Bu komşu ne iş peşinde??

Kapıyı açan kişinin hiç kendini göstermiyor olması şüphelendirdi beni. Bu olmasa adamın kendi misafirleridir derdim.
bizide çok şüphelendiriyo bir defasında işten geldim binadam girdim o adamın lapısı açıldı ben sşağı inmeye başlayınca lapı kapandı ben aşağı indim binanın kapısı açıldı evin kapısıda açıldı adamın sesi geldi kapı kapandı

Yöneticiden komşunuzun ev sahibinin numarasını alıp şikayetinizi ev sahibine belirtirseniz hem daha etkili olur hemde bundan sonra ki kiracı komşularınız da buna göre seçilir yada daha düzgün hareket ederler.

Kapı durup dururken neden aralık kalıyor onu anladim
Adam bunu neden yapiyor acaba
Dikkat edin cocuklara neler oluyor Allah korusun

Aile apartmanında ben karşıyım
senin endişelerini çok iyi anlıyorum.
Biz küçüktük yeni taşındığımız yerde erkek çocuğuna tecavüz eden biri olduğunu duymuştuk adamdan kaçıyorduk çok benzer değil ama insan başka erkekler kadın çığlıkları korkuyor

Seslerde haklısınız fakat bir insanın hayatına bu kadar müdavil olmak doğru mu ?
Şu girdi şu çıktı , çetele tutar gibi .

Bekar vs ne farkediyor üstelik ?
O kadar önemliyse niye bekar bir erkeğin evine aşure götürüyorsunuz

Adamin ozel sosyal hayati vs deyip gecistirmeyin bence. Neler duyuyor okuyoruz artik insan ister istemez acaba baska birsey olabilir mi diye supheleniyor. Daha once de yazildigi gibi bence de ev sahibi/ yonetici uyarsin, hala devam ediyorsa polise bildirin derim. Adamin ozel hayati olmayabilir sadece belki de baska isler döndürüyordur

Kapı durup dururken neden aralık kalıyor onu anladim
Adam bunu neden yapiyor acaba
Dikkat edin cocuklara neler oluyor Allah korusun
bizde o yüzden korkuyoruz eşim çocuklara sikkat et diyo bende çalışıyorum annem arada bakkala gönderiyo Rabbim korusun ben elimden geldiğince herşeyi evde bulundurup çocukları bakkaldan uzak tutmaya çalışıyorum

Nasıl çığlık
Belki birini zorla tutuyorlar evde
Bende çok Sherlock okuyorum galiba aklıma bu geldi
Sherlock falan deyip kucumseme hic kendini, zamaninda yan dairemin genelev olarak kullanildigina kocam dahil kimseyi inandiramadim.
En sonunda polise ihbar ettim ve bildigin bssildilar, o sekilde kurtulduk.
Yani olabiliyor malesef oyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…