Bu kocaya ne yapmalı??

kocana o kadar çok şey söylemek istiyorum ki ama sadece adi, şerefsiz, karakter yoksunu, yobaz, cahil, ezik, hayvan demekle yetineceğim. bundan ne doğru düzgün koca, ne de çocuğuna adam gibi baba olur. destek olacak birisi varsa boşver gitsin bu adamı ve ne yaparsa yapsın dönme. bu adam senin hiç suçlu olmadığın bir şey yüzünden bütün hayatını zindan edecek emin ol. ileride düşünceleri değişir mi deme, asla değişmez! çünkü onun kadınları küçük görme, aşağılama, kullanılabilen, aciz varlıklar olarak görmesini kafasından genlerinden silemezsin. boşver bu adamı, çok çok gençsin sana huzur verebilecek insan gibi adamlar karşına çıkacaktır. çıkmasa da bütün hayatını yalnız geçir, bu adamdan kurtul. git demiş sana bi kere daha neyini kovalayacaksın zaten.

Selam kızlar. Aslında burda çok eski bi üyeyim ama fazla yazmıyordumokuyordum genelde. Bu sorunumu da kendi hesabımdan yazmak istemedim, biraz uzun olacak okuyanların gözlerine sağlık.

Bugün eşimle tartistik evlendik evleneli ilk oldu. Ama konu 5 yildir canimizi sıkıyor. Ben 15 yasindayken tacize ugradim ve sikayetci oldum. Kanitim olmadigi için de beraat edildi dosya yargitayda suan. Kocam bunlari bilerek evlendi benimle.

Ben soylemeyecektim 6 aylik sevgiliyken ogrendi. Cok zor zamanlar yasadik cok ustume geldi anlatiyim diye ne anlatsam hep daha fazlası var sandı ve bana hep yalan soyluyormuşum gibi hissettirdi. Dogruları soyluyorum eminim. Zaten üstünden kaç yıl gecti ayrintilari hatirlamiyorum mesela bana soru soruyor bilmiyorum unuttum diyorum yada galiba soyleydi diyorum. Beni çok sucluyor yalancısın diyor. Psikolojimi bozdu kendime guvenim kalmadi. Surekli kendimi suclu hicbiseyi hak etmeyen bi insan olarak goruyorum sanki mutsuz olmayi hak ediyormus gibi.
İlk baslarda hep arkamda durdu.Olumlu konustu. Cok seviyorum seni bırakmiycam birlikte mucadele edicez dedi. Ama zamanla isler cok cirkinlesti surekli kavga gurultu oldu. Ayrilmak istedigimde öldü bitti. Kendisi ayrilalim dediginde ben tamam dersem yine suçlu oldum. Onun pesinde kosmam kendimi affettirmem gerekti. Hep kötü oldum hep. Yaptigim hicbirseyi önemsemedi bana deger vermedi. Kızlar ben çok sevdim cok seviyorum. Inanın artık katalanamayacak dereceye geldim intihar bile ettim. Nasıl davranacagim bilmiyorum. Artik kafayi yemek uzereyim. Surekli bana diyor ki aci cekiyorum beni anlamiyorsun. Kabusum oldu hersey ben hic mutlu olamiycamherseyden vazgectim diyor.Oglumuzdan benden herseyden vazgeciyor. Keske doguda askerlik yapsaydim ölseydim orda diyor. Ben ne yapacagim. Istersen ayrilalim dedimbugun sen bilirsin sennasil mutlu olacaksan o olsun dedi bana.

