Simdi taciz konusunda bana surekli sorular soruyordu. Konuya yazdigim mesajda da soyledim. Mesela saat kacti diyor. Bende ogleden sonraydi diyorum misal. Ama oncedende ayni seyi sormus oluyor. O zamanda saat 2 3 civariydi demis oluyorum. (Bu sadece bir ornek gercek degil)Taciz mi yani sorun o zaman bütün kadınlar boşansın eşinden her gün ne kadar çok yerde taciz ediliyoruz sorun başka bence
Ayyy napcak öğrenince adamı bulup o da onu mu taciz edecek dolmuşa binerken adamın biri belimden tutup asıldı yanlışlıkla olmuş gibi napıyım eşim öğrense o da onun belini mi tutacakSimdi taciz konusunda bana surekli sorular soruyordu. Konuya yazdigim mesajda da soyledim. Mesela saat kacti diyor. Bende ogleden sonraydi diyorum misal. Ama oncedende ayni seyi sormus oluyor. O zamanda saat 2 3 civariydi demis oluyorum. (Bu sadece bir ornek gercek degil)
Bu sefer beni yalanci ilan ediyor. Bana guvenmedigini soyluyor
Üste çık, sen onun bu sacma sapan sorularina cevap verdikce kendinden utandigini gördükce seni dahada ezmeye calisiyor. Bir daha sorarsa hatta sormadan bile bagir cagir, ne cektigimi ben bilirim ulan neyin hesabini soruyon neyini inceliyosun hala kac sene gecmis ben unuttum sen hala desip duruyosun, bir daha bu konuyu acarsan alir cocugu giderim aklinda soru moru kalmaz de.Simdi taciz konusunda bana surekli sorular soruyordu. Konuya yazdigim mesajda da soyledim. Mesela saat kacti diyor. Bende ogleden sonraydi diyorum misal. Ama oncedende ayni seyi sormus oluyor. O zamanda saat 2 3 civariydi demis oluyorum. (Bu sadece bir ornek gercek degil)
Ben onun birlikte oldugu ilk kadin değilim. Ama ben bekaretimi onda kaybettim cok iyi biliyor bunu. Ama yaptıklari ortada. Öyle acilar yasatti ki bana. En basinda terkedip gitseydi şuan belkide herseyi unutmustum.
Simdi taciz konusunda bana surekli sorular soruyordu. Konuya yazdigim mesajda da soyledim. Mesela saat kacti diyor. Bende ogleden sonraydi diyorum misal. Ama oncedende ayni seyi sormus oluyor. O zamanda saat 2 3 civariydi demis oluyorum. (Bu sadece bir ornek gercek degil)
Bir hainle evlisin.Ben onun birlikte oldugu ilk kadin değilim. Ama ben bekaretimi onda kaybettim cok iyi biliyor bunu. Ama yaptıklari ortada. Öyle acilar yasatti ki bana. En basinda terkedip gitseydi şuan belkide herseyi unutmustum.
eşin tacizi bahane ederek seni bastırmaya çalışıyor, ve bu yaptığı bence tacizcinin yaptığından bile daha ağır bir şey.
kendisi de tacize uğrar, bedeni onun istemediği bir şekilde suistimal edilir ve bu kendi hatasıymış gibi suçlanırsa ancak o zaman anlar seni, umarım da başına gelir.
Aynen buna katılıyorum.
Eşinin yaptığı farklı tarzda bir nevi taciz.
Psikolojik olarak seni taciz ediyor.
Bence de en kötüsü bu...
İnşallah boşa konuşmuyoruzdur...
bu ne böyle yaaaSimdi taciz konusunda bana surekli sorular soruyordu. Konuya yazdigim mesajda da soyledim. Mesela saat kacti diyor. Bende ogleden sonraydi diyorum misal. Ama oncedende ayni seyi sormus oluyor. O zamanda saat 2 3 civariydi demis oluyorum. (Bu sadece bir ornek gercek degil)
Evlendikten sonra bu konulari hic konusmamistik. Bu konuda daha once bir yorum yazmistim. 2 yildir evliyiz 3 yillik bi iliski suremiz vardi nisan sevgililik falan. O surecte cok mutsuzdum. Evliyken direk olarak boyle tartisma hic yasamamistik. Artik karim oldun bu konulari konusmaya utaniyorum diyorduEvlilikte ilk defa kavga ettik diyosunuz.
Hem hepde mutsuzdum diyosunuz. Ben yanlışmı? anladımki
Bu adamla ilerisi hiç iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?