Bu komşuyu haddini bilmem gerek artık!

CBFD6996-F726-4B48-9821-B9B7F8572FC4.webp

arkadaşlar en üst katta oturuyorum ama balkona bile çıkamaz oldum. Girişin üstü yani 2. Katta bir kadın kızıyla beraber yaşıyor. Evlerinde kedileri var. Ama kedi bu Ankara ayazında yağmurda karda hep balkonda. Yuvası da yok. Boş betonda yaşıyor. Ağlaması artık balkona bile çıkartmıyor bizi. Dün gece saat 1 nasıl ağlıyor yağmur deli yağıyor rüzgar deseniz öyle. Kedi yalvarıyor. Eşim aşağı indi evet kedi yine balkonda saat 2 ye kadar atlamasını sağlamaya çalıştı olmadı yavru korkuyor. Geldi eve video ve resimlerini çekmiş. Polisi aradık. Gelmedi. Büyükşehir ile iletişime geçtik işkence söz konusu sözlü uyarın olmazsa müdahale edelim dediler. Birazdan yönetici ile inip konuşacağım. Bu şekilde vicdanımızla oynamaya hakkı yok. Tam 2 hafta oldu belki alır diye bekledik her gün aynı. Şu an bile ağlıyor. Sizce nasıl bir konuşma yapabilirim? Çünkü müdahale ederlerse kediyi alacaklar. Tarım ve ormana da şikayet edeceğim bu arada devam ederlerse.
yetkılılerı aramıssınız yonetıcıylede uyarı gonderırsınız ben sızın yerınızde olsam o resım ve vıdeoları twitter ve ınstagramdan herkese acık sekılde yetkılı kurumları da etıketleyerek paylasırdım
5 dk sonra kapıya gelmezlerse burdayım.

buyuk hareket etmenız lazım boyle seylerde

yetkılılerı aramıssınız yonetıcıylede uyarı gonderırsınız ben sızın yerınızde olsam o resım ve vıdeoları twitter ve ınstagramdan herkese acık sekılde yetkılı kurumları da etıketleyerek paylasırdım
5 dk sonra kapıya gelmezlerse burdayım.

buyuk hareket etmenız lazım boyle seylerde
şimdi yayınlıyorum evet haklısınız ben uyarımı çok defa yaptım aslında ama sanırım daha büyük hareket etmem gerekiyor. Şu an hemen paylaşıyorum.

arkadaşlar şimdi yönetici ile gittik kapısını çaldık neden balkonda baktıklarını vs güzel bir dille sordum aldığım cevaplar “ sanane,saçmalama, kedi kızışma döneminde evde baş edemiyoruz” kısırlaştırın dedim yaşı küçük dediler ama kedi 15 yıllık hayvan tecrübeme göre 2 yaşında. Zaten yavruyken aldık bakıyoruz vs dediler nasıl şu an hala yavru oluyor alalı 1 seneyi geçmiş. Ayrıca kedi balkondan çok kez düşmüş kemikleri kırılmış yönetici söyledi bana şimdi. Kadının kızı geldi kapıda konuşurken sen kimsin o.... kah.... anne şu gerizekalılarla ne muhatap oluyorsun, s..git dedi ve kapının menteşelerini kırar şekilde kapattı.
yanınızda yonetıcı olması super olmus onu sahıt gostererek hemen savcılıga sıkayet
ne manyak ınsanlar var ya

hayvanlardan insanlardan daha insancıl daha şerefli bir kez daha görmüş olduk.
yani siz oralardan hayvanın feryatlarını duyuyorsun bu vicdan merhametten yoksun yaratıklar duymuyor mu, görmüyor mu?
benim buradan ciğerim sızladı. birgün böyle vicdansız ve merhametsiz bir insan olursam av tüfeğiyle yok etsinler beni. çünkü evrene hiçbir yararı yok bu türlerin.

İçeri alsalar bile o karda kıyamette yavru kediyi balkonda bırakan insanlar ne kadar iyi bakabilir ki? Acilen yavrunun kurtarılması lazım. Aynı şeyi bi bebeğe yapsalar olay esra erol müge anlıya bile giderdi. Hayvan olunca kimseden çıt çıkmıyor. Elinizden geleni yapın. Kedinin o insanlardan kurtarılması gerekir.

