Bu kıskançlık bu nefret neden?

O sizin inadınıza geliyorsa siz de çıkın gidin ortamdan mesela.. O sizin üstünüze geliyor ki siz ına sataşasanız diye.. Olabildiğince uzak durun.. Aranızı iyileştirmek için çabalamayın bile..

Evet doğru

Gerçi sizin gelin bizimkinden daha fena gibi..

Sizi kıskanıyor çünkü siz bir aile ortamında büyümüşsünüz o ise buna sahip olamamış tüm hırsı, sizin canınızı yakma çabaları bu yüzden, hiç önemsemeyin derslerinize odaklanın hedefinize ulaşın ve onun buna engel olmasına izin vermeyin.

O giyerse ben de giyerim kısmında dahi hak vermedim.

Cünkü erkek kardeş/abi sırf erkek diye kız kardese ne giyse de karışamaz. Eline karışır anlamında söylemiyorum ama evlenmeden önce de buna göre evlenir hoşnut olmayan. Kız kardeşle kendini kıyaslamak cok saçma

Kesinlikle bizim aile bağlarımız çok kuvvetlidir özel bir yemek dahi yapsak birbirimizsiz yemeyiz o derece yani bu ona dokunuyor ve her fırsatta kardeşimi alıp uzaklara götürme gibi bir hedefi olduğunu söyledikleriyle belli ediyordu kardeşimle bu konu yüzünden tartıştılar şimdi yerinde durdu ama düşüncelerinin değiştiğini sanmıyorum artık dua ediyorum keşke gitse de uzaklassa

Evet diyorum ya canım evlenmeyi bırak daha nişanlanmadan bizim yaşantımızı yakinen gördü önceleri ağlayarak yarı yoldan döner kıyafetini değiştirirdi kardeşim kızınca ama evlendikten sonra bir şeyleri garantiledigini zannettiği için beni de sürüklemeye calisiyor bunun icine benim ailem tepkisini koymuştu zaten bu konuda o evli değil istediğini yapabilir ki babam bile karışmaz bana ki nerde kaldı kardes

Ne güzel bir aileye sahipsiniz Allah bozmasın, gelininiz sizinle her zaman uğraşacak, sizin incindiğinizi anladıkça bu onu rahatlatıyor sahip olamadığı değerlerin acısını sizi ezmeye çalışarak çıkarıyor siz o ne yaparsa yapsın asla önemsemeyin, onu kendi küçük dünyasıyla başbaşa bırakın hani derler ya tavşan dağa küsmüş dağın haberi olamamış onun karşısında böyle dimdik dağ gibi durun, sadece derslerinize odaklanın başarılarınızla ona gereken cevabı vermiş olacaksınız

Çok çok teşekkür ederim çok motive edici konuşmalarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…