Bu kıskançlık bu nefret neden?

o olabilir kardesiniz memnunsa yinede karısmayın

burada biri konu acöıstı bisanlım kıyafetime karısıyor aslında ablasını severim ama dedimki abla na bak diye.
bunun gibi birseydir .

o olabilir kardesiniz memnunsa yinede karısmayın

burada biri konu acöıstı bisanlım kıyafetime karısıyor aslında ablasını severim ama dedimki abla na bak diye.
bunun gibi birseydir .
Ben yine de her şeye rağmen gelin görümce değil iki kızkardeş olarak kalmak isterdim ama demek ki bu tür durumda bu pek mümkün olmuyor

Ben yine de her şeye rağmen gelin görümce değil iki kızkardeş olarak kalmak isterdim ama demek ki bu tür durumda bu pek mümkün olmuyor
aynen bende görümceyim asla yengemin kötülüğünü istemem. ancak yinede hep mesafe korurum belki istemez buladar yakınlık yada fazla iç içe girincede işler bazen olumsuz oluyor .

Konu sahibi şey değil mi ya, sabır taşı?
Bunca zaman sustuysan bundan sonra da devam et madem.
Ha bana kalsa çok pis fikirler veririm ama yapcak göz yok sende malesef.

sen ne yaparsan yap degismeyecek ve bu hep boyle gidecek. tek tavsiyem var takma. duyma. facebookta gonderilerini kisitla gorme. ayni ortamda bulundugunda inadina mesafeli ama neseli ol. takma umursama...

Geldiklerinde annen baban soğuk davransın anlar belki uzaklaşır sizden

Geldiklerinde annen baban soğuk davransın anlar belki uzaklaşır sizden
Keşke ailem ona haddini bildirseydi en başından ama maalesef ki ailem çok yufka yürekli sevmeseler de ona kötü davranamıyorlar

Konu sahibi şey değil mi ya, sabır taşı?
Bunca zaman sustuysan bundan sonra da devam et madem.
Ha bana kalsa çok pis fikirler veririm ama yapcak göz yok sende malesef.
Zamanında yaptım baktım ki seviyesiz onun kadar düşmek istemedim artik

elini saçlarına dola düz duvara sürt o kafasını
Hakettikleri bu gerçekten ama işte bunları bana yapan bir başkası olsa kırk defa yapmıştım lanet olsun ki artık aileden biri atsan atılmaz satsan satılmaz mutlu olsunlar benden uzak olsunlar diyorum artık

Yok tatlım çok yakın oturuyoruz ama

iyi de o zaman çok da içli dışlı olmayın

zaten çalışıyormuş da

sizinle ne sıklıkla görüşebilir ki

yakın otursa da her akşam sizde mi yiyip içiyor

aynı kıyafetten alsa ne olur

geçen ben de aldım görümcemle yanı kıyafeti o anlattı hatta şurada ucuz git bak vs dedi

başka rengi yoktu aynısını aldım

aynı kıyafeti giyen binlerce kişi var

hatta ben görümcem ve oğlumun 6 yaşındaki arkadaşı aynı şeyi almış ve giyiyoruz mesela

Ya huy meselesi işte soğuyorum kıyafetten tamam beğenip ayni şeyleri aldığımız oldu ama nerdeyse bütün kıyafetlerimiz aynı oldu onun yuzunden biz sürekli aynı ortamlara giriyoruz akraba v.s hoşlanmıyorum boyle seylerden acik acik belli etmeme ragmen yapıyor hani bunu yapmasında ard niyet aramazdım belki beğenerek aynısını almak istediğini söylese yine bir şey demem de "Aldıktan sonra farkettim senin de aynısından vardı diye aklıma geldi "diyerek bunu gizlemeye çalışması rahatsız edici

Bende aynı dertten muzdaribim. Sanki benden bahsetmişsin. Kızkardeşim yok benim görümcelik de yapmadım hiç... ama fazla tepemize çıkarmışız. Haketmedikleri değeri görğnce kendilerini bi halt zannediyorlar. . Değerli oldukları için değer gördüklerini zannediyorlar.. ben psikoloğa gidiyorum gelinimizden bahsedince 'o senin hiçbirşeyin değil sadece bir tanıdık, aslında çok zayıf ve aciz bir insan, iskambil kağıdından yapılmış bir kule gibi dokunsan yıkılacak.. ona ayna ol. Onun sana davrandığı gibi davran ama yaptıktan sonra bunu belirt. Bunu kendini görmen için yaptım. Psikolojide buna aynalama deniyor diye söyle'dedi..

Son kısım kafamı karıştırdı biraz şimdi anladığım şeyi söyleyeyim siz doğru anlayıp anlamadığımı tasdik edin lütfen.Siz de aynı sorunu yaşıyorsunuz piskologa gidiyorsunuz ve piskolog size onun size davrandığı gibi davranmanızı ve bunu yaparken belirtmenizi yani aynalama yöntemini yapmanızı istedi.Dogru mu anlamışım:)

Böyle ınsanlara neden prim verıyorsunuz
Umursamayın valla ben ne eltımı kıskanırım ne yengemı banane yahu . Ben kendı hayatıma bakarım onun sızden tek farkı veya ustunlugu ısı mı? Cok gereksız ya gelıp gecıcı seyler bunlar ama umursamayın

Benim acımdan tabiki onun bir üstünlüğü yok bu onun kendi fikri ve başka bir konuda eksiklik bulamayınca burdan vurmaya çalışması.Ona göre üstünlük belirtisi bana göre özgüven eksikligi

Mesajlarım tamamını okumadım ama anladığım kadarıyla sizin yenge biraz değişik bir tür.. Sizin yerinizde ben olsam hiiiiiç takmam taksam da bunu ona hiç belli etmem ki şişmesin bi tarafları diye.. Yokmuş gibi davranın.. Umursamayın.. Bir süre sonra sizin onu takmadığınızı anladığında pes eder.. Böyle durumlarda en güzeli gülüp geçmek..

Aynen öyle herkeste olmayan çok farklı bir huyu da var mesela biz istemediğimiz yere veya arada gerginlik varsa o ortama girmek istemeyiz değil mi ? Fakat anlam veremediğim şekilde istenmediği ortama girmekten daha çok hoşlanıyor mesela normalde hergun görmem aram iyiyse ama aram yoksa inadına ayrılmaz bulunduğum ortamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…