Bu kıskançlık bu nefret neden?

Çok kibar davranıyorsun. 4 yaş büyük olsa da sen görümcesin biraz görümcelik yap. Bazen ayna gibi olmak lazım ya bazı insanlar çirkeflikten anlıyor. O sana ne yapıyorsa aynısını sen de yap. Hoş şeyler değil ama madem kıskanıyor daha çok kıskandır kıyafet al gözüne sok falan... O bunu hakediyor. Sonra sen ona laf batır kıskandığını söyle. Niye ezdiriyorsun ki kendini. Çok yumuşak davranmışsın ben olsam saçını başını yolardım onun hatta kardeşime de kızın gerçek yüzünü gösterirdim. Kardeşini çürütür bu kız kurtar kardeşini bence.

Bana hak verip uzak durmamı tavsiye edip yol gösteren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Konuda direk görümce olarak geçtiğimi görüp de yersiz saldıranlara da tek sözüm olayları gelin görümce olarak değil iyi veya kötü insan olarak değerlendirmelerini rica ediyorum.Ayrica benim onu kıskançlıkla suçladığım yok tam tersine onun aleni bir şekilde kıskançlık yapmasına rağmen bunu davranışlarıyla belli etmesine rağmen uzaklaştığım takdirde hareketlerinden midemin bulandığını değil de onu kıskandığımı sağa sola yazması.Ayrica konuda bir çok yeri atlayarak anlattım daha önce çok istediğin bir iş mevzusu olmuştu torpil yüzünden alinmadim bunu öğrenince sesindeki mutluluğu ve anında watsapp durumuna "sen doğru dur eğri belasını bulur" yazması v.s Ki ben düşmanımın bile kötü duruma düşmesini istemezken o çok seviyorum dediği kocasının birtanecik kız kardeşiyim.Lutfen mantık çerçevesini aşmayınız

Biz annemle bile son bir yıldır onun yüzünden ne kavgalar ettik annem hep orta yolu bulmaya çalıştığı için ben artık müsamaha göstermemesi için defalarca kavga ettik.Ama yok bakıyorum ki ben olaylara müdahale ettikçe enerjimden gidiyor annem üzülüyor kardeşim üzülüyor ben yıpranıyorum.Defalarca konuştum hatasını söyledim ama kendini savunma tarzı o kadar farklı ki olayları çarpıtmasini kendi lehine çevirmesini çok iyi biliyor yaptığı her şeyi inkar edip yalan söylüyor böyle bir insanla uzlaşmak imkansız

Dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Böyle durumlarda biraz imansız olmak gerek. Stratejik davranın onu kendi tuzağına düşürün. Biraz fena olmak lazım.

Hassas bi insanım evet ama pasiflikten değil sadece onunla uğraşacak vaktim ve enerjimin kalmamış olması ben sınavıma odaklanmaya çalışıyorum sadece onunla uğraşıp enerjimi düşürmemeye uğraştıkça o da beni nasıl üzebileceğinin derdinde

Fırsat verme arkadaş doğru demiş. Kardeşinin eşi de olsa kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin. Ben bir insanı sevmiyorsam kardeşimin eşi de olsa kimse beni o kişiyle bir arada tutamaz. Tavrını koy evde. O buraya gelirse ben giderim, kardeşim beni görmek istediği zaman tek gelsin, o insanla beni aynı ortama sokmaya kimse zorlayamaz diyeceksin zor değil. Sinirlerini yıpratmana gerek yok biraz arsız ol. Telefon numarısını sil her yerden engelle. Ailen kardeşin üzülecekse de üzülsün ya. Çok üzülüyorlarsa madem haddini bildirsinler terbiyesize. Sen kaç senelik kardeşisin o kim oluyormuş?

Haklısınız benim ailem çok merhametli insanlardır bugune kadar hep üvey evlat olduğu için duygu sömürüsü yaptı sevilmediğini sevgi görmediğini söyledi hep ailem de hep kiyamadi bizden ayirmadi onu ama davranışlarıyla herkesten soğuttu kendini şimdi kimse ona bize gel falan demiyor kendi kendine geliyor birkaç saat oturup gidiyor herkes sadece nezaketen konuşuyor.

