- 27 Şubat 2007
- 363
- 102
- 323
- Konu Sahibi yorgunn____annee
-
yan dairesiyle konuştum yöneticiylede konuşucamValla haklisin yöneticiyle konuş ya da polise haber ver.
ben elektronik eşyamıyım error vereyim bu nasıl bir üslup!Sevişirken çığlık atan kadınlar, tek eşli olmamak gibi şeyler karşısında hemen error veriyorsunuz, sanıyorsunuz ki amerikan filmleri dönüyor.
Bence aşırı abartıyorsunuz ve komşularınızla sürekli bu adamı çekiştirip duruyorsunuz. Yok bi kere de başka bi erkeğin girdiğini görmüşler yok kapıyı kolu kadar açıyor filan. Üniversite öğrenci evindeyken eve kimin girip çıktığı belli olmuyordu valla. Arkadaşlarımın da öyle. Size bu tarz hayatlar neden altından korku filmi çıkacakmış gibi geliyor? Adam belki kapıyı açarken üstü müsait değildi. Belki farklı fantezileri var evi müsait değil. Belki bakkala indi anahtarı yok diye aralık bıraktı kapıyı. Doğru düzgün kanıtınız yok ve çok ciddi ithamlarda bulunuyorsunuz.
Geçen 82 yaşındaki hacı görünümlü dede köpeğe tecavüz etti. Çocuğunuzu koruyacaksanız hayat tarzı sizden farklı olan insanları zan altında bırakmadan herkesten koruyun bence.
Yapacağınız şey eşinizin bi gün yukarı çıkıp "aşağı çok ses geliyor rica etsem biraz daha dikkatli olur musunuz" demek. Haa hala olmuyorlarsa polisi arayıp çok ses geliyor diye şikayet edin. Fuhuş yapıyorlar diye değil.
ben elektronik eşyamıyım error vereyim bu nasıl bir üslup!
hayatımı biliyor musunuz ki tarzım hakkımda yorum yapabiliyorsunuz
herkes sevişirken ses çıkartabilir fakat bu ses gecenin 2 sinde beni uykumdan ıyandırmamalı gecenin üçünden dördünee tam 1 saat bana yatağının sesi dan dan gelmemeli sevişmek başkalarını rahatsız etmek demek mi
çok merak ediyorum kapısının sürekli çocukların OKUL SAATİNDE açık olmasına ne yorum yapıyorsunuz
benimde yaşadığım binada çocuklarıma zarar gelmesinden kaygılandığım komşumu evet çekiştiririm
Ben şok oyle yere insan adimini atarmi ya ne cesaret anlamadm ben Şok!!!Ve aşure götürdün
Bekar adam vardır bekar adam vardır. Bazısınin komşuluk problemi yoktur. Muzisyen de olsa evinden surekli sesler gelse de komşusu nedenini bilir. Üslubunca yaşar, hatta konu komşu bekarligini dert edinip kız bulmaya çalışır. Bazısı da sarhoş olur gecenin bir yarısı kendi kendine nara atar-benim şahit olduğum bir olay-, konu sahibinin rahatsız olduğu gibi garip sesler gelir evinden. Bekar ya da evli herkes arkasında durulacak, savunulacak bir hayatı yaşamıyor. Ve her rahatsızlık bir yaşam tarzına karşına tahammülsüzlük degildir.Üstüne basa basa pedofili iması yapıyorsunuz. Gerçekten ayıp. Derdi çocuk olan adam annenin kapıda beklediği okul çıkış saati kapıyı aralık mı bırakır? Buna sesli güldüm. Şimdi ciddi yazıyorum hanım efendi pedo vakaları alenen yapmaz, sizin çocuğun etrafında olmadığınız zaman dilimini kollar. Hepsi demiyorum ama çoğunun hedefi anne babası olmayan, aile büyüklerinin yetiştirdiği, anne baba başında olsa bile ilgisiz tipler olan çocukları hedef alır. Kısacası tecavüz ederse peşine düşmeyecek, derdini anlatamayacak, hakkını arayamayacak ailelerin çocukları hedef alınır. Çocuğum için endişeleniyorum ayaklarını geçelim :) rahat yaşayan bekar adamdan rahatsız oluyorsunuz ve allahina kadar dedikodusunu yapıyorsun . Olay bu.
bunu defalarca yazdım artık yazmaktan sıkıldımBen şok oyle yere insan adimini atarmi ya ne cesaret anlamadm ben Şok!!!
Tam o saatlerde polisi arasaniz tam isabet olur bence en azindan rahatsiz olundugunu anlarlar sanirimbu gece sabaha kadar sesleri kesilmedi şimdi o seslerin sabaha kadar her gece her gece sürmesi normal benim gibi haber izleyen müge anlı nın konularına arada göz atan bir annenin yaptığı abes öyle mi söyleyecek söz bulamıyorum
Mune abla konuyu kapatır mısın lütfen burada insanların kaygısı önemli değil önemli olan tek şey ekeştirmek için eleştirmek
Bekar adam vardır bekar adam vardır. Bazısınin komşuluk problemi yoktur. Muzisyen de olsa evinden surekli sesler gelse de komşusu nedenini bilir. Üslubunca yaşar, hatta konu komşu bekarligini dert edinip kız bulmaya çalışır. Bazısı da sarhoş olur gecenin bir yarısı kendi kendine nara atar-benim şahit olduğum bir olay-, konu sahibinin rahatsız olduğu gibi garip sesler gelir evinden. Bekar ya da evli herkes arkasında durulacak, savunulacak bir hayatı yaşamıyor. Ve her rahatsızlık bir yaşam tarzına karşına tahammülsüzlük degildir.
Bir de hayatınızda kaç kez pedofili gördünüz? Görür görmez tanıyor gibisiniz. Rutin hayat taşıyan insanların endişelerini bu kadar abartmanız gereksiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?