Bu arada asil bugun ki kavganin sebebini anlatayim. Kv yanindayim kocam askerde oldugu için. Ben burda cok mutsuzum aileme gitmek istiyorum diye mesaj attim.
Öglen aradi beni nasilsin falandan buna geldi konu. Bana niye gitmek istiyorsun derdin ne dedi. Neden surekli sitem edipduruyorsun dedi. Halbuki yasadigim hicbi sıkıntıyı soylemiyorum.
Sadece dun annesiyle babasina yemin torenine gitcek misiniz dedim onlarda gitbaban gotursun diye dalga gectiler benle bunu soyledim cok uzuldum dedim.
Neyse bugun bana soyledigi seyleribirduysanız hayattan bezmiş hicbir beklentisi olmayan biriyle konustum resmen. Kartta para var nereye gidersengit dedi bana.Kizmiyorum sana ne yaparsan yap dedi ama öyle bir dedi ki resmen kovdu.
Dayanamiyormus artik gecmisime. Dedim herseyi bilerek ciktik bu yola bizim çocugumuz var ölmek eskisi gibi kolaydegil.Sorumluluklarimiz var oğlumuzun sana ihtiyaci var dedim. Ben kendimden vazgectim kimse umrumda degil. Siz nasil mutlu olcaksaniz oraya git falan dedi.Ama gitmemi istemedigini biliyorum.Gidiyorum desem kıyametkopar.
Cok yorulmus bikmis benle mutludegilmis beni sevmiyormus benimderdim gitmekmis. Gidersem izinde yanimagelmezmis. Cok istiyosam oğlumubirakipgidicekmisim.Birakmam gidersem oda gider dedim. Tamam onuda al gitdedi.
Git demiyosun resmen beni kovuyosun dedim. Mutlu degilmissin ya ne istiyosun ben cok mu mutluyum benim kadar mi mutsuzsun dedi. Evet mutsuzum senin mutsuzlugunun sebepleri benide mutsuz ediyor. Bende keyfimden degil cocugum icin gitmek istiyorum. Banyo bile yaptiramiyorum hava soguk dedim. Gunduz yaptir diyo bir hafta once banyo yaptik ikimiz ayni gun yapmistik bir haftadir hastayiz bunu soyledim. Neymis ben bakamiyomusum. Ondan oluyormus. Tiksiniyorum bazen bu sozlerinden. Oğlum olmasa bırakıp giderdim.Herseyden vazgecerdim. Artık dayanamıyorum ben yıllardir mutluluk nasil birsey unuttum. Bu acı ićime saplandı kaldi bir cozum bulamiyorum ne olur bana bir akıl verin. Hayatimi toparlayamiyorum.Arkadslarima bakiyorum hepsi universitede cok mutlular ben kendi ellerimle hayatimi mahvettim bir arkadasim bile yok.Kimseyi dinlemedim. Ablam cok uyardi mutlu olamazsin diye dinlemedim keske evlenmeseydim hadi evlendim bide cocuk yaptim.çok pişmanım. Ama çokta seviyorum hala onu. Onun suçu degil hicbirsey. Dayanamiyor olabilir dusundukce hersey acı veriyor olabilir haklı buluyorum. Ama bende aldıgim her nefeste hissediyorum herseyi.Gözlerimden acı akiyor. Dökecek göz yaşim kalmadi artik.
Mahvoluyorum kahroluyorum daha 23 yasindayim ben ama ölüyorum her gün daha cok ölüyorum. Oğluma dokunurken öperken aklıma neler neler geliyor. Herşey benim kabusum oldu. Yetmiyormus gibi birde kocam üstümegeliyor... Boşanmalımıyım. Boşansam mutlu olamam ki. Birde çocugumuz var daha 5 aylık onuda düşünmek zorundayım. Peki biz bu sorunu aşabilir miyiz çok emek verdik evlenmek için,askerlik psikolojisi mi bilmiyorum kafam çok karışık. Nasıl davranmalıyım kocama?

Not:Kızlar zaten yeterince üzgünüm elinizden geldiğince ılımlı yorum yaparsanız minnet duyarım, okuyan herkese çok teşekkür ederim. Yorumlarinızı bekliyorum.
yazıklar olsun yaaa!! size bunları unutturacağı yerde yıllardır tekrar hatırlatan bi varlığa yazklar olsun!! kendinizi bu kadar sevmeyip size bunları yaşatan bi varlığı hala seviyorum dediğiniz için size de yazıklar olsun!!Bu kadar mı değersizsiniz!! Net konuşuyorum..sizin kocanız olacak o varlık sizi taciz eden adamdan 1000 kat daha kötü bi varlık(insan bile diyemiyorum)!!