Kardeşine söyle bence kardeşim gelip görmek istiyorsan tek gel. Yok yine de getiririm diyorsan o geldiği zaman beni evde bulamazsın. Bilgin olsun. Bu kadar canım o da hiç kırılmasın zorla mı yani sevmiyorsun hoşlanmıyorsun işte.

Konu sahibi sen zaten hassas biri olduğun için bu kadar üzülüyorsun.
Işte bu nedenle her yerden sil engelle diyoruz bariz kötü biri çünkü.
Onun geleceği zamanlarda da çok evden durma mecbur gelecekse.

Demek bircok bu tarz piskopat varmis..pess.. Bizim BI yakin tanidigimizda Boyle..aile icinde birbirimizi ve onu bildigimiz icin dusmanlik sokamaz..suphe sokuyor ancak..ama onu tanimayan insanlari cok guzel elinde oynatabiliyor ..

kardesin kendinden büyük biriylemi evlendi.
bana ablan yaparsa bende yaparım lafı artniyetli gelmedi ama yinede sinir ediyorsa

görmezden gel kudursun.karısma hiç işlerine. kendinle ilgili olan seylerden az haberi olsun

Anne babasız büyümüşse babası nasıl giyimine karışabiliyor?

Tıka kulaklarını kardeşinle mutlularsa

İşin zor valla.Tabiki de onu hiçbir şekilde umursama.Yokmus gibi davran.Mesela bir şey konuştuğunda duymuyormuş gibi davran telefonunla uğraş.sosyal medya hesaplarından silsene böyle gereksiz birini hatta engelle ki ne giydiğini falan görmesin

Bu arada seni o kadar kıskanıyor ki resmen çatır çatır çatlıyor

Bu arada seni o kadar kıskanıyor ki resmen çatır çatır çatlıyor
Maalesef ki sosyal medyayla sınırlı değil yakınız ve üzerimde gördüğü şeyi ikinci görüşmede almış oluyo ve ona bunu ima edecek bir şey dediğimde aa senin de vardı dimi aldıktan sonra farkettim diyo o alınca da ben kendi kıyafetimden soğuyorum giymek istemiyorum sonuçta bir çok ortak yere gidiyoruz akraba v.s birbirimizin kıyafetini giydigimizi dusunecekler

Anne babasız büyümüşse babası nasıl giyimine karışabiliyor?

Tıka kulaklarını kardeşinle mutlularsa
O bebekken olmuş bu olay yani o evde büyümüş ailesinin dışardan bakışta özden bi farkı yok ki sadece eksiklik sevgi gormeyisinde neden o kadar konu varken aile mevzusuna bu kadar takıldı herkes anlamiyorum.Mutaasip bi aile ve onun da o şekilde yetişmesi için baskıyla da olsa evlenene kadar bunu gerceklestirmisler

kardesin kendinden büyük biriylemi evlendi.
bana ablan yaparsa bende yaparım lafı artniyetli gelmedi ama yinede sinir ediyorsa

görmezden gel kudursun.karısma hiç işlerine. kendinle ilgili olan seylerden az haberi olsun
Bak şimdi tatlım mesajların hepsini okumadın sanırım şunu açıklayayım konu onun beni emsal göstermesi değil tamam benim acımdan kırıcı çünkü benim acımdan baktığınız zaman kardeşimi bana da baskı yapmaya zorlamasına varıyor iş
Ama evlenmeden 1 sene bizimle yaşadı her şeyi gördü kardeşimin kıskanç olduğunu izin vermediği zaman yarı yoldan ağlayarak eve gelip kıyafet değiştirmelerini hatırlıyorum zamanında deseydi ki bak senin kardeşin de böyle neden bana böyle davranıyosun amenna ama benim kızdığım nokta bu ve bir çok konuda köprüyü geçene kadar her şeyi kabul etmesi düğüne kadar masum rolleri yapması

Tam ferhumdeymis.Kopruye geçene kadar masum rolü yapmasi çok çiğ bir hareket.Allah yardımcınız olsun. Ama çok pasif kalmayın abin de dahil.Haddini bilsin.Cok da üstünde düşünme.Bir akilliya bir deli düşüyor nedense.Hepimizin basında böyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…