İyi geceler.Nişanlımın teyze kızı cuma günü akrabalarının nişanı sebebiyle buraya geldi öncelikle kendisini fazla sevmem çünkü daha önce yılışık hareketleri yüzünden çok kavga etmişliğimiz var nişanlımla.Cuma günü o gelecek diye beni de davet ettiler ve gittim.Akşama kadar orada oturdum ve akşam halama geçtim kuzenimin kınası vardı.
Halamdayken nişanlım aradı ve kızın, nişanı olacak akrabalarının evine gitmek istediğini söyledi bende tamam dedim.2 saat sonra aradı hala eve gitmicekmisin diye bende eve geçiyordum saat 1 oldu ve ben aradım.Hala oturuyoruz dedi bende saatin farkındamısın kız oturcaksa otursun sen kalk insanlar işe gitcek dedim arkadan da kız sesleniyo x abicim istersen gidelim uyuz bir ses tonuyla.Eve geçtiler beni aradı bana “insanların alay konusu ettin beni hesap sorarak” dedi.Akabinde şiddetli bir kavga ettik ertesi günü hiç aramadım o da akşam geç saatte aradı açmadım.
Pazar günü kuzenimin düğünüydü nişanlımın akrabalarının da nişanları vardı.Kuzenimin düğüne değil de nişanlımla o nişana gitcektim son ana kadar ama planlar değişti bende beni arayıp sormadı diye kızdım düğüne gitceğimi söylemedim.Kayınvalidem aradı x sana eşlik etmicek mi düğünde diye bende hayır çağırmadım kavgalıyız dedim.İkinizde hatalısınız neyse pazartesi kahvaltıya gel konuşuruz dedi bende yok gelemem sağolun dedim.Bana nişanlına kızgın olduğun için mi gelmezsin yoksa yeğenim olduğu için mi dedi şok oldum.Herşeyi neden o kıza bağlanıyo anlamıyorum dedim öyle böyle konuştuk kapattık.
Akşamüstü yoldayım düğüne gidiyoruz nişanlım arıyo annem nişana gelmeyeceğini söyledi sen bunu nasıl yaparsın ikimiz gitcektik hayalini kurmuştum falan bir ton tantana yine.Neyse bugün bize geldi konuştuk bende hastaydım halsizdim hadi dışarı çıkalım dedi çıktık gezdikten sonra onlara geçtik bu kızda bugün yine o nişanı olan akrabasına gitmiş oturmaya neyse geldi.Akşam oldu ben kalktım kapıdayız nişanlımla bu da aşağı indi yarın istanbula geri döncekmişte gündüz gittiği akrabalarıyla görüşmemiş şimdi görüşeyim x abicim dedi yine.Bende nişanlımın uykusu geldiği için kalkmıştım uyucaktı çünkü.Nişanlım fazla kalamam kapıdan ellerini öp dedi kıza ve ben eve geldim nişanlım beni arıyo o evde oturuyolarmış.Neden diye sordum evin büyüğü yokmuş kızımız onu bekliyomuş o kadar sinirlendim ki ben sırf uykusu var diye ordan kalktım ve o kıza uykum var diyipte kardeşini gönderebilirdi gideceği yer 2 arka sokak.
Yakın arkadaşlarımla konuştum objektif şekilde bakın lütfen ben mi fesatım yoksa bu kız gündüz gittiği eve akşam vedalaşmak için neden benim nişanlımla tekrar gidiyor üstüne üstlük ben tam eve giderken bunun gibi daha bisürü can sıkıcı olay yaşattı bana.Bir arkadaşım kızı tanıyo ve benim yaşadığım can sıkıcı olayları biliyo bana sakin kal oyununa gelme diyo.Durum böyle olunca benim adım kıskanca fesata çıkıyo kim haklı sizce?