Siz tacize karsi dava acmasaydiniz ve haberi olmamis olsaydi sorun yoktu degil mi?
Iste kadinlar böyle adamlar yüzünden pisliklerin igrencliklerine ses çıkaramıyor.

Esinizin yaptığının altta kalir yani mi var o tacizciden..

Askerden gelene kadar ne yapacaksınız buna dair bir fikrim yok ancak alin karsinize konusun son kez.

Bu iğrenç olayi bir kez daha karsima cikarirsan bosanirim buna ses cikarmasaydim haberin olmasaydi yine böylesine güvensiz mi olacaktin, ben senin gönül rizanla birlikte oldugunu bile bile bir sey demiyorum benim de aklima geliyor ama susuyorum aile huzurumuz icin son krz soruyorum son kez soyluyorum bu konu tekrar acildigi anda bosanacagim burada son kez konusup bitireceksin bitirmeyeceksen simdi söyle hayatimizi birbirimizden ayri yoluma koyalim diyin.

İyide bu adam o iğrenç tacizi yapan adam kadar suçlu bence,bir senin hayatını mahvetti belki ama kocan da hergün hergün seni daha da mahvediyor...bir ömür geçmez bu adamla...böyle yapmasaydı belki şimdi psikolojik olarak daha iyi olurdun...oğluna yazık...ikiniz dw mutsuzken seviyorum demek olmaz,oğluna yazık günah

Son kez konuşun ciddiliğini gidebileceğinizi anlasın.

Selam kızlar. Aslında burda çok eski bi üyeyim ama fazla yazmıyordumokuyordum genelde. Bu sorunumu da kendi hesabımdan yazmak istemedim, biraz uzun olacak okuyanların gözlerine sağlık.

Bugün eşimle tartistik evlendik evleneli ilk oldu. Ama konu 5 yildir canimizi sıkıyor. Ben 15 yasindayken tacize ugradim ve sikayetci oldum. Kanitim olmadigi için de beraat edildi dosya yargitayda suan. Kocam bunlari bilerek evlendi benimle.

Ben soylemeyecektim 6 aylik sevgiliyken ogrendi. Cok zor zamanlar yasadik cok ustume geldi anlatiyim diye ne anlatsam hep daha fazlası var sandı ve bana hep yalan soyluyormuşum gibi hissettirdi. Dogruları soyluyorum eminim. Zaten üstünden kaç yıl gecti ayrintilari hatirlamiyorum mesela bana soru soruyor bilmiyorum unuttum diyorum yada galiba soyleydi diyorum. Beni çok sucluyor yalancısın diyor. Psikolojimi bozdu kendime guvenim kalmadi. Surekli kendimi suclu hicbiseyi hak etmeyen bi insan olarak goruyorum sanki mutsuz olmayi hak ediyormus gibi.
İlk baslarda hep arkamda durdu.Olumlu konustu. Cok seviyorum seni bırakmiycam birlikte mucadele edicez dedi. Ama zamanla isler cok cirkinlesti surekli kavga gurultu oldu. Ayrilmak istedigimde öldü bitti. Kendisi ayrilalim dediginde ben tamam dersem yine suçlu oldum. Onun pesinde kosmam kendimi affettirmem gerekti. Hep kötü oldum hep. Yaptigim hicbirseyi önemsemedi bana deger vermedi. Kızlar ben çok sevdim cok seviyorum. Inanın artık katalanamayacak dereceye geldim intihar bile ettim. Nasıl davranacagim bilmiyorum. Artik kafayi yemek uzereyim. Surekli bana diyor ki aci cekiyorum beni anlamiyorsun. Kabusum oldu hersey ben hic mutlu olamiycamherseyden vazgectim diyor.Oglumuzdan benden herseyden vazgeciyor. Keske doguda askerlik yapsaydim ölseydim orda diyor. Ben ne yapacagim. Istersen ayrilalim dedimbugun sen bilirsin sennasil mutlu olacaksan o olsun dedi bana.

