- 3 Haziran 2017
- 129
- 127
- 103
- 35
- Konu Sahibi yorgunn____annee
-
ben bahçe katındayım o girişte sadece ben değil yan kımşum ve eşimde görüyoUst kattaki evin kapisinin ara ara acik kaldigini nasil fark ettiniz?
evet o yüzden korkuyorum şikayetçi olurum adam kafayı takar falan
Bende aynısını düşündüm...Kadın çığlıkları derken şiddet uyguladığını mı düşünüyorsunuz. Benim cinsellik geldi aklıma. Ordan da bağırabilir. Bi ben mi böyle düşündüm acaba
Aynen belkide zorla tutulan biri mi var o evde acaba ??Kapıyı açan kişinin hiç kendini göstermiyor olması şüphelendirdi beni. Bu olmasa adamın kendi misafirleridir derdim.
bizide çok şüphelendiriyo bir defasında işten geldim binadam girdim o adamın lapısı açıldı ben sşağı inmeye başlayınca lapı kapandı ben aşağı indim binanın kapısı açıldı evin kapısıda açıldı adamın sesi geldi kapı kapandıKapıyı açan kişinin hiç kendini göstermiyor olması şüphelendirdi beni. Bu olmasa adamın kendi misafirleridir derdim.
olabilir adam hiçbir şekilde kapıyı tam açmıyo yan komşumda fark etmişAynen belkide zorla tutulan biri mi var o evde acaba ??
merhaba kk nisan ayında ev aldık haziranda taşındık üst katımdaki kiracı benden 2 ay sonra taşınınca hemen yeni biri geldi biz aile taşındı sanıyoken tek bir bey taşınmış ve malesef 2-3 akşamda bir yatak sesi saatlerce kadın çığlıkları resmenn uyuyamıyorum ki bu adam gündüz hep evde ara ara dışarı çıkıp geri geliyo ve sabaha kadar ayakta küçük çocuğum olduğundan gece uyanıyorum paso adamın ayak sesi tıkırtışar kadın çığlıkları vs
ve bu adamın kapısı açık kalıyo ara ara (çocukların okul saatinde)
vede adamla kapıda karşılaşınca bazen biri kapıyı açıyo hiç kendini göstermiyo 1 kez aşure götürmüştüm adam kapıyı kolunu sığdıracak kadar açtı
çığlık seslerini yan komşum duymuyo ama diğer tüm saydıklarımdan aşırı derecede oda rahatsız ne yapabiliriz bu konuda komşum başka erkekte görmüş o eve girerken ben 3 te eve geliyorum 4 çocuğum olduğu için tırsıyorum arada bakkala gidiyolar bu komşu kendi nefsi için mi eve kadın getiriyo yoksa başka amaçla mı kullanıyo çocuklarımıza zarar gelir mi komşumla ikimizin aklımda deli sorularr
öyle yapıcam sanırımYöneticiden komşunuzun ev sahibinin numarasını alıp şikayetinizi ev sahibine belirtirseniz hem daha etkili olur hemde bundan sonra ki kiracı komşularınız da buna göre seçilir yada daha düzgün hareket ederler.
sadece çığlığı dertlenmedim arada kavga sesleride geliyo eve başka erkek girdiğinide görmüş komşum acaba evi başka amaçla mı kullanıyo bize zarar gelir mi derdim başkasınn çığlığı umrumda değilBu ara kadın çığlığı konusu moda dert galiba
Aile apartmanında ben karşıyımmerhaba kk nisan ayında ev aldık haziranda taşındık üst katımdaki kiracı benden 2 ay sonra taşınınca hemen yeni biri geldi biz aile taşındı sanıyoken tek bir bey taşınmış ve malesef 2-3 akşamda bir yatak sesi saatlerce kadın çığlıkları resmenn uyuyamıyorum ki bu adam gündüz hep evde ara ara dışarı çıkıp geri geliyo ve sabaha kadar ayakta küçük çocuğum olduğundan gece uyanıyorum paso adamın ayak sesi tıkırtışar kadın çığlıkları vs
ve bu adamın kapısı açık kalıyo ara ara (çocukların okul saatinde)
vede adamla kapıda karşılaşınca bazen biri kapıyı açıyo hiç kendini göstermiyo 1 kez aşure götürmüştüm adam kapıyı kolunu sığdıracak kadar açtı
çığlık seslerini yan komşum duymuyo ama diğer tüm saydıklarımdan aşırı derecede oda rahatsız ne yapabiliriz bu konuda komşum başka erkekte görmüş o eve girerken ben 3 te eve geliyorum 4 çocuğum olduğu için tırsıyorum arada bakkala gidiyolar bu komşu kendi nefsi için mi eve kadın getiriyo yoksa başka amaçla mı kullanıyo çocuklarımıza zarar gelir mi komşumla ikimizin aklımda deli sorularr
senin endişelerini çok iyi anlıyorum.yeni taşınmıştı o zmn binanın tamamına dağıttım eşimde kızıyo ama eğer sadece kendisi kadın çağırıyo ise haksız oluruz diye bişey diyemiyoruz ve eğer haklıysakda çocuklarım var korkuyorum
bizde o yüzden korkuyoruz eşim çocuklara sikkat et diyo bende çalışıyorum annem arada bakkala gönderiyo Rabbim korusun ben elimden geldiğince herşeyi evde bulundurup çocukları bakkaldan uzak tutmaya çalışıyorumKapı durup dururken neden aralık kalıyor onu anladim
Adam bunu neden yapiyor acaba
Dikkat edin cocuklara neler oluyor Allah korusun
Sherlock falan deyip kucumseme hic kendini, zamaninda yan dairemin genelev olarak kullanildigina kocam dahil kimseyi inandiramadim.Nasıl çığlık
Belki birini zorla tutuyorlar evde
Bende çok Sherlock okuyorum galiba aklıma bu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?