lütfen sosyal medyada paylaşın. sohayko, sokaklar bile yasak bize vb. sayfalar var instagramda onlara video atın. can ya bu, vicdansızlara bak. Twitterda belediye hesabını etiketleyerek paylaşınarkadaşlar en üst katta oturuyorum ama balkona bile çıkamaz oldum. Girişin üstü yani 2. Katta bir kadın kızıyla beraber yaşıyor. Evlerinde kedileri var. Ama kedi bu Ankara ayazında yağmurda karda hep balkonda. Yuvası da yok. Boş betonda yaşıyor. Ağlaması artık balkona bile çıkartmıyor bizi. Dün gece saat 1 nasıl ağlıyor yağmur deli yağıyor rüzgar deseniz öyle. Kedi yalvarıyor. Eşim aşağı indi evet kedi yine balkonda saat 2 ye kadar atlamasını sağlamaya çalıştı olmadı yavru korkuyor. Geldi eve video ve resimlerini çekmiş. Polisi aradık. Gelmedi. Büyükşehir ile iletişime geçtik işkence söz konusu sözlü uyarın olmazsa müdahale edelim dediler. Birazdan yönetici ile inip konuşacağım. Bu şekilde vicdanımızla oynamaya hakkı yok. Tam 2 hafta oldu belki alır diye bekledik her gün aynı. Şu an bile ağlıyor. Sizce nasıl bir konuşma yapabilirim? Çünkü müdahale ederlerse kediyi alacaklar. Tarım ve ormana da şikayet edeceğim bu arada devam ederlerse.
Videosunu cekip tum yetkili derneklere vs.. yollayinarkadaşlar en üst katta oturuyorum ama balkona bile çıkamaz oldum. Girişin üstü yani 2. Katta bir kadın kızıyla beraber yaşıyor. Evlerinde kedileri var. Ama kedi bu Ankara ayazında yağmurda karda hep balkonda. Yuvası da yok. Boş betonda yaşıyor. Ağlaması artık balkona bile çıkartmıyor bizi. Dün gece saat 1 nasıl ağlıyor yağmur deli yağıyor rüzgar deseniz öyle. Kedi yalvarıyor. Eşim aşağı indi evet kedi yine balkonda saat 2 ye kadar atlamasını sağlamaya çalıştı olmadı yavru korkuyor. Geldi eve video ve resimlerini çekmiş. Polisi aradık. Gelmedi. Büyükşehir ile iletişime geçtik işkence söz konusu sözlü uyarın olmazsa müdahale edelim dediler. Birazdan yönetici ile inip konuşacağım. Bu şekilde vicdanımızla oynamaya hakkı yok. Tam 2 hafta oldu belki alır diye bekledik her gün aynı. Şu an bile ağlıyor. Sizce nasıl bir konuşma yapabilirim? Çünkü müdahale ederlerse kediyi alacaklar. Tarım ve ormana da şikayet edeceğim bu arada devam ederlerse.
Savciliga hakaretten suc duyurusunda bulununarkadaşlar şimdi yönetici ile gittik kapısını çaldık neden balkonda baktıklarını vs güzel bir dille sordum aldığım cevaplar “ sanane,saçmalama, kedi kızışma döneminde evde baş edemiyoruz” kısırlaştırın dedim yaşı küçük dediler ama kedi 15 yıllık hayvan tecrübeme göre 2 yaşında. Zaten yavruyken aldık bakıyoruz vs dediler nasıl şu an hala yavru oluyor alalı 1 seneyi geçmiş. Ayrıca kedi balkondan çok kez düşmüş kemikleri kırılmış yönetici söyledi bana şimdi. Kadının kızı geldi kapıda konuşurken sen kimsin o.... kah.... anne şu gerizekalılarla ne muhatap oluyorsun, s..git dedi ve kapının menteşelerini kırar şekilde kapattı.
ben bu işin peşini bırakmayacağım. O kedi bu insanların elinde güvende değil. Şu an eve aldılar ama eminim evde işkence edecekler çünkü kediye adam akıllı bakacak olsalar balkona koymazlar. Gerçekten bu kedinin alınması gerek. Akşam eşim polis getirecek çünkü aradık gelmediler karakoldan kendisi alıp gelecek başka çare kalmadı. Ona göre de tarım ormanı arayacağım. Cezai işlem yapıyorlar mı bilmiyorum ama derneklere bildirdim bu vakaları sosyal medyada yaymak Dışında kendiniz halledin bizim uğraştığımız ne vakalar var dediler! İş başa düştü yani... halledeceğim. Gerekirse bir ay sürsün ama o kedi onların elinde kalmayacak. Köye göndereceğiz kardeşlerim bakacak dedi kadın yöneticiyi arayıp biraz önce.Savciliga hakaretten suc duyurusunda bulunun
ilk defa biraz önce yönetici ile indim ki yönetici şahit olsun ben nasıl konuşuyorum aldığım cevaplar nedir diye biri görsün istedim.Siz daha önce konuştunuz mu bu komşularınızla? Konuşmadıysanız önce güzellikle konuşup size vermelerini istemeyi deneyin. Apartmanda da sorun oluyor, hayvan hakları ihlalinden başınıza iş açılır, verin ben bakayım falan diye. Bazen işe yarıyor, zaten sıkılmış oluyorlar hayvandan, isteyen çıkınca veriyorlar.
Belli ki rahatsız insanlar.ilk defa biraz önce yönetici ile indim ki yönetici şahit olsun ben nasıl konuşuyorum aldığım cevaplar nedir diye biri görsün istedim.
evet tarım ormanı arıyorum birazdan telefon meşgul düşmedi. Bir de onlara danışacağım nasıl yapabiliriz diye.Belli ki rahatsız insanlar.
Çok fazla muhatap olup başınıza sarmayın bunları. Dediğiniz gibi tarım ormanla halletmeye çalışın.
Bu iki hafta içinde kendileriyle hiç konuşmadınız mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?