• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kızın amacı ne?

Kiskandirmak istemiyordur da belki de akrabaligin verdigi samimiyetten yakin davraniyordur siz yanliş anlamişsinizdir.

Dediginiz gibi kiskandirmaya çaliştigini farzedelim sizin yerinizde olsam kiskansam bile bunu belli etmezdim .

Valla ben erkek kuzenlerime el kol şakası asla yapmam ailemden böyle gördüm gerekte yok ama bu kız ısrarla bi dokunma çabasında.He bir de bugün nişanlımın kardeşi ağzından kaçırdı “abla sen gelince x abla bir değişik tavırlara giriyo” diye oradan da kıllandım

Kızla aramda 2 yaş var benden büyük ve tavrımı kendisine asla belli etmiyorum bire bir çekişmemiz olmadı
Akıl yaşı küçük demekki kuzum cahilce eğlence yaratıyor kendine. Nişanlındada gözü yoktur sadece fark ediyodur senin bozulduğunu eğleniyor kendi kendine. Akıllı ol hiç umursama görmezden gel nişanlınla iyi ol o çıldırsın 😉 Ayrıca sorunlarını kv ye anlatma bu iyi sonuçlar çıkarmaz

ne gibi mesela yani konuda yazdıklarınızın dışında bir şey var mı

Biz sevgiliyken bu kızla tanıştırmıştı nişanlım beni buraya gelmişti yine x abicim özellikle cim kısmını uzatarak söylemeler halbuki aralarında 1 yaş var nişanlımla.Arabanın önüne oturmuştu bir kere beni kapıya almaya geldiklerinde nişanlım uyardı sen arkaya geç diye uyarmasa hala oturacaktı.Çeşitli el kol şakaları sürekli bi dokunma çabası salak salak gülüşmeler.Nişanlım benden 10 cm falan uzun insanların içinde “ay sizin boyunuz uyuşmuyo evlenmeseniz mi acaba” dedi geçen vs vs bunun gibi

Valla ben erkek kuzenlerime el kol şakası asla yapmam ailemden böyle gördüm gerekte yok ama bu kız ısrarla bi dokunma çabasında.He bir de bugün nişanlımın kardeşi ağzından kaçırdı “abla sen gelince x abla bir değişik tavırlara giriyo” diye oradan da kıllandım
Kiz erkek farketmez el kol şakasini ben hic sevmem ve bizim ailede yapilmaz , kural yok aslinda kimse kimseye yapmaz bizde görmedikleri icin ögrenmede olmuyor . Nişanlinizin ailesinde el kol şakasi yapiliyor mu alışıklar mi buna digerleri de öyle mi ?

Kuzen sizin kiskandiginizi anladigindan giciklik yapiyor olabilir görmezden gelmeyi deneyin bence. Siz tepki verdikce devami artarak gelir cunki.

Kiz erkek farketmez el kol şakasini ben hic sevmem ve bizim ailede yapilmaz , kural yok aslinda kimse kimseye yapmaz bizde görmedikleri icin ögrenmede olmuyor . Nişanlinizin ailesinde el kol şakasi yapiliyor mu alışıklar mi buna digerleri de öyle mi ?

Kuzen sizin kiskandiginizi anladigindan giciklik yapiyor olabilir görmezden gelmeyi deneyin bence. Siz tepki verdikce devami artarak gelir cunki.
Hayır nişanlımın ailesi kesinlikle saçma sapan el kol şakaları yapan gereksiz insanlar değiller alışkın da değiller

Biz sevgiliyken bu kızla tanıştırmıştı nişanlım beni buraya gelmişti yine x abicim özellikle cim kısmını uzatarak söylemeler halbuki aralarında 1 yaş var nişanlımla.Arabanın önüne oturmuştu bir kere beni kapıya almaya geldiklerinde nişanlım uyardı sen arkaya geç diye uyarmasa hala oturacaktı.Çeşitli el kol şakaları sürekli bi dokunma çabası salak salak gülüşmeler.Nişanlım benden 10 cm falan uzun insanların içinde “ay sizin boyunuz uyuşmuyo evlenmeseniz mi acaba” dedi geçen vs vs bunun gibi
Sen evlenecegin adami santimine kadar ölç öyle evlen madem bizim ölcümüz uymamiş sen kendi ölcünü uydur bari diye alaya alsaydin canim gülseydin 🙂 ciddiye alarak prim veriyorsun birak kendi sinirden çatlasin seni çatlatmak istiyorsa

