Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayvan derneklerine ulasabilirsin onlar bu konuda daha bilgililerarkadaşlar en üst katta oturuyorum ama balkona bile çıkamaz oldum. Girişin üstü yani 2. Katta bir kadın kızıyla beraber yaşıyor. Evlerinde kedileri var. Ama kedi bu Ankara ayazında yağmurda karda hep balkonda. Yuvası da yok. Boş betonda yaşıyor. Ağlaması artık balkona bile çıkartmıyor bizi. Dün gece saat 1 nasıl ağlıyor yağmur deli yağıyor rüzgar deseniz öyle. Kedi yalvarıyor. Eşim aşağı indi evet kedi yine balkonda saat 2 ye kadar atlamasını sağlamaya çalıştı olmadı yavru korkuyor. Geldi eve video ve resimlerini çekmiş. Polisi aradık. Gelmedi. Büyükşehir ile iletişime geçtik işkence söz konusu sözlü uyarın olmazsa müdahale edelim dediler. Birazdan yönetici ile inip konuşacağım. Bu şekilde vicdanımızla oynamaya hakkı yok. Tam 2 hafta oldu belki alır diye bekledik her gün aynı. Şu an bile ağlıyor. Sizce nasıl bir konuşma yapabilirim? Çünkü müdahale ederlerse kediyi alacaklar. Tarım ve ormana da şikayet edeceğim bu arada devam ederlerse.
o da ihtimal dahilinde. Çünkü insanlar çok sağlıklı değildi. Ne yaptıklarını kestiremiyorum. Gece gündü sesi gelen kedinin benden sonra bir gram sesini duymamam ilginç. Çok şaşkınım. Keşke atlasaydı aşağı alacaktım. Atlayamadı korktu.Belki de öldü kedi![]()
kimsenin umrunda değil. Yazmadığım dernek ve kuruluş kalmadı. Bakanlık da dahil. Kimseden ses çıkmadı. Resmen böyle bir rezillikle kendim mücadele verdim. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum.hayvan derneklerine ulasabilirsin onlar bu konuda daha bilgililer
Elbet mükâfatını alırsınız siz içinizi ferah tutun.kimsenin umrunda değil. Yazmadığım dernek ve kuruluş kalmadı. Bakanlık da dahil. Kimseden ses çıkmadı. Resmen böyle bir rezillikle kendim mücadele verdim. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum.
derdim inanın o değildi. Ben hayvanlara karşı duyarsız kalamıyorum. İmkanım varsa tedavi ettiriyorum yoksa yardım istiyorum annemden babamdan para topluyorum kendim çalışmıyorum para biriktirip düzenli baktığım köpeklerim var. Kasapları gezip et kemik alıp kaynatıyorum. Param varsa internetten mamalar alıyorum. Yani asla boş durmuyorum. Ben hayatımı bu şekilde kurdum böyle de gidiyor. Herkes aynı olmak zorunda değil ama mücadele veren savaşan ağzı dili olmayana yardım edene de köstek olan bir bu insanları gördüm. Allah bildiği gibi yapsın. Allah ıslah etsin. Ben bildiğim doğru yoldan ayrılmayacağım.Elbet mükâfatını alırsınız siz içinizi ferah tutun.
bilgim yok. Ben gidip kapısını çaldıktan sonra kedinin sesi kesildi. Eve mi aldılar sokağa mi attılar uzakta birine mi verdiler bilemiyorum. Videoyu buraya yükleyemedim. Yüklemek ve size o acı çığlıkları göstermek çok isterdim. Hala yüreğim paramparça.Kedi nasl?
