bu kocayla ne yapıcam???

Sana kendi yasadklarimi anlatayim.ailem sorunlu oldugu icin esim iyi adam olmasina ragmrn cok bozuldu her turlu fedakatlik ve iyi niyet gosterdm ama nafile bize daha cok kotu oldu sonra.ayrildik birkac yil ayti kaldk yine baristik..cocug oldgi icin cok zorluk cektim cok kisa donemler calisabildim cogu zaman aldgim nafakayls idaremi yaptim.cok yalnz kaldim ve guclu biri olmama ragmen kimsem olmadigi icin esimln tum hatalarina ragmen baristim..suan daha iyi cunku ben daha cok guclendim kendimi koruyorum degil onun ezmesi ben tum sakinligimle sozlerimle onu eziyorum ama farkinda bile degil onu kendi istedigim gibi biri yapmaya calisiyorum.tabi senin siddete ugraman cok kotu..ama sende onu yollendirmeye calis en azindan durumunu duzeltinceye kadar..sunuda soyleyim cok yalnz olmasaydm hayatta esimi affetmezdim ama hayat yalnizkn gercekten cok zor gozardi etme.

Ayyy erkek ırkından bişey geldi bana topunu toplayıp uzaya fırlatsak ya bunların..
Ohhhh wallaha mis gibi tertemiz otururuz dünyada. Ne halleri varsa görsünler uzayda..

senin konularını hatırlıyorum ....

bu hayatta en dayanılmaz şey karşı taraftan göreceğin fiziksel ve sözlü şiddet....
durumun ortada maddi, manevi,çoçukların var, işsizsin , bir mesleğin var mı bilmiyorum

yapabilecegin bir şeyler var :
bir süre daha bu yaratığa dayayıp , en azından çoçukların belli bir yaşa gelene kadar okul başlama dönemine kadar sabır diyerek bekle. sonra elin ayağın bir tutarr
Allah korusun sana bir şey olursa o çocuklarına ne olacak ?
duymazdan gel ,he de geç cevap vermee

bir süre heee diyerek dayan yoksa böyle angutla .cıkss canımm
kendini maddi olarak kuvvetlendirmeye bakk

kimseden fayda yokk

ileriki dönemde bu adama sepet havası yapp

Ne yapman gerektiğini bilemem ama ne yapmaman gerektiği ortada ÇOCUK.

Ailen boşanmana onay vermiyorsa devlete sığın bu ne ya tabi biliyor gidecek yerin, arkan yok eziyo seni çok köpürdüm şu an yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…