7 yıllık evli halimle kayınvalidemin evinde sabahtan akşama kadar kaldığım sayılıdır.
nişanlımın uykusu geldi diye eve geçtim yazmışsınız, pardon da geçmeyip ne yapacaktınız?
ananız babanız bir şey demiyor mu gecelere kadar orada kalmanıza?
siz niye nişanlınız ailesiyle böylesine iç içesiniz? kuzeni geldi siye evlerine gidiyorsunuz falan... hani dedesi, anneannesi babaannesi deseniz, büyüğünüz tamam derim. kuzen ne be?

teyze kızı bir kaç gün gelmiş, onda da diplerinde durarak diye kıskançlığınızı nasıl belli ettiyseniz kayınvalideden bile laf yemişsiniz.
yerinizde olsam bu utanç bana bir ömür yeterdi.

ama çogzel. aynen bu kafayla devam.
o vıcık vıcık ilişkilerden nasıl mutluluk çıkaracaksınız çok merak ediyorum.

Oh oluyo valla size. Hiç üzülmüyorum. Kuzeninin düğünü varken nişanlının (bak eşin bile değil) dıdısının nişanına gitmek ne mana ya? Ya da sevmediğin kuzeni evine gelince koşup seğirtip nişanlının evine gitmek? 6 senelik evliyim totalde 9 senelik kv beni arayıp sana çekilen ayar gibi ayar çekemez. Daha nişanlısın niye aile ile bu kadar içli dışlı olmak? Kafe falan yok mu güzelim sizin oralarda gidin dışarda buluşun evlenince yeterince evde vakit geçireceksiniz zaten.

hay ağzına sağlık.

O kizin amaci sizi birbirinize dusurmek seni kiskandirma da kv denin de hosuna gitmis anlasilan sizinle ugrasmasi bence sen bu aileyle daha cok konu acarsin evlenince. Bide senin kuzenin dugunu dururken nisanlinin akrabasinin nisanina gitmek senin icin oncelikse cok kaybedersin biri biyere gelecekse nisanlinizin sizin dugune gelmesi gerekiyor siz niye duunu birakip nisana gidiyorsunuz bu kadar koca tarafina merak sarmayin onceliginiz onlar olmasin ilerde sizi adam yerine koymazlar

İyi geceler.Nişanlımın teyze kızı cuma günü akrabalarının nişanı sebebiyle buraya geldi öncelikle kendisini fazla sevmem çünkü daha önce yılışık hareketleri yüzünden çok kavga etmişliğimiz var nişanlımla.Cuma günü o gelecek diye beni de davet ettiler ve gittim.Akşama kadar orada oturdum ve akşam halama geçtim kuzenimin kınası vardı.
Halamdayken nişanlım aradı ve kızın, nişanı olacak akrabalarının evine gitmek istediğini söyledi bende tamam dedim.2 saat sonra aradı hala eve gitmicekmisin diye bende eve geçiyordum saat 1 oldu ve ben aradım.Hala oturuyoruz dedi bende saatin farkındamısın kız oturcaksa otursun sen kalk insanlar işe gitcek dedim arkadan da kız sesleniyo x abicim istersen gidelim uyuz bir ses tonuyla.Eve geçtiler beni aradı bana “insanların alay konusu ettin beni hesap sorarak” dedi.Akabinde şiddetli bir kavga ettik ertesi günü hiç aramadım o da akşam geç saatte aradı açmadım.
Pazar günü kuzenimin düğünüydü nişanlımın akrabalarının da nişanları vardı.Kuzenimin düğüne değil de nişanlımla o nişana gitcektim son ana kadar ama planlar değişti bende beni arayıp sormadı diye kızdım düğüne gitceğimi söylemedim.Kayınvalidem aradı x sana eşlik etmicek mi düğünde diye bende hayır çağırmadım kavgalıyız dedim.İkinizde hatalısınız neyse pazartesi kahvaltıya gel konuşuruz dedi bende yok gelemem sağolun dedim.Bana nişanlına kızgın olduğun için mi gelmezsin yoksa yeğenim olduğu için mi dedi şok oldum.Herşeyi neden o kıza bağlanıyo anlamıyorum dedim öyle böyle konuştuk kapattık.
Akşamüstü yoldayım düğüne gidiyoruz nişanlım arıyo annem nişana gelmeyeceğini söyledi sen bunu nasıl yaparsın ikimiz gitcektik hayalini kurmuştum falan bir ton tantana yine.Neyse bugün bize geldi konuştuk bende hastaydım halsizdim hadi dışarı çıkalım dedi çıktık gezdikten sonra onlara geçtik bu kızda bugün yine o nişanı olan akrabasına gitmiş oturmaya neyse geldi.Akşam oldu ben kalktım kapıdayız nişanlımla bu da aşağı indi yarın istanbula geri döncekmişte gündüz gittiği akrabalarıyla görüşmemiş şimdi görüşeyim x abicim dedi yine.Bende nişanlımın uykusu geldiği için kalkmıştım uyucaktı çünkü.Nişanlım fazla kalamam kapıdan ellerini öp dedi kıza ve ben eve geldim nişanlım beni arıyo o evde oturuyolarmış.Neden diye sordum evin büyüğü yokmuş kızımız onu bekliyomuş o kadar sinirlendim ki ben sırf uykusu var diye ordan kalktım ve o kıza uykum var diyipte kardeşini gönderebilirdi gideceği yer 2 arka sokak.
Yakın arkadaşlarımla konuştum objektif şekilde bakın lütfen ben mi fesatım yoksa bu kız gündüz gittiği eve akşam vedalaşmak için neden benim nişanlımla tekrar gidiyor üstüne üstlük ben tam eve giderken bunun gibi daha bisürü can sıkıcı olay yaşattı bana.Bir arkadaşım kızı tanıyo ve benim yaşadığım can sıkıcı olayları biliyo bana sakin kal oyununa gelme diyo.Durum böyle olunca benim adım kıskanca fesata çıkıyo kim haklı sizce?
Canım o kıza inat, nişanlınla o kadar iyi ol ki, çatlasın. Düğüne beraber gidin, gayet yakın olun, dans edin. Sakin olun.
Gidecek nasılsa🙂 zaten siz evlendikten sonra güzelce tersler evine almazsın olur biter

