Ii geceler arkadaslar benimde derdim beddua...sevgilim benden once baskasiyla sozluydu o kizi sevmis ama zamanla hareketlerinden davranislarindan sogumus 4 ay sonra dugun planlari yaparken bu kizi sevmedigini ve onunla mutlu olamiyacagini anlamis baslarda bitirememis soguk davranmis ve en sonunda kiz ayrilmis ve bitmis..kiz hala ona beddua ediyomus insallah kimseyle mutlu olmaz ve hicbir isi duzene girmez falan diye sizce sevgilim onun ahini almis midir ben o kizin gunahina mi giriyorum vede en onemlisi ya o beddualar biz evlenince tutarsa ve mutlu olamazsak cok korkuyorum ne yapmaliyim
Yarin kesinlikle bi karar vericem ya hersey biticek yada hepsini kabullenip yola devam edicem lutfen akil verin..
Tek tek alinti yapamiyorum (daha dogrusu bilmiyorm :) ) kizlar kusura bakmayin ..simdi bi arkadas sucu olup olmamasi onemli dedi ortada belli bi suc yok super giden bi iliski dugune 4 ay kalmis ama beyefendi sogumus ve bitmis bu iliski bilmiyorum ne yapicam daha bu gun kuzenim o kizla konustu (taniyorlar birbirlerini) bende yanindaydim dinledim kiz acti agzini yumdu gozunu...
Yorumda sag alttaki tirnak isareti alinti yapar.. Ben ahin tutacagina inaniyorum cunku evlenme vaadi verip isi de ciddiye bindirip durduk yere kizi birakmis, ayrica boyle adama guvenmen ne derece dogru onu da zaman gosterir, guven problemi yasarsin ister istemez beni de pat diye yari yolda birakir mi diye
benim derdim de beddua..
Sevgilim benden once baskasiyla sozluydu o kizi sevmis ama zamanla hareketlerinden davranislarindan sogumus 4 ay sonra dugun planlari yaparken bu kizi sevmedigini ve onunla mutlu olamiyacagini anlamis baslarda bitirememis soguk davranmis en sonunda kiz ayrilmis ve bitmis..kiz hala ona beddua ediyomus insallah kimseyle mutlu olmaz ve hicbir isi duzene girmez falan diye sizce sevgilim onun ahini almis midir ben o kizin gunahina mi giriyorum vede en onemlisi ya o beddualar biz evlenince tutarsa ve mutlu olamazsak cok korkuyorum ne yapmaliyim
benim derdim de beddua..
Sevgilim benden once baskasiyla sozluydu o kizi sevmis ama zamanla hareketlerinden davranislarindan sogumus 4 ay sonra dugun planlari yaparken bu kizi sevmedigini ve onunla mutlu olamiyacagini anlamis baslarda bitirememis soguk davranmis en sonunda kiz ayrilmis ve bitmis..kiz hala ona beddua ediyomus insallah kimseyle mutlu olmaz ve hicbir isi duzene girmez falan diye sizce sevgilim onun ahini almis midir ben o kizin gunahina mi giriyorum vede en onemlisi ya o beddualar biz evlenince tutarsa ve mutlu olamazsak cok korkuyorum ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?