Nasıl davranacağımı şaşırdım artık.bana geçen gün vurdu ve kafamdaki ağrı bir haftadır geçmiyor.her vurduğunda kafamı yumruklayıp küfürler ediyor.6 ay kadar ayrı kaldım ama iki küçük çocukla boşanmamı ailem isteyecek durumda değildi.geri döndüm birkaç ay önce.geçen gün çocuk hasta diye sinirlenmişmişCocuklara yansıyor mu o daha zor =( Allah yard olsun konunuzu bilmiyorum ama su yazdiklarinizdan belli cok yıpranmışsiniz
Ama size vuran ve hakaret eden birine içiniz buz kesiyor ve benden herşeyi unutmamı istiyor ve hep İyi, sıcak olmamı.Nasıl bir insan bu kadar bencil olabilir???Boşanamıyosan en güzeli dallandırıp budaklandırmamak. Seni boşarım diye tehdit etmemek karşındakini de kendini de darlandırmamak ve eski mevzuları açmamak.
Ama size vuran ve hakaret eden birine içiniz buz kesiyor ve benden herşeyi unutmamı istiyor ve hep İyi, sıcak olmamı.Nasıl bir insan bu kadar bencil olabilir???
Ama size vuran ve hakaret eden birine içiniz buz kesiyor ve benden herşeyi unutmamı istiyor ve hep İyi, sıcak olmamı.Nasıl bir insan bu kadar bencil olabilir???
Ailen bilmiyor mu maruz kaldıklarını tam olarak? Yediğin dayakları? Çocuklarının nasıl bir ortamda büyüdüğünü?Kızlar eski konularımı bilirsiniz.ben bu adama ne yapsam boş.kavga etsem aynı ,alttan alsam aynı,gülsem aynı ,ağlasam aynı.değişmiyor ve daha da fena oluyor. Şiddet vardı ve son bir yıldır hakaret de var.fakat ortada iki küçük çocuk var ve asla boşanmamı desteklemeyen ailem var.sadece daha ne yapayım???bilmiyorum.çok yoruldum hem de çok...
Yani olmazki bu nasıl evlilikkk..mutlu olmak varken ...aynı şeyleri bende yasadmmm...eski eşim sürekli şiddet uyguluyodu..ben gidim diye yapıyoooomuşşş.olmadk şeye kusur bulup dovuyoduuu...en son olumle sonuçlanıcak dedim terk ettim..ailemde sahip çıktı ve 3 sene sonra hiç aklımda yokken erkeklerden nefret ediyodummm...internet te şans eseri biriyle tanıştımmm...benden 14 yaş büyük bana hiç yalan soylemediii...koyde yaşıyorum dedi...tanıştık konuştukkk...anlaştık 6 ay sonra ailesi istemeye geldi...evlendikkk...suan 3 senelik evliyimmmm ..çok mutluyum ksdn değerini biliyo....kızsam bile alttan alıyo...çunku neden seviyoooooo....evlilik nedir biliyoooo....eski eşim beni aldatıyomuş...zayıf insanlardan hoşlanıyomuşşşl...bende yol yakınkennnn vazgeçtim...çok aradı sordu..kale almadmmmm...iş işten geçti herşey vaktiyle iyi olur.ama çocugumda olmadıııı...iyi ki de o zamn olmamışlş....şuanda aynııı çocugum olmuyo sorun eşimdeeee.....biraz da bende ama beni kırmıyoııı..olursa olur diye olmazsa yer içer gezeriz diyoooo.eş b uyu dur...bence kusura bakma kafanı şişirdimmmm.ayrıll...senin arkanda durmayan bir aileyi umursama...iş bulll çalış...çocuklara önce zor gelir ama sonra alışırlar...bu sennn hayatnnnn...çocuklar yarn iş bulur evlenir giderleerrr..şiddetin sonu olume bile gotururrr..o zamn çocuklarn ne olacak onu duşunnnnn...ayaklarının üzerinde durrrr..iş bul para biriktirrr..zaten nafaka verirrr...haystını duşunnnn...geç kalma bu hayat senin...o babannn yanında kala kala çocuklarda aynı olur ileride...onlarn psikolojisinşde duşun onlar zamnla seni anlar...uzme kendiniiiiNasıl davranacağımı şaşırdım artık.bana geçen gün vurdu ve kafamdaki ağrı bir haftadır geçmiyor.her vurduğunda kafamı yumruklayıp küfürler ediyor.6 ay kadar ayrı kaldım ama iki küçük çocukla boşanmamı ailem isteyecek durumda değildi.geri döndüm birkaç ay önce.geçen gün çocuk hasta diye sinirlenmişmiş((
Siz de cok seyyy yasamissinizzzzYani olmazki bu nasıl evlilikkk..mutlu olmak varken ...aynı şeyleri bende yasadmmm...eski eşim sürekli şiddet uyguluyodu..ben gidim diye yapıyoooomuşşş.olmadk şeye kusur bulup dovuyoduuu...en son olumle sonuçlanıcak dedim terk ettim..ailemde sahip çıktı ve 3 sene sonra hiç aklımda yokken erkeklerden nefret ediyodummm...internet te şans eseri biriyle tanıştımmm...benden 14 yaş büyük bana hiç yalan soylemediii...koyde yaşıyorum dedi...tanıştık konuştukkk...anlaştık 6 ay sonra ailesi istemeye geldi...evlendikkk...suan 3 senelik evliyimmmm ..çok mutluyum ksdn değerini biliyo....kızsam bile alttan alıyo...çunku neden seviyoooooo....evlilik nedir biliyoooo....eski eşim beni aldatıyomuş...zayıf insanlardan hoşlanıyomuşşşl...bende yol yakınkennnn vazgeçtim...çok aradı sordu..kale almadmmmm...iş işten geçti herşey vaktiyle iyi olur.ama çocugumda olmadıııı...iyi ki de o zamn olmamışlş....şuanda aynııı çocugum olmuyo sorun eşimdeeee.....biraz da bende ama beni kırmıyoııı..olursa olur diye olmazsa yer içer gezeriz diyoooo.eş b uyu dur...bence kusura bakma kafanı şişirdimmmm.ayrıll...senin arkanda durmayan bir aileyi umursama...iş bulll çalış...çocuklara önce zor gelir ama sonra alışırlar...bu sennn hayatnnnn...çocuklar yarn iş bulur evlenir giderleerrr..şiddetin sonu olume bile gotururrr..o zamn çocuklarn ne olacak onu duşunnnnn...ayaklarının üzerinde durrrr..iş bul para biriktirrr..zaten nafaka verirrr...haystını duşunnnn...geç kalma bu hayat senin...o babannn yanında kala kala çocuklarda aynı olur ileride...onlarn psikolojisinşde duşun onlar zamnla seni anlar...uzme kendiniiii
Evet ama etlattımmmm.o guvenn olucakk bu gibi duru mladaaa ...hayatını duşunucennnn..geç kalmıyocnnnnSiz de cok seyyy yasamissinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?