Kiz senin ondan pek hoslanmadigini anlamis ve bilincli olarak yapiyor ayrica emin ol kvne filan masumu oynuyordur teyze ben ne yapiyorum ki gibisinden seni fesat gosteriyor. Ayrica ben de kendi kuzenimin dugunu varken esimin kuzeninin nisanina gitmezdim hem biri nisan biri dugun. Iki dugun de ayni gune denk gelse ikisine de ugramaya calisirdim yoksa da tabiki kendi kuzenim.

İyi geceler.Nişanlımın teyze kızı cuma günü akrabalarının nişanı sebebiyle buraya geldi öncelikle kendisini fazla sevmem çünkü daha önce yılışık hareketleri yüzünden çok kavga etmişliğimiz var nişanlımla.Cuma günü o gelecek diye beni de davet ettiler ve gittim.Akşama kadar orada oturdum ve akşam halama geçtim kuzenimin kınası vardı.
Halamdayken nişanlım aradı ve kızın, nişanı olacak akrabalarının evine gitmek istediğini söyledi bende tamam dedim.2 saat sonra aradı hala eve gitmicekmisin diye bende eve geçiyordum saat 1 oldu ve ben aradım.Hala oturuyoruz dedi bende saatin farkındamısın kız oturcaksa otursun sen kalk insanlar işe gitcek dedim arkadan da kız sesleniyo x abicim istersen gidelim uyuz bir ses tonuyla.Eve geçtiler beni aradı bana “insanların alay konusu ettin beni hesap sorarak” dedi.Akabinde şiddetli bir kavga ettik ertesi günü hiç aramadım o da akşam geç saatte aradı açmadım.
Pazar günü kuzenimin düğünüydü nişanlımın akrabalarının da nişanları vardı.Kuzenimin düğüne değil de nişanlımla o nişana gitcektim son ana kadar ama planlar değişti bende beni arayıp sormadı diye kızdım düğüne gitceğimi söylemedim.Kayınvalidem aradı x sana eşlik etmicek mi düğünde diye bende hayır çağırmadım kavgalıyız dedim.İkinizde hatalısınız neyse pazartesi kahvaltıya gel konuşuruz dedi bende yok gelemem sağolun dedim.Bana nişanlına kızgın olduğun için mi gelmezsin yoksa yeğenim olduğu için mi dedi şok oldum.Herşeyi neden o kıza bağlanıyo anlamıyorum dedim öyle böyle konuştuk kapattık.
Akşamüstü yoldayım düğüne gidiyoruz nişanlım arıyo annem nişana gelmeyeceğini söyledi sen bunu nasıl yaparsın ikimiz gitcektik hayalini kurmuştum falan bir ton tantana yine.Neyse bugün bize geldi konuştuk bende hastaydım halsizdim hadi dışarı çıkalım dedi çıktık gezdikten sonra onlara geçtik bu kızda bugün yine o nişanı olan akrabasına gitmiş oturmaya neyse geldi.Akşam oldu ben kalktım kapıdayız nişanlımla bu da aşağı indi yarın istanbula geri döncekmişte gündüz gittiği akrabalarıyla görüşmemiş şimdi görüşeyim x abicim dedi yine.Bende nişanlımın uykusu geldiği için kalkmıştım uyucaktı çünkü.Nişanlım fazla kalamam kapıdan ellerini öp dedi kıza ve ben eve geldim nişanlım beni arıyo o evde oturuyolarmış.Neden diye sordum evin büyüğü yokmuş kızımız onu bekliyomuş o kadar sinirlendim ki ben sırf uykusu var diye ordan kalktım ve o kıza uykum var diyipte kardeşini gönderebilirdi gideceği yer 2 arka sokak.
Yakın arkadaşlarımla konuştum objektif şekilde bakın lütfen ben mi fesatım yoksa bu kız gündüz gittiği eve akşam vedalaşmak için neden benim nişanlımla tekrar gidiyor üstüne üstlük ben tam eve giderken bunun gibi daha bisürü can sıkıcı olay yaşattı bana.Bir arkadaşım kızı tanıyo ve benim yaşadığım can sıkıcı olayları biliyo bana sakin kal oyununa gelme diyo.Durum böyle olunca benim adım kıskanca fesata çıkıyo kim haklı sizce?

