bu şekilde sert yazıp anlamasını sağlamak istemişsiniz. Ama işte lohusaligi devam ediyor bu bayanın. Biraz daha yapıcı yazmak gerek sanki 😊
bu lohusa anne 20 günlük çocuğunu 2 gün elaleme baktırıp kocasıyla gezmeye giden ve kıskançlıktan sütü kesilen ANNE? bir daha mı düşünseniz 😁

Ona baksak bir sürü anne de geliyor. Yani calisanlar bir taraftan, genc anneler bir taraftan :KK12::KK17::mad:

Ben biraz konu sahibine hak verdim. Kızla kanka kanka diyerek konuşuyorlarmış. Ne münasebet. Ayrıca konu sahibi kocasının gevşek olabileceğini yazmış. Kız adama bakmasa da adamın yavşama potansiyeli var. Konu sahibi de kızın karşılık verip vermeyeceğinden emin olamıyor.
Valla konu sahibi, herifi çalıştırmayacaksın o zaman orda. Ama yapacaksa her yerde yapar. Böyle de bir şey var.

O zaman en azindan sorun esinin gevsekligi oldugunu biliyoruz. Sonucta kiz icin endise etmek lazim, böyle bir tiple mecbur arabada geziyor.

Daha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Ben olsam bende kıskanırım.Haklisiniz.Cildirirdim.

Aynı tepkiyi verirdim valla bacım 😬

Önceki başlığınizi okumadım ama sizi anlıyorum. Aynı duyguları hissederdim. Ama kıza suç bulmazdım. Ben kendim de esimi çok sevsem de çok yakışıklı bir erkek ile böyle bir işte çalışmayı doğru bulmam . Yani kim olursa olsun, sürekli basbasa kalınan işlerde sıkıntı doğma ihtimali hep var. Şeytan diye bir şey var bir kere. Belki de zerre bakmıyor esiniz, bakmayacak da . Ama bu durumun risk taşımadığını göstermez . Şu kafada da değilim, iki kişi basbasa kalınca hemen farklı düşünur kesin . Öyle değil. Ama siz de sürekli soylerek aklına düşürmeyin iyice . Hoş bir şey olmadığını, razı olmadığınızı söyleyin. Aynı şeyi sizin de yaşadığınızda ne hissedeceği konusunda empati kurmasını isteyebilirsiniz.

Back
X