- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi yorgunn____annee
-
Bende aynı konuya takıldım :))Ve aşure götürdün
Konu sahibi kusura bakmayın aşure konusuna fazla dikkat çekildiönceden götürmüşsünüz hakkınızı helal edin.bunu defalarca yazdım yeni taşınfığında olldu bu binanın tümüne dağıttım bu olarlar sonradan ortaya çıktı önce tıkırtışar sonra yatak sesleri sonra çığlıklar kapının açık kalması kapıyı açanın kendini göstermemesi
Ayy 6 sayfayı okuyamadıkYani 7 sayfa okudum her sayfada aşureyi nefen goturdun sorusu var ve konu sahibi neredeyse 10 kere aynı soruya cevap vermiş. Vallahi sinirlerim bozuldu. Konu sahibi siz en iyisi konu devamına aşureyi neden götürdüğünüzu belirtin hepimiz rahatlayalım.
Esas konunuza gelecek olursak hicbir cekince yasamadan direk polisle irtibata gecin. Dunyanin binbir turlu hali var 4 cocugunuz varmış Allah korusun ihmale gelmez.
Cok normal, okuyabilen olur okuyamayan olur. En iyisi aydinlatici bir dip not gecmek. Zaten cevabim size degil konu sahibine idi.Ayy 6 sayfayı okuyamadık
Ve aşure götürdün
Dünyada tecavüze uğrayanbence saçmalıyosunuz pedofili vakaları bu kadar yaygınken kaygılarıma anlam verememeniz anlamsız 10 daireli binada neden sadece bu komşumu gözlemliyorum diğerlerini değilde
Başka erkek girebilir arkadaşıdır belki neden girmesin.. Bence alenen sevişen insanlardan korkmayın sevişmeyenlerden korkun.. Kadınlara ve çocuklara zarar verenler genelde sessiz sakin kimseye zararı olmayan(!) insanlardan çıkar, ailenin içinde ya da mahalladeki o mazbut(!) adam varya hani? Siz ona dikkat edin.. Kimse sapık olduğunu konu komşu duyacak şekilde alenen ortaya koymaz.. şüpheleri bu kadar üstüne çekmez yanisadece çığlığı dertlenmedim arada kavga sesleride geliyo eve başka erkek girdiğinide görmüş komşum acaba evi başka amaçla mı kullanıyo bize zarar gelir mi derdim başkasınn çığlığı umrumda değil
Kapiyi acanin kendini gostermemesinde ne gariplik var ben de esime kapiyi acarken kendimi genelde gostermen karsi komsu oram buram ortada gormesin diye belki o anda kapi acilir karsi daireden vs gibi zebeplerle ev halimi gormesini istemem bu bence normal muhtemelen oyle bir durumdur o
Sadece cinsellik sesleri gelen bir evi neden polise sikayet ediyorsunuz anlamadim adam bekardir kiz arkadasi geliyordur
Ayni sey demekki adaminda ustu musait degil illa kendini mi gostermesi lazim ya da evin kapisini sonuna kadar acip merakli komsularin merakini mi gidermesi lazim? Alemsinizİyi de kadın aşure götürmüş adam kapıyı açıp kolunu uzatıp almış aynı şey mi?
Valla haklisin yöneticiyle konuş ya da polise haber ver.1. bekar dul evli diye belirtmedim tek yaşıyomuş yazdım
2. benim ve kımşumun çocuklarının okul saatlerinnde o kapı sürekli açık kalıyosa ben o kapının niye açık olduğunu merak ederim
3. kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez ama gecenin her saati sabaha kadar üstümde tıkırtı yürüme sesi zevk çığlıkları yatak sesi hatta bazen kavga sesi duyuyosam bu insan niye sürekli gece sabaha kadar ayakta diye merak ederim
4. çocuklarım varsa çevremde nasıl insanlar yaşıyo diye daha hassas davranırım
5. çocuğunun başına birşey gelene niye daha dikkatli olmadı deniyo dikkat edene ise milletin hayatına niye karışıyosun deniyo
6. tek isteğim bizlere zarar gelmemesi yoksa ne yapıyo yapsın kendi hayatı
7. eminin eleştirenlerin başına bu olay gelse benimle aynı kaygılar içinde olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?