Bu arada asil bugun ki kavganin sebebini anlatayim. Kv yanindayim kocam askerde oldugu için. Ben burda cok mutsuzum aileme gitmek istiyorum diye mesaj attim.
Öglen aradi beni nasilsin falandan buna geldi konu. Bana niye gitmek istiyorsun derdin ne dedi. Neden surekli sitem edipduruyorsun dedi. Halbuki yasadigim hicbi sıkıntıyı soylemiyorum.
Sadece dun annesiyle babasina yemin torenine gitcek misiniz dedim onlarda gitbaban gotursun diye dalga gectiler benle bunu soyledim cok uzuldum dedim.
Neyse bugun bana soyledigi seyleribirduysanız hayattan bezmiş hicbir beklentisi olmayan biriyle konustum resmen. Kartta para var nereye gidersengit dedi bana.Kizmiyorum sana ne yaparsan yap dedi ama öyle bir dedi ki resmen kovdu.
Dayanamiyormus artik gecmisime. Dedim herseyi bilerek ciktik bu yola bizim çocugumuz var ölmek eskisi gibi kolaydegil.Sorumluluklarimiz var oğlumuzun sana ihtiyaci var dedim. Ben kendimden vazgectim kimse umrumda degil. Siz nasil mutlu olcaksaniz oraya git falan dedi.Ama gitmemi istemedigini biliyorum.Gidiyorum desem kıyametkopar.
Cok yorulmus bikmis benle mutludegilmis beni sevmiyormus benimderdim gitmekmis. Gidersem izinde yanimagelmezmis. Cok istiyosam oğlumubirakipgidicekmisim.Birakmam gidersem oda gider dedim. Tamam onuda al gitdedi.
Git demiyosun resmen beni kovuyosun dedim. Mutlu degilmissin ya ne istiyosun ben cok mu mutluyum benim kadar mi mutsuzsun dedi. Evet mutsuzum senin mutsuzlugunun sebepleri benide mutsuz ediyor. Bende keyfimden degil cocugum icin gitmek istiyorum. Banyo bile yaptiramiyorum hava soguk dedim. Gunduz yaptir diyo bir hafta once banyo yaptik ikimiz ayni gun yapmistik bir haftadir hastayiz bunu soyledim. Neymis ben bakamiyomusum. Ondan oluyormus. Tiksiniyorum bazen bu sozlerinden. Oğlum olmasa bırakıp giderdim.Herseyden vazgecerdim. Artık dayanamıyorum ben yıllardir mutluluk nasil birsey unuttum. Bu acı ićime saplandı kaldi bir cozum bulamiyorum ne olur bana bir akıl verin. Hayatimi toparlayamiyorum.Arkadslarima bakiyorum hepsi universitede cok mutlular ben kendi ellerimle hayatimi mahvettim bir arkadasim bile yok.Kimseyi dinlemedim. Ablam cok uyardi mutlu olamazsin diye dinlemedim keske evlenmeseydim hadi evlendim bide cocuk yaptim.çok pişmanım. Ama çokta seviyorum hala onu. Onun suçu degil hicbirsey. Dayanamiyor olabilir dusundukce hersey acı veriyor olabilir haklı buluyorum. Ama bende aldıgim her nefeste hissediyorum herseyi.Gözlerimden acı akiyor. Dökecek göz yaşim kalmadi artik.
Mahvoluyorum kahroluyorum daha 23 yasindayim ben ama ölüyorum her gün daha cok ölüyorum. Oğluma dokunurken öperken aklıma neler neler geliyor. Herşey benim kabusum oldu. Yetmiyormus gibi birde kocam üstümegeliyor... Boşanmalımıyım. Boşansam mutlu olamam ki. Birde çocugumuz var daha 5 aylık onuda düşünmek zorundayım. Peki biz bu sorunu aşabilir miyiz çok emek verdik evlenmek için,askerlik psikolojisi mi bilmiyorum kafam çok karışık. Nasıl davranmalıyım kocama?