sizde aşırı kendine güvensizlik ve kıskançlık sezdim kusura bakmayın da bunaltırsınız çevrenizdekileri bu şekilde

Kız belli ki sımarık hareketler sergiliyor ama bunun dısında aileden Bi akraba. Görümcenizi kıskanır mısınız? Asla bu kızı da öle görün, ne farkeder. Siz kızı antipatik buldukca bazı seyleri bilerek yapıyor. Etki tepki durumu . Cahilliğine verin, kendinizi de bu denli üzmeyin.

Konuda genel olarak haklısınız ama sizin de bence iki hatanız var.

1- Düğün her zaman daha önemlidir, sizin kuzeniniz mi daha önce gelir, nişanlınızın akrabasımı? Çok hayal kuruyosa o sizinle gelseydi.

2-Kayınvalidenize kavgalı olduğunuzu söylemeniz. Aile bireylerine hiçbir zaman kavgalıyız dememelisiniz.

Vallah bana bunlar dert drgil kuruntu yapiyorsun gibi geldi evlenince kuzen falan bile akkiniza gelmez

ben anlamadım sen kıza gıcık oluyorsun ve her hareketı batıyor sanki.

NişanlınıZın tarafı akraba evliliğinin normal kabul edildiği bir aile mi? Evli hala dayı çocukları falan var mı sülalede?

kız senın zayıf noktanı bulmuş oraya çalışıyor
gerçi her kadının zayıf noktasıdır o neyse ,

kv kavgalı oldugunu bellı etme , ama sonuna kadar haklısın

Hatalısınız bence.

1- Kuzeni geliyor diye neden kayınvalideye gidiyorsunuz? İlla görüşeceksiniz dışarda bir yerde buluşabilirsiniz.

2- Tartışmanızı neden insanların farkedebileceği şekilde yapıyorsunuz?

3- Kayınvalideniz sizi ne hakla azarlıyor diyeceğim ama tartıştığınızı kadına söyleyen de sizsiniz. Neden insanları nişanlınızla özel ilişkinize dahil ediyorsunuz?

4- Kuzenimin düğünü varken asla nişanlımın akrabasının nişanına gitmezdim. Herkes kendi akrabasının etkinliğine gitsin.

5- Sanırım kuzeni biraz kıskanmışsınız ve daha kötüsü bunu kayınvalideniz bile anlamış. Yine de size böyle bir cümle nasıl kurabiliyor?

6- Nişanlınız önceliklerini bilmiyor. Siz de süreci yönetememişsiniz.

Back
X