- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
Şiddet varsa boşan derim. Boşanamam gücüm yok diyorsan para biriktir bir süre. Alttan alınca da el kaldırıyor mu?Kızlar eski konularımı bilirsiniz.ben bu adama ne yapsam boş.kavga etsem aynı ,alttan alsam aynı,gülsem aynı ,ağlasam aynı.değişmiyor ve daha da fena oluyor. Şiddet vardı ve son bir yıldır hakaret de var.fakat ortada iki küçük çocuk var ve asla boşanmamı desteklemeyen ailem var.sadece daha ne yapayım???bilmiyorum.çok yoruldum hem de çok...
simdi 3.ye hamilesin dimiNasıl davranacağımı şaşırdım artık.bana geçen gün vurdu ve kafamdaki ağrı bir haftadır geçmiyor.her vurduğunda kafamı yumruklayıp küfürler ediyor.6 ay kadar ayrı kaldım ama iki küçük çocukla boşanmamı ailem isteyecek durumda değildi.geri döndüm birkaç ay önce.geçen gün çocuk hasta diye sinirlenmişmiş((
Yok artıksimdi 3.ye hamilesin dimi
Aileniz şiddet gördüğünüzü bilmiyor mu? Eğer biliyorlarsa nasıl bile bile boşanmanızı istemiyorlar.
O da doğru haklısınız valla. Gerçek bir aile olsa çoktan boşatıp yanlarına almaları lazımdı.Tatlim arkadasmzn yasadklarnin tek sebebi koca olamaz aile gercek bi aile gibi davransa zaten koca bu kadarna asla cesaret edemez.
Siz ölünce çocuklarınıza kim bakacak onun yerini hazırlayın bari,çocuklarınız var diye ayrılmıyorsunuz ya,ölünce belki bakan olur.
Ti Allam ya,çocuk olayından iyice tiksindirdi burada okuduklarım zaten istemiyorum.Çocuk var diye ölüme bile razısınız yeter ki ayrılmayın.
Kafaya vuran insan parçasını adam etmeye kalkışmak büyük iş,sizde de çocuk olunca o işler zor.
Siz ölünce çocuklarınıza kim bakacak onun yerini hazırlayın bari,çocuklarınız var diye ayrılmıyorsunuz ya,ölünce belki bakan olur.
Ti Allam ya,çocuk olayından iyice tiksindirdi burada okuduklarım zaten istemiyorum.Çocuk var diye ölüme bile razısınız yeter ki ayrılmayın.
Kafaya vuran insan parçasını adam etmeye kalkışmak büyük iş,sizde de çocuk olunca o işler zor.
Her kadının yaradılışında annelik yok,en basit örneği benim.Haklisin canim ama..bir kadini tamamlayan duygu anneliktir bizim yaradilismz bu kimse kocasi icin cocuk dogurmaz..birde cahilsen ol yazmissin..bizi cahil olmak zorunda birakanlar kiziz veya kadiniz diye bizi cahillige itenler olse dunya daha guzel olmazmi
Her kadının yaradılışında annelik yok,en basit örneği benim.
Hadi beni geçelim annem,ben 2 yaşındayken ayrılmış babamdan,okumamış köylü kadını,iki kız çocuğu ile.Şehrin göbeğinde,ne yaptı etti kocası olacak sümsüğe boyun eğmeden bizi büyüttü,İki küçücük hem de kız çocuğu.Dedem ve anneannem sürekli gelir tehdit ederlermiş annemi,döneceksin geri diye,hayal meyal hatırladığım noktalar var.
Dolayısıyla çocuklarınız sizin için sadece bahane,en azından bana inandıramazsınız çaresizliğinizi çünkü karşımda annem gibi bir örnek var.
Senin klavye eko yapıyo galibaYani olmazki bu nasıl evlilikkk..mutlu olmak varken ...aynı şeyleri bende yasadmmm...eski eşim sürekli şiddet uyguluyodu..ben gidim diye yapıyoooomuşşş.olmadk şeye kusur bulup dovuyoduuu...en son olumle sonuçlanıcak dedim terk ettim..ailemde sahip çıktı ve 3 sene sonra hiç aklımda yokken erkeklerden nefret ediyodummm...internet te şans eseri biriyle tanıştımmm...benden 14 yaş büyük bana hiç yalan soylemediii...koyde yaşıyorum dedi...tanıştık konuştukkk...anlaştık 6 ay sonra ailesi istemeye geldi...evlendikkk...suan 3 senelik evliyimmmm ..çok mutluyum ksdn değerini biliyo....kızsam bile alttan alıyo...çunku neden seviyoooooo....evlilik nedir biliyoooo....eski eşim beni aldatıyomuş...zayıf insanlardan hoşlanıyomuşşşl...bende yol yakınkennnn vazgeçtim...çok aradı sordu..kale almadmmmm...iş işten geçti herşey vaktiyle iyi olur.ama çocugumda olmadıııı...iyi ki de o zamn olmamışlş....şuanda aynııı çocugum olmuyo sorun eşimdeeee.....biraz da bende ama beni kırmıyoııı..olursa olur diye olmazsa yer içer gezeriz diyoooo.eş b uyu dur...bence kusura bakma kafanı şişirdimmmm.ayrıll...senin arkanda durmayan bir aileyi umursama...iş bulll çalış...çocuklara önce zor gelir ama sonra alışırlar...bu sennn hayatnnnn...çocuklar yarn iş bulur evlenir giderleerrr..şiddetin sonu olume bile gotururrr..o zamn çocuklarn ne olacak onu duşunnnnn...ayaklarının üzerinde durrrr..iş bul para biriktirrr..zaten nafaka verirrr...haystını duşunnnn...geç kalma bu hayat senin...o babannn yanında kala kala çocuklarda aynı olur ileride...onlarn psikolojisinşde duşun onlar zamnla seni anlar...uzme kendiniiii
Senin klavye eko yapıyo galiba
madem boşanamıyosan kabullenmek en iyisi canım. olanları unut hiç üzülme. evini temiz tut bakımlı ol çocuklarını güzel yetiştir. eşininde sinirleneceği şeyler yapma ayrıca eşinin seni sevmesi için küçük oyunlarda yapma çünkü adam hoşlanmıyo. inşallah düzelir her şeyKızlar eski konularımı bilirsiniz.ben bu adama ne yapsam boş.kavga etsem aynı ,alttan alsam aynı,gülsem aynı ,ağlasam aynı.değişmiyor ve daha da fena oluyor. Şiddet vardı ve son bir yıldır hakaret de var.fakat ortada iki küçük çocuk var ve asla boşanmamı desteklemeyen ailem var.sadece daha ne yapayım???bilmiyorum.çok yoruldum hem de çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?