Not:Kızlar zaten yeterince üzgünüm elinizden geldiğince ılımlı yorum yaparsanız minnet duyarım, okuyan herkese çok teşekkür ederim. Yorumlarinızı bekliyorum.
Çok çok yakınım olan biri aylarca şantaja maruz kalmıştı şuan evli ve çok mutlu geçmişi unut artık sen unutamamışsın ki eşinin unutmasını bekliyorsun nasıl öğrendi oda meçhul ya eşine söyle ya beraber bu konuyu kapatın yada ayrılın.

Ben de 22 yaşındayım 13 yaşında tecavüze uğradım şimdi evliyim 2 çocuğum var . Eşimle tanıştığım ilk gün olayları anlattım ve kabul etti. Belki inanmayacaksin daha tam olarak nasıl oldu nerde oldu dememistir ve beni hiç sorgulamadi konuyu okuyunca üzüldüm zaten senin bi yaran var bu konu da esin niye eseliyor bunu. Bence ailenin yanına dön bu adamdan bosan yıllarca bu konu hiç kapanmayacak sürekli esin başına kakacak .

Ben de 22 yaşındayım 13 yaşında tecavüze uğradım şimdi evliyim 2 çocuğum var . Eşimle tanıştığım ilk gün olayları anlattım ve kabul etti. Belki inanmayacaksin daha tam olarak nasıl oldu nerde oldu dememistir ve beni hiç sorgulamadi konuyu okuyunca üzüldüm zaten senin bi yaran var bu konu da esin niye eseliyor bunu. Bence ailenin yanına dön bu adamdan bosan yıllarca bu konu hiç kapanmayacak sürekli esin başına kakacak .

Olması gereken de bu.
Yani zaten bir travma yaşanmış sen neyi merak ediyorsun, neyi öğrenince tatmin olacaksın benim psikolojimi çökertirken.

Ne olursa olsun bir erkeğe eskiden yaşanılan olaylar anlatılmamalı diye düşünüyorum
Masum da olunsa suçlu da ufak bir sorun olsa da büyük bir sorun olsa da erkekler fix hiç değişmiyor o noktadan seni vuruyor hazmedemiyor saçmalıyor..

Kocanız o tacizciden daha aşağılık daha adi bir insan.
Kendisi kara cahil bir yobaz.
Bunun anasının babasının dibinde ne işiniz var gitsenize kendi ailenizin yanına.
Ama tüm.bunlara rağmen hala seviyorum ölüyorum bitiyorum diyen zihniyeti de anlamıyorum.
O zaman işkenceye mutsuzluğa devam ne de olsa çok seviyormuşsunuz ya.
Anası babası da sizinle dalga geçsinler.

Kocanız o tacizciden daha aşağılık daha adi bir insan.
Kendisi kara cahil bir yobaz.
Bunun anasının babasının dibinde ne işiniz var gitsenize kendi ailenizin yanına.
Ama tüm.bunlara rağmen hala seviyorum ölüyorum bitiyorum diyen zihniyeti de anlamıyorum.
O zaman işkenceye mutsuzluğa devam ne de olsa çok seviyormuşsunuz ya.
Anası babası da sizinle dalga geçsinler.
Kendisi 2 universite mezunu yuksek lisans yapmis doktora yapmak istiyor tekrarda aciktan adalet okuyor. Demekki neymis okumakla bi fok olunmuyormus. Cok haklisiniz vallahi.

Bırak şu ş*refsizi.

İlkkez bu kadar sertim ve bi dünya küfredebilirim bile bu adama.

Bu kadar kötü bir şey hatırlatılır mı?hassas noktanı kanatan adamla bir dakika bile evli durma.