Komsunuza gidip aynen burada yazdıklarınızı söyleyin. Siz bakamiyorsunuz sanırım, bu havada minicik bir can dışarda bırakılmaz. Bana verin kediyi, deyin. Eğer vermez ve ters cevap verirse, yetkili yerleri arayıp şikayet edeceğinizi söyleyin ve gerçekten de bunu yapın.

Yazık değil mi o kediye, el kadar yavru napabilir bu soğukta balkonda, Allah'ın dilsiz kullaridir onlar hepimiz sorumluyuz onlardan.

arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ederim ama benim için en son çare belediye ve tarım orman olacak. Önceliğim kediyi ya eve almaları ya da bakamıyoruz siz alın deyip bana vermeleri. Bu sayede bende ilan açıp yuva arayışına girebilirim belki. Kurumları ararsam kediyi alacaklar ve bunu istemem çünkü dünya tatlısı pofuduk bir kedi ve eminim çok da akıllı ne zaman geçsem bana yalvarıyor
Kediyi balkonda görüyorum o ölür öyle. Eğer kılı tüyü rahatsix ediyorsa verin ben bakayim. Bakın tüm gün agliyor yazıktır deyin bakalım

ben gerekli uyarıları yaptım kapısını çaldım insan gibi uyardım ve konuştum bakamıyorsanız bana verin vermek istemezseniz ilan açın sahiplendirin dedim ama gördüğüm muamele “or.... , kah.... s...g.. “ oldu. Kapyı da suratıma kapattılar. Kedi içeri alındı ama eminim evde işkence görecek çünkü kedi istenen bir kedi olsa balkonda bakılmazdı. Şimdi tarım ve ormanı arıyorum. Aradım açan olmadı tekrar arayacağım. Akşam da eşim polis getirecek. Hakaretten de işlem yaptırmayı düşünüyorum.

ben gerekli uyarıları yaptım kapısını çaldım insan gibi uyardım ve konuştum bakamıyorsanız bana verin vermek istemezseniz ilan açın sahiplendirin dedim ama gördüğüm muamele “or.... , kah.... s...g.. “ oldu. Kapyı da suratıma kapattılar. Kedi içeri alındı ama eminim evde işkence görecek çünkü kedi istenen bir kedi olsa balkonda bakılmazdı. Şimdi tarım ve ormanı arıyorum. Aradım açan olmadı tekrar arayacağım. Akşam da eşim polis getirecek. Hakaretten de işlem yaptırmayı düşünüyorum.
Son durumu bizede iletir misin aradığında falan. Takipteyimm

yöneticinin dediğine göre bir çok kez düşmüş kemikleri kırılmış.
Çok üzüldüm 😔 lütfen elinizden geleni yapin burdan bizde ne gerekirse yardımcı oluruz bizimde kedilerimiz var ve sokakhayvanlari icin besleme hesabimiz var ordan ilan da verebiliriz gerekirse özelden veya burdan konuşabiliriz

Çok üzüldüm 😔 lütfen elinizden geleni yapin burdan bizde ne gerekirse yardımcı oluruz bizimde kedilerimiz var ve sokakhayvanlari icin besleme hesabimiz var ordan ilan da verebiliriz gerekirse özelden veya burdan konuşabiliriz
çok teşekkür ederim sağolun gelişmeleri yazacağım

tarım ormanı aradım. Cimer üstünden bizi seçerek şikayet edin aynı zamanda şikayeti mail atın bize hemen müdahale etmek için zaman kaybetmeyelim dediler. Ettim şikayeti. Görüntüyü aldım mail attım. En geç 2 güne gelip kedinin durumuna bakacağız dediler.

tarım ormanı aradım. Cimer üstünden bizi seçerek şikayet edin aynı zamanda şikayeti mail atın bize hemen müdahale etmek için zaman kaybetmeyelim dediler. Ettim şikayeti. Görüntüyü aldım mail attım. En geç 2 güne gelip kedinin durumuna bakacağız dediler.
O iki günde bir şey yaparlarsa :(

Back
X