Burda su su su gerekcelerden nisanlimdan sogudum diyenlere hep nisanlilik birbirini tanimak icin bir adimdir yol yakinken birak diyoruz hatta dugunu yakin olanlara bosanmak daha zor nisan attim diye uzulme kendini mutsuzluga mahkum etme diyoruz. Sonra burda bir erkek aynisini yapinca yari yolda birakmis oluyor, beddua tutar oluyor. Ben kadinlari anlamiyorum cidden.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
benim derdim de beddua..
Sevgilim benden once baskasiyla sozluydu o kizi sevmis ama zamanla hareketlerinden davranislarindan sogumus 4 ay sonra dugun planlari yaparken bu kizi sevmedigini ve onunla mutlu olamiyacagini anlamis baslarda bitirememis soguk davranmis en sonunda kiz ayrilmis ve bitmis..kiz hala ona beddua ediyomus insallah kimseyle mutlu olmaz ve hicbir isi duzene girmez falan diye sizce sevgilim onun ahini almis midir ben o kizin gunahina mi giriyorum vede en onemlisi ya o beddualar biz evlenince tutarsa ve mutlu olamazsak cok korkuyorum ne yapmaliyim
benim derdim de beddua..
Sevgilim benden once baskasiyla sozluydu o kizi sevmis ama zamanla hareketlerinden davranislarindan sogumus 4 ay sonra dugun planlari yaparken bu kizi sevmedigini ve onunla mutlu olamiyacagini anlamis baslarda bitirememis soguk davranmis en sonunda kiz ayrilmis ve bitmis..kiz hala ona beddua ediyomus insallah kimseyle mutlu olmaz ve hicbir isi duzene girmez falan diye sizce sevgilim onun ahini almis midir ben o kizin gunahina mi giriyorum vede en onemlisi ya o beddualar biz evlenince tutarsa ve mutlu olamazsak cok korkuyorum ne yapmaliyim
geçmişe baktım. benzer şeyleri yazmışız. tutar falann yorumlarının çokluğu benide şaşırttı.Burda su su su gerekcelerden nisanlimdan sogudum diyenlere hep nisanlilik birbirini tanimak icin bir adimdir yol yakinken birak diyoruz hatta dugunu yakin olanlara bosanmak daha zor nisan attim diye uzulme kendini mutsuzluga mahkum etme diyoruz. Sonra burda bir erkek aynisini yapinca yari yolda birakmis oluyor, beddua tutar oluyor. Ben kadinlari anlamiyorum cidden.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
canı yanmışsa o beddua tutar ama sizle alakası yok ki
"Bundan sonra hiç bir kadınla mutlu olmasın" bedduası tutarsa ve konu sahibi de bundan sonraki kadın ise nasıl onla alakası olmuyor ki?
benim derdim de beddua..
yani adama edilen beddua tutucak konu sahibine etmemiş ki beddua ben mi yanlış anladım konuyu :26:
Tamam şöyle anlatmaya çalışayım, eşinizi sizinle hiç mutlu olmasa siz ne kadar mutlu olabilirsiniz? Sonuçta beddua eşinize edilmiş ve tutarsa o sizinle hiç mutlu olmayacak. Yani dolaylı olarak sizi etkilemez mi? Eşim isterse benimle mutlu olmasın ben ikimizin yerine de mutlu oluum diyorsanız o başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?