Git aşkından acı çek gene de evli kalma

taciz mağduruyum sizin gibi.şimdiye kadar hiçbir erkek arkadaşıma söylemedim sırf bu yüzden.tacize uğrayan insan tü kaka değildir,psikolojik destekle neredeyse sıfır yarasız atlatabilir bu kötü olayı diye düşündüm.
eşiniz hayatımda gördüğüm en en en bencil ve anlamsız insan.tacize uğrayan kişi bunu atlatıp evlenmiş ve çocuk sahibi olmuşken eşinize laf söz düşmez.destek olması gerekirdi.sizin yanınızda durması gerekirdi.ama kendisi terbiyesiz ve cahil olduğu için bunu sizin suçunuz olarak görüyor olmalı ya da ayrılmak istiyor ama bahane bulamıyor.

bu adamı terk edin.çocuğunuzu da alın,çekip gidin.tacize uğrayan insana psikolojik baskı yapan adamdan iyi bir baba da olmaz çünkü değer yargılarında sorun vardır.

Ne kadar güzel Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah

Sanki siz 15 yaşında bilerek taciz edilmek istediniz ne demek geçmişime dayanamıyor? Sizin hatanız böyle bir kişiyle evlenmek olmuş. Boşanmak en mantıklı çözüm ama kolay olan değil tabii.

Tacizin anlamını bilmiyor mu eşiniz? Bu kadar mı özgüvensiz, bu kadar mı zavallı halde. 15 yaşında 'sizin suçunuz olmayan' bir olay için durup durup kafanıza kakması çok çirkin.
eşiniz çirkin bir insan, ruhu çirkin, karakteri çirkin. Sizi bu kadar üzdüğü için çirkin. Eş adı üstünde, iyi günde kötü günde yanında ağlayacağın omuzdur. Zor günde kalkman için elini uzatan kişidir. Size bunları unutturması gerekirken yaptıkları iğrenç.
Kesinlikle tedavi olmalı.

Sana direk boşan demiyorum.
Ama ciddi anlamda boşanma eşiğine git, gerekirse ordan dön.
Bir anlasın bakalım böyle yaşamak mı daha güzel sensiz yaşamak mı?
Dank eder kafasına belki.

Dayanamıyormuşmuş.
Salak herif diye diye okudum valla.

Seviyorum diyorsun diye ve çocuğunun hatrına önerim bu.
Aslında direk boşanmayı hakediyor.

Sana direk boşan demiyorum.
Ama ciddi anlamda boşanma eşiğine git, gerekirse ordan dön.
Bir anlasın bakalım böyle yaşamak mı daha güzel sensiz yaşamak mı?
Dank eder kafasına belki.

Dayanamıyormuşmuş.
Salak herif diye diye okudum valla.

Seviyorum diyorsun diye ve çocuğunun hatrına önerim bu.
Aslında direk boşanmayı hakediyor.
Tesekkur ederim bu yorumunuz için.
Peki ben nasıl davranmalıyım. Çok mu sert davranıyım bagırıp cagırayim mi?
Yoksa sakin sakin mantikli mantikli konusayim mi?
Vallahi artik ne yapacagimi sasirdim :(

Tesekkur ederim bu yorumunuz için.
Peki ben nasıl davranmalıyım. Çok mu sert davranıyım bagırıp cagırayim mi?
Yoksa sakin sakin mantikli mantikli konusayim mi?
Vallahi artik ne yapacagimi sasirdim :KK43:

Bence konuşmak bu zamana dek en çok yaptığınız şey olmuş zaten.
Hiç muhattap olmayın.
Telefonlarına, mesajlarına bile dönmeyerek ne kadar kararlı olduğunuzu gösterin.
Ailenizin yanına gitme kararınızı anlatan ve sizin için ayrılığın en doğru karar olduğuna inandığınızı
belirten tek bir veda mesajı yeterli.
İçten ama kararlı bir mesaj.
Sonra gerçekten sessizliğe gömülün..
Aklı başına geldiğinde adam olup o gelecektir peşinizden zaten.

Back
X