- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Merhaba hanımlar. Konu kayınvalidem. Aslında problemlerimiz yok hiç. Kayinvalidem karismaz bize öyle diğer kvler gibi. Ama bir ihtiyacim oldugunda da yanimda olmaz pek. Yine de aramiz iyidir. Ama çok ilginc birsey var ki kvdem biz oraya gidince çok garip davraniyor. Esim bana bisey söylese benle konussa diyor ki oğlum hep evde karinlasin sonra konusun benimle ilgilen. Hemen müsahale ediyor. Ki haftada en az 1 gün oradayız. Sonra biz esimle yanyana otursak geliyor bizi ayirip aramiza oturuyor. Eşimi kucagina yatiriyor tutup. Eşim de kirmak istemiyor dogal olarak. Seviyor basini yüzünü. Oyy oglusuuum falan diyor. Hatta bazen agugu muguu aguşu muguşu falan diyor. Yani bebek sever gibi. İlk evlendigimizde böyle degildi. Evlenmeden evvel de böyle degilmis. Gecen gittik esim bana bisey anlatiyor. Ama sadece bana degil aslinda genel muhabbet. Yani benle ilgilenmiyor sürekli öyle anlasilmasin. Kv yanimda oturuyor. Aynadan görüyorum sinirli sinirli bakiyor. Kalktim wcye gittim ben de bir süre de cikmadim ogluna doysun diye. Bir de ben birsey aliyorum. Bir bakiyorum hemen o da aliyor. Aynisini ya da benzerini. Çanta olsun kiyafet olsun. Esimle geziyoruz diyor ki birgün beni de götür oglum. Beraber gideriz diyorum ben. Oglumla gitcem diyor. Bu davranislari normal mi acaba? Eşinden yana problemleri var. Diğer oglu da kadina cok kaba davraniyor. Ondan mi esime düşkün anlamadim. Esim de annesine kaba davraniyordu. Ben aliskin degilim cok kizdim ona. Düzeltti kendini. Önceden esime diyordu ki kv, iyi ki evlendin gittin ev ferahladi. Simdi diyor ki her dk gelin bizde kalin. Beraber yasayalim. Ben yanlis mi yaptim esimi düzeltmekle diyorum ama hayir bir anneye de öyle davranilmamaliydi.
Siz durumu tespit etmişsiniz zaten kocadan yana yüzü gülmeyenler oğullarına sarılıyor. Oğlum gezdirsin oğlum yedirsin oğlum içirsin oğlum alsın zart zurt. Oğlu da evli ise tüm bu olaylar gelinler için ne oluyor ya bir dakikaya dönüşüyor haklı olarak. Gelinler de onun kocasından beklemesi gerekenleri oğlundan bekliyor herkes kendi kocasına iş yaptırsın olayı oluyor. Öfff zor şeyler, inş yaşlanınca kocamı hala severim de oğluma dadanmamAralarindaki problem çözülecek gibi degil kp ile malesef. O yüzden ogluna tüm ilgisi şuanda.
Eşimin günahı ne :)ben olsam eşimden de bu sahneden de soğurdum. mıç mıç o ne öyle.
Yaşı çok yok ama gitmiyor yine de. Kendine yakiştığını düşünüyorsa giysin ne yapam :)Azcıkın kıskanıyor
Sizin aldığınız kiyafetler onun yaşına gidiyormuki?
Ona da garip geliyor. Ama yasadigi bir takim seyler yüzünden oldugunu düşünüyoruz tabi. Psikolog işine çok bozulur biraz zor yaniKayınvalide ilginçmiş. Bence tam psikologluk. Eşiniz kv yokken bu durum hakkında hiç yorum yapmıyor mu? Rahatsız olmuyor mu annesinin bu davranışlarından? O yokken rahatsızlığını belirtiyorsa psikoloğa götürmesini teklif edin kırmadan.
izin vermeyebilir.Eşimin günahı ne :)
Daha 50sine gelmedi ilerisinden korktum simdi:)Yaa şöyle bir durum oluyormuş psikolog arkadaşım söylemişti mesela sizin yaptığınızı yapması aldığınızı alması.
Oğlum bu kadına hayran, onu çok seviyor bende o kadın gibi olursam beni de çok sever:)))
Çocuk gibi dimi? Yaşlanınca oluyormuş öyle.
Annesini kirmak istemiyor. Kadin çok kötü seyler yasadi cünkü.izin vermeyebilir.
Annesini kirmak istemiyor. Kadin çok kötü seyler yasadi cünkü.
Emzirseymiş bariHatta bazen agugu muguu aguşu muguşu falan diyor
Kadina hak vermiyorum ki. Eşimin bir kabahati yok. Kadinin de psikolojisi bozuk gibime geliyor. Bu durumda esimden sogumam yani bunu anlatmaya calisiyorumya madem kadına hak veriyorsunuz bize ne böyle yaşayın gdin madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?