Bu komşuyu haddini bilmem gerek artık!

çok istedim almayı aslında kapısına gittiğimde bakamıyorum al sen bak o zaman deyip kediyi bana vermesini bekledim allah biliyor inşallah da verir diye gittim. Çünkü ben 15 senedir kedi köpek bakıyorum. Halen daha evimde 2 köpek bir kedi bahçemde 2 sokak köpeğim var. Ki bu sokak köpeği dediklerim eve alamadıklarım yoksa evdeki köpeklerimden farkı yok banyolarına kadar yaptırıyorum o derece. Bilen bilir ben yeri gelir kendimi ihmal ederim onlara bakarım benim ki sevginin farklı bir boyutu. Eşim de öyle. Dün gece balkonun altında aşağı katta dolanan bir golden gördü sigara içerken indi aşağı aldı geldi. Şimdi dana gibi yatıyor salonun ortasında. Üstelik hiç de çiş yapmadı :) demem o ki çok uzattım, seve seve bakacaktım. Ama o yok ederek bana küfür etmeyi seçti. Günahına girdi. Kendi bilir. Ama eşim çok sinirli. Sonu ne olacak bu durumun bilmiyorum.

Su an kendi hayatimdan bir kesit okudum sanki, havalar cok soguk biz de ayni durumdayiz, kiyamiyorum yarali falan gorunce aliyoruz eve biz de napalim... Uzuldum bu duruma cok, bir gelisme olursa yazin yine, sevgiyle😘

Back