- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 33
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Yani ama bizimki bir degil iki degil. Esim bisey anlatiyor. "Aman Yayabbim şen ne akıllı seysin öyle" falan diyor. Hep böyle oldu son zamanlarda. Geçen tramvayda yapti. Millet dönüp bakti saskin saskin. Ben de usulca uzaklastim yanindanEşiyle problemleri olduğu için biraz özenmiş olabilir evliliğinize. Tabiki normali aşan bazı boyutları var gelip aranıza oturmak gibi :) Sizinle aynı şeyleri satın almak gibi.. Bunların dozu artarsa rahatsızlık verir çünkü bazı anneler abartıp evlatları eşleriymiş gibi davranıp gelinleriyle rekabete giriyorlar.Yalnız başına bir yerlere gitmelerine dahi asla müsade etmiyorlar.Böylece tartışma ve yüz göz olmalar başlıyor,aman durum bu raddeye gelmesin. Tatlı bir mesafe her şeyi çözer.
Ama agugu muhuguya çok güldümBazen benim annem de beni bebek gibi seviyor yani agu gugu değil de bi şarkısı var onun tekerleme gibi bebeklere söylenen öyle bir şeyle seviyor,hızını alamayınca eşim de nasibini alıyor
Bir kez annem bizdeyken eşim geldi,yemek yapıyordum kapıyı annem açtı çocuk sever gibi bi sesle oğluşummm hoşgeldin dedi. Dönüp bi baktım eşim böyle kalmış
Seviş tarzı biraz mizaç meselesi gibi :))
Aralarindaki problem çözülecek gibi degil kp ile malesef. O yüzden ogluna tüm ilgisi şuanda.Yaptıkları uçuk ama sevgi istiyor bence siz bu yapiciliginiz ile eşinizi ikna edin.
Eşiniz de kayninizi ve kayinpederinizi ikna etsin. Bütün aile kaynassin yoksa olan size olacak.
Kayniniza açılın ilk. Çocuk gibi düşünün geçecek inşallah düzelir bu size karşı tutumu da.
Allah sabır ve kolaylık versin.
Mantikli:) aslinda uymuyor. Yani bana göre baya kilolu. E yas da var. Ama aliyor. Sadece bir şişme mont almistim boydan onu alamamisti beden bulamamis.Aranızdaki muhabbet
Eşinin sana kibar davranması vs hoşuna gitmiş belli ki :)
Seni çok rahatsız etmiyorsa bence üstünde durma.
Zamanla hazmeder diye düşünüyorum.
Kendine aldığın bir şeyi gidip bulup alması komikmiş ama.
Yaşıtlar falan yapar genelde böyle.
Nasıl uydurup giyiyor ki?
Uğraşmasın bari sen alırken iki tane al
Anne tarzımız aynı galiba aramakla yorulma diye
Almışken iki tane alıverdim diyerek ver.
Aralarindaki problem çözülecek gibi degil kp ile malesef. O yüzden ogluna tüm ilgisi şuanda.
Yani ama bizimki bir degil iki degil. Esim bisey anlatiyor. "Aman Yayabbim şen ne akıllı seysin öyle" falan diyor. Hep böyle oldu son zamanlarda. Geçen tramvayda yapti. Millet dönüp bakti saskin saskin. Ben de usulca uzaklastim yanindan
Ben zaten hic kizmiyorum ya da tepki vermiyorum. Diyorum da cok iyi yetistirmissin diye hep. Ama onun neden son zamanlarda abartarak böyle oldugunu anlayamiyorum. Evet belki tepki bekliyordur onu da bilemiyorum. Zaten severken bana bakarak seviyor hep ben de gülümsüyorum ne yapayim. Kiskanmiyorum bisey etmiyorum ama garip geliyor. Diger kardesi 10 yaş kücün esimden. Ikisi konusuyor. Anne büyük olana uzaktan oyyy canim yesin annesi onu diye seviyor.Sizden kötü bir tepki bekliyor olabilir mi peki ? :) Sanki dikkat çekmek için yapıyor biraz da. Bir tepki verseniz ay oğlummm bak ne dediii diye belki merkezinde olacağı bir olay yaratıp bununla beslenecek,bilemiyorum. Kayınvalidem oğlunu bir överse ben bin över bi de çok sağol çok iyi yetiştirdin anne diye teşekkür ederim. Böyle bir şey mi deneseniz acaba :) Ben içimden geldiği için böyle söylüyorum kayınvalideme,siz de içinizden kızmak gelse dahi istediği tepkiyi vermeyip ters köşe yapmak için söyleyin olmaz mı?
Ben zaten hic kizmiyorum ya da tepki vermiyorum. Diyorum da cok iyi yetistirmissin diye hep. Ama onun neden son zamanlarda abartarak böyle oldugunu anlayamiyorum. Evet belki tepki bekliyordur onu da bilemiyorum. Zaten severken bana bakarak seviyor hep ben de gülümsüyorum ne yapayim. Kiskanmiyorum bisey etmiyorum ama garip geliyor. Diger kardesi 10 yaş kücün esimden. Ikisi konusuyor. Anne büyük olana uzaktan oyyy canim yesin annesi onu diye seviyor.
kıskanıyor evetMerhaba hanımlar. Konu kayınvalidem. Aslında problemlerimiz yok hiç. Kayinvalidem karismaz bize öyle diğer kvler gibi. Ama bir ihtiyacim oldugunda da yanimda olmaz pek. Yine de aramiz iyidir. Ama çok ilginc birsey var ki kvdem biz oraya gidince çok garip davraniyor. Esim bana bisey söylese benle konussa diyor ki oğlum hep evde karinlasin sonra konusun benimle ilgilen. Hemen müsahale ediyor. Ki haftada en az 1 gün oradayız. Sonra biz esimle yanyana otursak geliyor bizi ayirip aramiza oturuyor. Eşimi kucagina yatiriyor tutup. Eşim de kirmak istemiyor dogal olarak. Seviyor basini yüzünü. Oyy oglusuuum falan diyor. Hatta bazen agugu muguu aguşu muguşu falan diyor. Yani bebek sever gibi. İlk evlendigimizde böyle degildi. Evlenmeden evvel de böyle degilmis. Gecen gittik esim bana bisey anlatiyor. Ama sadece bana degil aslinda genel muhabbet. Yani benle ilgilenmiyor sürekli öyle anlasilmasin. Kv yanimda oturuyor. Aynadan görüyorum sinirli sinirli bakiyor. Kalktim wcye gittim ben de bir süre de cikmadim ogluna doysun diye. Bir de ben birsey aliyorum. Bir bakiyorum hemen o da aliyor. Aynisini ya da benzerini. Çanta olsun kiyafet olsun. Esimle geziyoruz diyor ki birgün beni de götür oglum. Beraber gideriz diyorum ben. Oglumla gitcem diyor. Bu davranislari normal mi acaba? Eşinden yana problemleri var. Diğer oglu da kadina cok kaba davraniyor. Ondan mi esime düşkün anlamadim. Esim de annesine kaba davraniyordu. Ben aliskin degilim cok kizdim ona. Düzeltti kendini. Önceden esime diyordu ki kv, iyi ki evlendin gittin ev ferahladi. Simdi diyor ki her dk gelin bizde kalin. Beraber yasayalim. Ben yanlis mi yaptim esimi düzeltmekle diyorum ama hayir bir anneye de öyle davranilmamaliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?