Amin. Allah sizin gibi insanların sayısını artırsın İnşallah.derdim inanın o değildi. Ben hayvanlara karşı duyarsız kalamıyorum. İmkanım varsa tedavi ettiriyorum yoksa yardım istiyorum annemden babamdan para topluyorum kendim çalışmıyorum para biriktirip düzenli baktığım köpeklerim var. Kasapları gezip et kemik alıp kaynatıyorum. Param varsa internetten mamalar alıyorum. Yani asla boş durmuyorum. Ben hayatımı bu şekilde kurdum böyle de gidiyor. Herkes aynı olmak zorunda değil ama mücadele veren savaşan ağzı dili olmayana yardım edene de köstek olan bir bu insanları gördüm. Allah bildiği gibi yapsın. Allah ıslah etsin. Ben bildiğim doğru yoldan ayrılmayacağım.
onca küfür hakaret ve kapının suratıma kapanmasından sonra ne diye gideceğim ki kapısına? Allah korusun apartmanda da denk gelmiyorum onlara. Ama evdeler sanırım perdeleri açık çünkü.Yok yuklemeyin zaten kiyamam ya ben bittim uzulup dusunmkten bu tarz seyleri..kapiyi calinca acmyorlar mi?
kedinin burnunu bile görsem bir şeyler yapmaya devam edeceğim mücadele vereceğim onların elinde güvende değil ama kedinin tüyünü bile görmüyorum. O günden sonra kedi sırra kadem bastı. Anlamadım çok saçma ama neden böyle oldu bilmiyorum. Keşke müdahale etmeseydim. Belki orada kalması daha hayırlıydı. Bilmiyorum böyle her şeyi kendime görev gibi görüp atlıyorum. Asla akıllanmıyorum. Gram aklım yok.Ben aradaki her yeri okuyamadm kusura bakmayin. Insallah iyidir kedi. Pader diye bir dernek var. Skntı olursa tekrar yazin lutfen.Bi rica ederz belki bseyler yaparlar
kedinin burnunu bile görsem bir şeyler yapmaya devam edeceğim mücadele vereceğim onların elinde güvende değil ama kedinin tüyünü bile görmüyorum. O günden sonra kedi sırra kadem bastı. Anlamadım çok saçma ama neden böyle oldu bilmiyorum. Keşke müdahale etmeseydim. Belki orada kalması daha hayırlıydı. Bilmiyorum böyle her şeyi kendime görev gibi görüp atlıyorum. Asla akıllanmıyorum. Gram aklım yok.
ben teklif ettim evimde 2 köpek bir kedi bahçede 2 sokak köpeğim var. Bakmayacak bakamayacak biri değilim. 15 senedir kedi köpek bakıyorum. Söyledim. Verin o kadar hayvana bakıyorum bir kedi eksik bir kedi fazla ben bir şey kaybetmem dedim. Küfür ettiler.Sokak bile onların evinden balkonundan iyidir.
Keşke sokağa bırakmış olsalar çünkü onlar merhametsiz zarar bile vermiş olabilirler. Başkasına verdiklerini sanmıyorum çünkü zahmet yuva aramaz onlar. Ya hayvana zarar verdiler ya da sokağa salıverdiler. Keşke size verselerdi en başta.
ben teklif ettim evimde 2 köpek bir kedi bahçede 2 sokak köpeğim var. Bakmayacak bakamayacak biri değilim. 15 senedir kedi köpek bakıyorum. Söyledim. Verin o kadar hayvana bakıyorum bir kedi eksik bir kedi fazla ben bir şey kaybetmem dedim. Küfür ettiler.
herkes benim yaptığımı yapmazmış. Yapacak olanlar yapardı. O kedinin çığlıkları yan bloklardan bile duyuluyordu. Marketten bile sesi geliyordu. Bizim apartmanlar bitişik. Bizim apartmandan bir Allah’ın kulu sesini çıkartmadı 2 hafta bekledim. Yan apartmanlar öyle. Market öyle. Koca sokakta o kedi acı acı bağırıyordu. Her yerden yankılandı sesi. Neden kimse sesini çıkartmadı? En basiti yönetici bile “ evet gece 4 de kalktım sesi geliyordu “ dedi. Hiç mi vicdanı sızlamadı. O gece lapa lapa kar yağmur vardı... balkon da açık bir balkon...Yo vicdani olan herkes szn yaptgnizi yapardi. Emin olun biz evi basar o kapiyi kirar vs haddimizi bile asablrdik. Az bile yapmssnz.yapin ki sahipsz sanmasin. Icmden ne beddualar edyorum yazmyim buraya..