bu kizin bedduasi tutar mi ?

vallejo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
354
67
38
Konya
benim derdim de beddua..
Sevgilim benden once baskasiyla sozluydu o kizi sevmis ama zamanla hareketlerinden davranislarindan sogumus 4 ay sonra dugun planlari yaparken bu kizi sevmedigini ve onunla mutlu olamiyacagini anlamis baslarda bitirememis soguk davranmis en sonunda kiz ayrilmis ve bitmis..kiz hala ona beddua ediyomus insallah kimseyle mutlu olmaz ve hicbir isi duzene girmez falan diye sizce sevgilim onun ahini almis midir ben o kizin gunahina mi giriyorum vede en onemlisi ya o beddualar biz evlenince tutarsa ve mutlu olamazsak cok korkuyorum ne yapmaliyim

Son düzenleme:

korkmayın. yani sevgilinizin yaptığı yarı yolda bırakmak.
ya beddualar için korkmayın siz ama ya sizi de yarı yolda bırakırsa? :/

Böyle şeylere çok takılmayın, sevgiliniz bir türlü sogutmuş kendinden ve ayrılmışlar.Evlenseler ve mutlu olmasalar daha mı iyi olucaktı. Zamanla o da anlayacaktır, şimdi hırsı ve kızgınlığı onu bedduaya sürüklüyor olabiliir. Beddua edilecek yani edilsede tutacak bi durum olduğunu sanmıyorum. böyle düşünerek ilişkinizi yıpratmayın.

Ben, sizin kizin gunahina girmis oldugunuzu dusunmuyorum fakat hakli yere edilen ahlarin tuttuguna, Allah'in bir sekilde cikardigina inaniyorum.. Hakli ya da haksiz yere ettigi bedduaya bagli bir durum bence..

Yarin kesinlikle bi karar vericem ya hersey biticek yada hepsini kabullenip yola devam edicem lutfen akil verin..

Yarin kesinlikle bi karar vericem ya hersey biticek yada hepsini kabullenip yola devam edicem lutfen akil verin..

Oncelikle sunu soyliyim ilerde evliliginizde mutsuz oldugunuz anlar olacak, surekli her an her saniye mutluluk diye bir sey yok malesef. Bunlarin hepsini gene bu aha falan baglamayin. Ayrica "self fulfilling prophecy" "kendini gerceklestiren kehanet" ne demek bir arastirin. Son olarak siz sevgilinizi hakli buluyor musunuz bulmuyor musunuz? Onemli olan bu. Bir sucu yoksa ah mah tutmaz. Oldu o zaman her gun beddua alinan meslekler var bazen de olaya bi seyin duasi kabul olsa gokten bi sey yagardi diye bakmak lazim. Tum olay sucunun olup olmamasinda.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Burda su su su gerekcelerden nisanlimdan sogudum diyenlere hep nisanlilik birbirini tanimak icin bir adimdir yol yakinken birak diyoruz hatta dugunu yakin olanlara bosanmak daha zor nisan attim diye uzulme kendini mutsuzluga mahkum etme diyoruz. Sonra burda bir erkek aynisini yapinca yari yolda birakmis oluyor, beddua tutar oluyor. Ben kadinlari anlamiyorum cidden.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Tek tek alinti yapamiyorum (daha dogrusu bilmiyorm :) ) kizlar kusura bakmayin ..simdi bi arkadas sucu olup olmamasi onemli dedi ortada belli bi suc yok super giden bi iliski dugune 4 ay kalmis ama beyefendi sogumus ve bitmis bu iliski bilmiyorum ne yapicam daha bu gun kuzenim o kizla konustu (taniyorlar birbirlerini) bende yanindaydim dinledim kiz acti agzini yumdu gozunu...

Eger aklina bunlari getirirsen psikolojik olarak 'beddua tuttuda biz ondan boyleyiz soyleyiz' demeye baslarsin. Olay tamamen sevgilinle eski sozlusu arasinda olan bi olay. E napsin cocukta mutsuzsa kizin davranislari degismisse zorla evlencekmiydi. Anlasamadiysa en guzeli bastan ayrilmak. Beddua olayinida dusunup iliskini bozma seviyosan mutluysan bunlari dusunme. Sen arasina giripte ayirmamissin sonucta.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yorumda sag alttaki tirnak isareti alinti yapar.. Ben ahin tutacagina inaniyorum cunku evlenme vaadi verip isi de ciddiye bindirip durduk yere kizi birakmis, ayrica boyle adama guvenmen ne derece dogru onu da zaman gosterir, guven problemi yasarsin ister istemez beni de pat diye yari yolda birakir mi diye

Canim siz evlenseniz de kiz ah eder etmese de ilahi adalet var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Guven problemi illaki yasarim ama bu zamanla cozulur veya cozulmez bilmiyorum bilmek istedgm bu kizin bu beddualari tutar mi yani eger kiz hakliysa ve o cocuk illaki mutsuz olacaksa bizim is ciddiye binmeden bitsin

Yok canım senin günahın ne niye tutsun?!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her ayrılanın terkedilenin bedduası tutsaydı ohoo.. Eğer sevgilin çok ters çok canını yakacak bişey yapmadıysa mesele yok bence. Evlenmeyi düşünmek, karar vermek sonrasında bi şekilde ilişkiyi bitirmek ah almak için bi sebep değil bence. Mutsuz olacağı bi evliliği sırf ah almasın diye yapsamıydı yani?

Aşkta ah olmaz bence.

Ne yapsaydı, evlenip hayatı boyunca mutsuz mu olsaydı?

Geçin bence,takılmayın.

Söz, nişan zaten çiftler birbirlerini, birbirlerinin ailelerini tanısın ve bir evliliği sürdürüp sürdüremeyeceklerini anlasın diye var olan geleneklerdir. Taraflar birbirlerini incitmek için özel bir şey yapmamışsa ilişkiyi sürdürmemenin ahlık bir durum olduğunu sanmıyorum.

Erkek arkadasin onu terk etmemis, sevmedigini anlamis ve soguk davranmis. Sonuc olarak ayrilan kiz. Tabi yine Allahtan baska kimse bilemez ahininin tutup tutmiyacagini. Hakkinda hayirlisi olsun :)

kuzenimin terkettigi kizlarin beddua edenlerin haddi hesabi yoktur heralde, mutlu olamaz diye dusunurdum ama cok mutlu ve evli suan :) bazen devran o kadar hizli donmuyor snairim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…