- 3 Haziran 2017
- 129
- 127
- 103
- 35
- Konu Sahibi yorgunn____annee
-
merhaba kk nisan ayında ev aldık haziranda taşındık üst katımdaki kiracı benden 2 ay sonra taşınınca hemen yeni biri geldi biz aile taşındı sanıyoken tek bir bey taşınmış ve malesef 2-3 akşamda bir yatak sesi saatlerce kadın çığlıkları resmenn uyuyamıyorum ki bu adam gündüz hep evde ara ara dışarı çıkıp geri geliyo ve sabaha kadar ayakta küçük çocuğum olduğundan gece uyanıyorum paso adamın ayak sesi tıkırtışar kadın çığlıkları vs
ve bu adamın kapısı açık kalıyo ara ara (çocukların okul saatinde)
vede adamla kapıda karşılaşınca bazen biri kapıyı açıyo hiç kendini göstermiyo 1 kez aşure götürmüştüm adam kapıyı kolunu sığdıracak kadar açtı
çığlık seslerini yan komşum duymuyo ama diğer tüm saydıklarımdan aşırı derecede oda rahatsız ne yapabiliriz bu konuda komşum başka erkekte görmüş o eve girerken ben 3 te eve geliyorum 4 çocuğum olduğu için tırsıyorum arada bakkala gidiyolar bu komşu kendi nefsi için mi eve kadın getiriyo yoksa başka amaçla mı kullanıyo çocuklarımıza zarar gelir mi komşumla ikimizin aklımda deli sorularr
yeni taşınmıştı ve tek taşadığını bilmiyodum binanın tamamına ikram etmiştimVe aşure götürdün
yeni taşınmıştı o zmn binanın tamamına dağıttım eşimde kızıyo ama eğer sadece kendisi kadın çağırıyo ise haksız oluruz diye bişey diyemiyoruz ve eğer haklıysakda çocuklarım var korkuyorumBu şekilde anlattığınız birine niye aşure götürdünüz onu merak ettim.
Eşiniz bişey demiyor mu bu olanlara? Kaç dairelik bir apartman, başka şikayetçi olan yok mu?
evet muhit çok iyi inşaAllah taşınır gittiği yerdede kimseye zarar vermezŞu masaj salonu olarak kullanılan evler var ya onlardan olduğunu düşünüyorsunuz herhalde. Komşunuz alabiliyorsa görüntü ya da ses kaydı alsın, siz de alabiliyorsanız alın, polise şikayet edin. Öyle bir durum varsa kapatılıyor, zaten böyle masaj salonu stili evlerde çok sık taşınma olur. Ben Ankara'ya ilk geldiğimde bilememişim o civarlardan ev almışım. (Bu arada muhit leş bir muhit değil). Yan binama sürekli kızlar erkekler girer çıkardı, polisi eksik olmazdı, sürekli de taşınır bunlar zaten bir yerde düzenli kalmazlar. Sonra ben o muhitten taşındım tabi. Bu arada neden aşure ehehe, yoklamak için mi?
evet muhit çok iyi inşaAllah taşınır gittiği yerdede kimseye zarar vermez
ztn cinsellik çığlıkları ama arada kabga sesi de geliyo eşim duymuş kadınla kavga etmiş be çok aşırı gürüktü olmuşKadın çığlıkları derken şiddet uyguladığını mı düşünüyorsunuz. Benim cinsellik geldi aklıma. Ordan da bağırabilir. Bi ben mi böyle düşündüm acaba
Ust kattaki evin kapisinin ara ara acik kaldigini nasil fark ettiniz?merhaba kk nisan ayında ev aldık haziranda taşındık üst katımdaki kiracı benden 2 ay sonra taşınınca hemen yeni biri geldi biz aile taşındı sanıyoken tek bir bey taşınmış ve malesef 2-3 akşamda bir yatak sesi saatlerce kadın çığlıkları resmenn uyuyamıyorum ki bu adam gündüz hep evde ara ara dışarı çıkıp geri geliyo ve sabaha kadar ayakta küçük çocuğum olduğundan gece uyanıyorum paso adamın ayak sesi tıkırtışar kadın çığlıkları vs
ve bu adamın kapısı açık kalıyo ara ara (çocukların okul saatinde)
vede adamla kapıda karşılaşınca bazen biri kapıyı açıyo hiç kendini göstermiyo 1 kez aşure götürmüştüm adam kapıyı kolunu sığdıracak kadar açtı
çığlık seslerini yan komşum duymuyo ama diğer tüm saydıklarımdan aşırı derecede oda rahatsız ne yapabiliriz bu konuda komşum başka erkekte görmüş o eve girerken ben 3 te eve geliyorum 4 çocuğum olduğu için tırsıyorum arada bakkala gidiyolar bu komşu kendi nefsi için mi eve kadın getiriyo yoksa başka amaçla mı kullanıyo çocuklarımıza zarar gelir mi komşumla ikimizin aklımda deli sorularr
evet o yüzden korkuyorum şikayetçi olurum adam kafayı takar falanAdam tekin değil sayki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?