Bu komşu ne iş peşinde??

Yoneticiyle toplantı yapın ev sahibini arayın cıkartsın.olmadımı polisi arayın asırı rahatsızlık veriyorlar diye.gelip uyarırlar. Basla baska insan geliyor cok farklı ev kullanılıyorsa bu apartman sakinlerîyle elbirligiyle cozulmesi gerek.

Yani 7 sayfa okudum her sayfada aşureyi nefen goturdun sorusu var ve konu sahibi neredeyse 10 kere aynı soruya cevap vermiş. Vallahi sinirlerim bozuldu. Konu sahibi siz en iyisi konu devamına aşureyi neden götürdüğünüzu belirtin hepimiz rahatlayalım.
Esas konunuza gelecek olursak hicbir cekince yasamadan direk polisle irtibata gecin. Dunyanin binbir turlu hali var 4 cocugunuz varmış Allah korusun ihmale gelmez.

Konu sahibi kusura bakmayın aşure konusuna fazla dikkat çekildiönceden götürmüşsünüz hakkınızı helal edin.

Ayy 6 sayfayı okuyamadık

Gözümde canlanan tek şey işi gücü arkadaşları olan sevişgen bir çapkın. Siz de allah aşkına milletin dört duvarına ve yatak odasına burnunuzu sokmayın.

Hakli olduğunu tek konu çığlık sesleri. Ona da eşiniz adamla muhabbet kurup durumu çıtlatsın. Sırf bekar diye gideni çıkanı bol diye size niye zarar versin adam komiksiniz insaf yaa. Nolur kendinize başka uğraş bulun acıdım adama.

Allah muhafaza komşunuz kadın olsa, sevgilisi gelip görse hele bi de yatak odası sesleri yanlışlıkla size gelse binada o... var diye linç ettirirsiniz.

bence saçmalıyosunuz pedofili vakaları bu kadar yaygınken kaygılarıma anlam verememeniz anlamsız 10 daireli binada neden sadece bu komşumu gözlemliyorum diğerlerini değilde
Dünyada tecavüze uğrayan
İstismara marus kalan couklar sadece pedofili vakalarına mı ait sanıyorsunuz ?
Daha iki gün önce sokak ortasında kadını kaçırmaya çalışan adam 3 çocuk babası evli ve eşi hamile mesela
Konuyu bekar ayrımına getirmeniz saçmalık
Tedirgin olmanız değil
Ve dediğim gibi taşının işinize gelmiyorsa bu çözüm şikayet edin

Adam belli ki capkın
Simdi cocuk meselesi ne alaka?
Seslerinden rahatsiz olman normal ve bunu dile getirmende...ama gerisi kimseyi ilgilendirmez...hele cocuk falan dusunceleri ...

Bizim binada esimin bir arkadasi var cocuk bekar. Ve benim Arkadasim da o cocugun evine birilerini girer cikarken gormus olacak ki evli sanmis. Bekar o deyince gozleri acildi pis pis guldu falan :)
Yani ne var sevgilisi gelir arkadaslari gelir ki geliyorlar benim de haberim oluyor esimde gider yanina. Ablasi sık sık geliyor ama millet hep farkli algilamis iste.
Sizinki de oyle bir durum mu acaba. Ama kapinin acilmasi falan bir anne olarak korkutur normal icin rahat etsin polisi ara bisey cikmaz insallah. Zaman kötü anne olunca insanin aklina hersey geliyor iste.

Başka erkek girebilir arkadaşıdır belki neden girmesin.. Bence alenen sevişen insanlardan korkmayın sevişmeyenlerden korkun.. Kadınlara ve çocuklara zarar verenler genelde sessiz sakin kimseye zararı olmayan(!) insanlardan çıkar, ailenin içinde ya da mahalladeki o mazbut(!) adam varya hani? Siz ona dikkat edin.. Kimse sapık olduğunu konu komşu duyacak şekilde alenen ortaya koymaz.. şüpheleri bu kadar üstüne çekmez yani

Sadece ses konusunda haklisiniz.
Yoksa kim girdi kim cikti kimseyi ilgilendirmez.

Tabii is ticari boyutta degilse:)

Yoneticiyle konusun uygun dille uyarsin adami

İyi de kadın aşure götürmüş adam kapıyı açıp kolunu uzatıp almış aynı şey mi?

Olayı öyle bi yere getirdiniz ki . konu sahibi bayan için adamı gözetliyor asıl sapık o derseniz hiç şaşırmıcam. Bayan tedirgin olmuş ki gözlemliyor araştırıyor. Ki bence gayet haklı benimde çocuklarım olsa bende gözlemlerim neler duyuyoruz neler görüyoruz.
Birazda bu yaşamayan anlamaz olaylarından bence. Böyle bi durumun içine düşsek hepimiz endişeleniriz.
Adam sorunlu mu değil mi bilemicem ama biraz daha göZlemleyip dikkat etmekte fayda var bence. Sonrasında şüpheleriniz daha da artarsa madem binada da rahatsız olan başka kişiler var onlarla bir yol izlersiniz.

bence kapıyı açık da bırakıyorsa bayan misafir bekliyordur
adamın evde başka erkekler ile de alem yapmadığından emin misiniz?
grup vs.
ya da biri kiraladı herkese günlük mü veriyor?
zaman kötü çok kötü aman çocuklarınıza dikkat edin ama her sapık da sapkınlık derecesinde olmaz diye düşünüyorum

1. bekar dul evli diye belirtmedim tek yaşıyomuş yazdım
2. benim ve kımşumun çocuklarının okul saatlerinnde o kapı sürekli açık kalıyosa ben o kapının niye açık olduğunu merak ederim
3. kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez ama gecenin her saati sabaha kadar üstümde tıkırtı yürüme sesi zevk çığlıkları yatak sesi hatta bazen kavga sesi duyuyosam bu insan niye sürekli gece sabaha kadar ayakta diye merak ederim
4. çocuklarım varsa çevremde nasıl insanlar yaşıyo diye daha hassas davranırım
5. çocuğunun başına birşey gelene niye daha dikkatli olmadı deniyo dikkat edene ise milletin hayatına niye karışıyosun deniyo
6. tek isteğim bizlere zarar gelmemesi yoksa ne yapıyo yapsın kendi hayatı
7. eminin eleştirenlerin başına bu olay gelse benimle aynı kaygılar içinde olurlar

Valla haklisin yöneticiyle konuş ya da polise haber ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…