Bu kıskançlık mı yoksa normal mi?

Bizim bir tanıdık oğluyla beraber yatmak istiyordu. Gelini başka yatağa yolluyordu. Kıskançlık olduğu kesin. Eşinizle biraz mesafeli durun onun yanında. Zaten haftada 1 gün gidiliyormuş. Belki kadın ilgisizlikten bu hale gelmiştir. Eşi problem, çocuklar problem(miş). Biraz gönlünü hoş tutmaya çalışın en iyisi. Siz adım atın. Yine hastalıklı davranışları sürerse eşiniz tek gitsin.

aynı benim kv aynı benim kaynım eltim
valla ben artık görmezden geliyorum
eşya kıyafet konularıda aynı
sevme hareketleride
aman boşver gitsin

Aralarindaki problem çözülecek gibi degil kp ile malesef. O yüzden ogluna tüm ilgisi şuanda.
Siz durumu tespit etmişsiniz zaten kocadan yana yüzü gülmeyenler oğullarına sarılıyor. Oğlum gezdirsin oğlum yedirsin oğlum içirsin oğlum alsın zart zurt. Oğlu da evli ise tüm bu olaylar gelinler için ne oluyor ya bir dakikaya dönüşüyor haklı olarak. Gelinler de onun kocasından beklemesi gerekenleri oğlundan bekliyor herkes kendi kocasına iş yaptırsın olayı oluyor. Öfff zor şeyler, inş yaşlanınca kocamı hala severim de oğluma dadanmam

Amaaan siz gitmeyin kocanızı yollayın haftada bir. Sizde ayda bir uğrarsınız. Bi taşla iki kuş hem de ne üzülüyosunuz

Size zararı yoksa bırakın istediği dozajda sevsin oğlunu.

Ben eşime hep derim gidince annenin kucağına uzan , öp onu, kokla bol bol. Annesi dokunarak sevgiyi verenlerden ve hissedenlerden.

Bunun yokluğunu annene hissettirme derim hep. ( ki basma çok zararı dokunmuştur )

Çocuk muyum ben ya " der eşim. Sizin düşündüğünüz gibi düşünüyor.

Çocuklukları ne ilgisi var ki bunun . Kimisi uzak sever kimisi yakın.

Bazen yemek ayarlarım , sinema ayarlarım annesini götürsün diye. Sizde teşvik edin , gelsinler birlikte bundan zarar gelmez.

Sıkıntıları vardır, yalnızdır , ilgi bekliyordur.

Tüm zamanını ve hayatını bizler için veren annelere ne yapılsa az.

Ya bu kv niye böyle :)))
Kıskançççççç kaynana :)))

İlerde bizlerde kv olucaz biz nasıl olucaz ki . Yani böyle hayatta olmam herhalde. Kv karışmicak abi. Ayrı ev ayrı bir aile var ortada. Çocuğunu özlersinde agu gugu neeeee :)) çok güldüm

Anne napıyorsun koskoca adama derdim ben ( dizine falan yatırıyormuş ya )

Ona da garip geliyor. Ama yasadigi bir takim seyler yüzünden oldugunu düşünüyoruz tabi. Psikolog işine çok bozulur biraz zor yani

Yaa şöyle bir durum oluyormuş psikolog arkadaşım söylemişti mesela sizin yaptığınızı yapması aldığınızı alması.

Oğlum bu kadına hayran, onu çok seviyor bende o kadın gibi olursam beni de çok sever:)))

Çocuk gibi dimi? Yaşlanınca oluyormuş öyle.

Daha 50sine gelmedi ilerisinden korktum simdi:)

Ayni sekilde atak yapin yazik kiskanmis mevzuyu anlamamis mesela onlara gidince esinizi annesinin yanina siz oturtun ne bileyim mutfaga gidin siz biraz vakit gecirin anne sende ozlem gider gibisinden

Olmadimi?

Duzgunce karsiniza alip konusun ama boyle samimi bisekilde sen annesisin ben esiyim aradaki farki annesi olmasina saygi duydugunuzu kiyaslama yapmamasini falan soyleyin

Yumusak birsekilde muamele yapin anlayacaktir paylasamamis belli

Yeni mi evlisiniz ki?
Ayy ben gulerim ya
Kocaman kadinda bu hareketler hic şık durmuyor.
Ama zevkinizi begeniyor sanirim, ben canta/elbise ayni seyi olmasina bozulmazdim ama belki o ortamda annemin bebek sevesi gelmis galiba falan diyebilirdim.

Hatta bazen agugu muguu aguşu muguşu falan diyor
Emzirseymiş bari konu sahibi kusura bakma ama cidden gülerek okudum kv kendini o kadar komik o kadar komik duruma düşürüyor ki. Bence sizin aile haricinde biri görüp kv ile dalga geçerse aklı başına gelir

Sen iyi bir evlat iyi bir gelinsin. Eşinin annesine davranışlarını düzeltmissin.

Hala böyle insanlar olduğunu bilmek güzel.
Allah seni senin gibilerle karşılastırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…