arkadaşlar son durumu bildiriyorum. Bugün resmi başvuru ve şikayet yaptığım kurumdan gelmişler. Ben ses filan duymadım. Tesadüf apartman girişinde daireyi ararlarken yan komşu marketten geliyormuş. Böyle böyle bir kedi varmış haberiniz var mı hangi daire filan demişler. O da göstermiş burada biz de çok şikayetçiyiz leğende duruyor kedi filan demiş durumu anlatmış. Kapıyı çalmışlar kadın açmamış. Kedi de balkonda değilmiş zaten dediğim gibi o günden sonra kedi yok ortada. Neyse bu komşuya yöneticiyi sormuşlar. Beraber gitmişler yönetici evde yokmuş. Kayınpederi açmış ona da sormuşlar. O da bende duyuyorum sesini çok rahatsız ediyor uyutmuyor beni ameliyatlıyım yatamıyorum filan demiş ama gelinim oğlum evde yok ben anlamıyorum o işlerden demiş. Sonra bu kapıyı açan komşuya görevliler “bu dairedeki kadına söyleyin, tekrar geleceğiz, şayet kapıyı açarsa evin durumuna bakacağız kediyi muayene edeceğiz ona göre ne gerekiyorsa yapacağız ama tekrar kapıyı açmazsa polisle gelip kediye el koyacağız ayrıca sahibine para cezası ve apartman yönetimine de idari para cezası uygulayacağız” demişler.
yönetici öğrenmiş hemen komşu aramış onu, o da beni aradı şikayetini geri çek zaten kedi yok o günden sonra, ayrıca apartmana ceza gelirse apartman parasından ben ödeyemem insanlar bu yüzden para vermez vs vs dedi de dedi. Bende resmî kuruma şikayet edeceğimi zaten senin yanında söyledim. Buna rağmen ciddiye almadan bana o.... ka.... si...gi... dediler. Bu saatten sonra iş benden çıktı. Gitsin kamu görevlileriyle uğraşsın. Ayrıca apartmana ceza gelirse ki inşallah gelir, beni bağlamaz. Bu kedi kendini Yırtarken sesine kulak vermeyenler paşa paşa ödesinler dedim. Ayrıca git söyle ona kapıyı açsın kediyi teslim etsin cezasını da çeksin bende ... numarada oturuyorum biliyor zaten varsa bir derdi gelsin dedim.
yönetici durur mu? Hemen aramış. Kadın amcasının oğlu varmış bizim giriş katta oturuyormuş, onu da almış izbandut gibi bir adam kapıma dayandılar akşam. Eşim de gelmemişti daha. Açtım kapıyı “ sorunun ne senin?” Demeye başladı kadın. Bende “eşim yok bu şekilde bir erkekle kapıma gelerek benden hesap soramazsınız, kapımı çalma cesaretinize hayran kaldım şu an bu yaptığınız suç hepsini öğreneceksiniz, resmî kurumlarla iş nasıl olur, çingeneliğe dökmeden insanlarla nasıl iletişim kurulur hepsini öğreteceğim size” dedim kapıyı nazikçe kapattım.... bir daha gelen olmadı. Ama işin ciddiyetinin farkındalar Eminim tekrar gelecekler....