- 16 Aralık 2018
- 295
- 615
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır konuşmadım çünkü evimde düzenli kalmıyordum. Daha önceki konularda da yazmıştım kızım 2.5 yaşında ve influenza ya yakalandı. 1 aya yaklaşık onunla ilgilendim. Düzenli olarak bir haftadır evimdeyim. Bu bir hafta içerisinde de yöneticiyi bir kere gönderdim sorması İçin balkonda mı bakılıyor diye evet balkonda bakıyoruz cevabı gelince delil video resim toplamak için beklemek zorunda kaldım. Şu an elimde hepsi mevcut o yüzden hamle yaptım.
su an cok sinirlendim bakamayacaksan sahiplenmeyeceksin kardesim. karsi binada biri de kopegine siddet uyguluyordu hep esim sahit oldu gitti aldi kopegi elinden sesini cikaramadi. ne derdiniz var hayvanlara eziyet ediyorsunuz anlamiyorum kiarkadaşlar en üst katta oturuyorum ama balkona bile çıkamaz oldum. Girişin üstü yani 2. Katta bir kadın kızıyla beraber yaşıyor. Evlerinde kedileri var. Ama kedi bu Ankara ayazında yağmurda karda hep balkonda. Yuvası da yok. Boş betonda yaşıyor. Ağlaması artık balkona bile çıkartmıyor bizi. Dün gece saat 1 nasıl ağlıyor yağmur deli yağıyor rüzgar deseniz öyle. Kedi yalvarıyor. Eşim aşağı indi evet kedi yine balkonda saat 2 ye kadar atlamasını sağlamaya çalıştı olmadı yavru korkuyor. Geldi eve video ve resimlerini çekmiş. Polisi aradık. Gelmedi. Büyükşehir ile iletişime geçtik işkence söz konusu sözlü uyarın olmazsa müdahale edelim dediler. Birazdan yönetici ile inip konuşacağım. Bu şekilde vicdanımızla oynamaya hakkı yok. Tam 2 hafta oldu belki alır diye bekledik her gün aynı. Şu an bile ağlıyor. Sizce nasıl bir konuşma yapabilirim? Çünkü müdahale ederlerse kediyi alacaklar. Tarım ve ormana da şikayet edeceğim bu arada devam ederlerse.
Allah razı olsun eşinizden gerçektensu an cok sinirlendim bakamayacaksan sahiplenmeyeceksin kardesim. karsi binada biri de kopegine siddet uyguluyordu hep esim sahit oldu gitti aldi kopegi elinden sesini cikaramadi. ne derdiniz var hayvanlara eziyet ediyorsunuz anlamiyorum ki
hayır haberleri yok ama şikayet edeceğim demiştim sabah. Yine de bu insanlar yol yordam bilmez şikayet etmeyeceğimi uğraşmayacağım sanırlar. Cahiller çünkü. Hukuki yol bilmeyen insanlar bilse hakaret eder mi?Onlara şikayet ettiğinizi söylemeyin, yalandan bir ev falan koymasinlar oraya.
En azından kurtulsun o evden.
Rica ederim siz de sağolunçok teşekkür ederim sağolun gelişmeleri yazacağım
bakmıyorlar zaten. O bakım olamaz. Benim annemlerin evi giriş kat. Bizim evi mesken tutan bir kedi var aylardır bize giriyor, tuttuk bu kedi madem gitmiyor kısırlaştırdık, aşılarını yaptırdık yatak aldık bakıyoruz. Resmen zorla evimize girdi ve şu an o ev sahibi. Ve evde bir köpeğimiz var. Kıyıp da kovamadık bizim oldu. Ben bu kadar vicdanlı bir ailede büyümüşken kalkıp ağlayıp gece boyu titreyen bana yalvaran bir canlıya müdahale etmezsem yazıklar olsun banaBalkonda bakacaklarsa niye bakiyor pislikler bakmasinlar daha iyi.
Twitter'da paylaşım yapın dikkat çeker. Ruh hastası vicdansız insanlar. Ankara soğuğunda o hayvan yakında ölür. Fakülteyi Ankara'da okudum, otobüs beklerken kirpiklerimin donduğunu bilirim. O kadar soğuk olur. Yazık değil mi o kediye.ben bu işin peşini bırakmayacağım. O kedi bu insanların elinde güvende değil. Şu an eve aldılar ama eminim evde işkence edecekler çünkü kediye adam akıllı bakacak olsalar balkona koymazlar. Gerçekten bu kedinin alınması gerek. Akşam eşim polis getirecek çünkü aradık gelmediler karakoldan kendisi alıp gelecek başka çare kalmadı. Ona göre de tarım ormanı arayacağım. Cezai işlem yapıyorlar mı bilmiyorum ama derneklere bildirdim bu vakaları sosyal medyada yaymak Dışında kendiniz halledin bizim uğraştığımız ne vakalar var dediler! İş başa düştü yani... halledeceğim. Gerekirse bir ay sürsün ama o kedi onların elinde kalmayacak. Köye göndereceğiz kardeşlerim bakacak dedi kadın yöneticiyi arayıp biraz önce.
yaptım ama kimse ilgilenmedi. Ne yazık ki bu vakalar çok ve insanlar artık sıkıldı. Akşam ev sahibini de arayacağım kendisi kiracı olduğu için. Gerekirse tarım orman müdahale ettikten sonra onu buradan attırmak için elimden geleni yapacağım. Bakalım bu soğukta dışarda kalmak nasıl oluyor bir de kendisi yaşasın....Twitter'da paylaşım yapın dikkat çeker. Ruh hastası vicdansız insanlar. Ankara soğuğunda o hayvan yakında ölür. Fakülteyi Ankara'da okudum, otobüs beklerken kirpiklerimin donduğunu bilirim. O kadar soğuk olur. Yazık değil mi o kediye.
Aslında bir link verseniz Twitter dan retweet yapsak? Daha çok kişiye ulaşır.yaptım ama kimse ilgilenmedi. Ne yazık ki bu vakalar çok ve insanlar artık sıkıldı. Akşam ev sahibini de arayacağım kendisi kiracı olduğu için. Gerekirse tarım orman müdahale ettikten sonra onu buradan attırmak için elimden geleni yapacağım. Bakalım bu soğukta dışarda kalmak nasıl oluyor bir de kendisi yaşasın....
Banyoya koyabilirsiniz bence tuvaletiniAllah razı olsun eşinizden gerçekten
Konu sahibi gelişmeleri yazın olur mu
Benim de kedim var tuvaleti balkonda ve balkon camla kaplı soğuk geçirmiyor tabii evimiz kadar da sıcak değil inanın wc için çıkıyor ya gel oğlum üşüdün oğlum diye derhal alıyorum içeri gerçi bazen de kendisi beş dakika kadar durmak istiyor balkonda hava mı almak istiyor artık bilmiyorum ama soğuklarda onu balkonda bırakmak nasıl bir canilik sizin duyduğunuz ağlamaları o duymuyor olamaz bu nasıl vicdan şok oldum