Bu komşuyu haddini bilmem gerek artık!

Allah sizden razı olsun. Söyledikleri laflar da kendilerine aynen iade olsun. Aşşağılıklar. Allah bu cihanda da öbür tarafta da sorsun hesabını. Pis hasiyet yoksunu vicdansızlar. Çekip çıkarana yazıklar olsun bunları.

Bu duyarlı davranışınız için çok teşekkür ederim neyseki sizin gibi insanların hatrına dönüyor bu dünya :( ne olur elinizden geleni yapın kurtarın o canı :KK1:

Bizim sitede de var buna benzer bir durum. Yan blokta 2. Kata Bi anne kız taşındı, iki tane kedileri var bi kaç kez gördüm balkon pervazlarinda geziyorlardi. Kadının balkon kapısı hep açık ama buz gibi havada bile. Bi gece mutfakta oturuyorum. O gece de atiye'yi izlemiştim nasıl korktum ama gittim mutfakta teras kapısının orda bi sigara icicem saat 3. kapıyı açamadım o kadar soğuktu. Tıkır tıkır bir ses oldu, benim de köpeğim var, terasta yuvası ve mamaları duruyor dolabın üstünde. Mama kutusu tıkır tıkır hareket ediyor Allah allah dedim rüzgar da yok. Bir anda bir çift göz bana bakıyor bastım çığlığı. kadının kedisi tam 3 terasi ve 2 katı aşıp bizim terasa gelmiş. O kadar yüksek ki normalde bir kediyle karşılaşma ihtimali sıfır bir de Kapkara bir kedi olunca korktum atiye'den sonra:) benim köpeğin mamaları tırtıklamaya gelmis hayvan kaç gündür sokaklarda kimbilir.

Gittim sonra mama süt falan verdim saat 3'tu hiç uyanır mı falan demedim aradım o sorumsuzu açmadı tabi. Ertesi gün geri döndü aaa dedi evet dışarda biz de onu arıyorduk. Yahu kedin kayboldu madem yazsana vatsap grubundan falan, hava eksi bilmem kaç derece bu nasıl rahatlık? Ertesi gece oldu bu hiç bakmaya bile gelmedi pişkin. Kedi yine saat 1 gibi geldi biizm terasin kapısına, içeri almak istiyorum girmiyor köpeğimin yuvası var en kötü oraya girer dedim. Yine mama sut verdim kadını aradım. Yüzsüz yuzsuz geldi nasıl kaçtığını anlamamış. E dedim kapıniz hep açık ondan olabilir mi? Yok diyor açık değil kapı🤦🏻‍♀️ Geçen gördüm yine kedi balkonda pervazda dolaşıyor. Hayır birinin kapısı açık olacak evinden çıkacak kedi bi de siyah kocaman bir şey insan bir an görünce korkuyor gerçekten bizim eve girse hele benim köpek parçalardi onu 😐 ayrıca o kadar yüksekten düşüp bir yeri kırılacak. sokağa da çıkamıyor teraslar arasında sıkışıp kalıyor hayvan.

Yani bazı insanlar sırf şekil için hayvan besliyor. O komsunuzun arada bir instagram fotosu çekip kediyi balkona saldığına o kadar eminim ki.. Profiline girip bakanlar ne kadar hayvan sever diye düşünür. Zaten hep derim bugün instagram kapansa sokaklar kediden gecilmeyecek diye :KK43: inşallah kurtulur yavrum onların elinden çok tatlı pamuk bir şey. duyarlı olusunuz adına ben teşekkür ederim size. Sizin gibi insanların varlığı umut veriyor 🙏🏻

Son düzenleme:
Siz ev sahibine söyle diyin balkona koydugunuz mu hayvan yoksa içerde oturan sız mi hayvanlarinda cani var böyle iğrenç insanlar nasıl ici rahat rahat oturabiliyor şaşırıyorum hayret 🤨

2 güne gelecekler ama o zamana kadar bir şey olursa da başka yollara başvurup onları asla rahat bırakmayacağım. Ayrıca akşam eşim gelince kendileri kiracı olduğu için ev sahibi arayacağım. Bilmiyorum kendisi ne der bu konuda çünkü işin içine hakaret de girdi. Polisi de çağıracağım kediye müdahaleyi orman tarım yapıyor ama polis geldiğinde ettiği küfürlerin hesabını soracağım. Duyarlıyım ve ses vicdanımı tırmalıyor diye hakaret yiyip oturacak değilim. Gördüğüm her olaya bu şekilde müdahale etmek zorundayım. Yatağa başımı rahat koymak için. Allah belki de bunu yapmam İçin bana bir sinyal gönderdi bilemem. Ama koca apartmanda bir tek benim bunu kendime vazife edinmem üzdü. Kimsenin umrunda değil.

hayır konuşmadım çünkü evimde düzenli kalmıyordum. Daha önceki konularda da yazmıştım kızım 2.5 yaşında ve influenza ya yakalandı. 1 aya yaklaşık onunla ilgilendim. Düzenli olarak bir haftadır evimdeyim. Bu bir hafta içerisinde de yöneticiyi bir kere gönderdim sorması İçin balkonda mı bakılıyor diye evet balkonda bakıyoruz cevabı gelince delil video resim toplamak için beklemek zorunda kaldım. Şu an elimde hepsi mevcut o yüzden hamle yaptım.

Çok geçmiş olsun. Zor bir hastalık. Bu aralar yayginlasti .

Umarım kurtulur kedicik. Vicdan ınsan olmanın ana temeli.

arkadaşlar en üst katta oturuyorum ama balkona bile çıkamaz oldum. Girişin üstü yani 2. Katta bir kadın kızıyla beraber yaşıyor. Evlerinde kedileri var. Ama kedi bu Ankara ayazında yağmurda karda hep balkonda. Yuvası da yok. Boş betonda yaşıyor. Ağlaması artık balkona bile çıkartmıyor bizi. Dün gece saat 1 nasıl ağlıyor yağmur deli yağıyor rüzgar deseniz öyle. Kedi yalvarıyor. Eşim aşağı indi evet kedi yine balkonda saat 2 ye kadar atlamasını sağlamaya çalıştı olmadı yavru korkuyor. Geldi eve video ve resimlerini çekmiş. Polisi aradık. Gelmedi. Büyükşehir ile iletişime geçtik işkence söz konusu sözlü uyarın olmazsa müdahale edelim dediler. Birazdan yönetici ile inip konuşacağım. Bu şekilde vicdanımızla oynamaya hakkı yok. Tam 2 hafta oldu belki alır diye bekledik her gün aynı. Şu an bile ağlıyor. Sizce nasıl bir konuşma yapabilirim? Çünkü müdahale ederlerse kediyi alacaklar. Tarım ve ormana da şikayet edeceğim bu arada devam ederlerse.
su an cok sinirlendim bakamayacaksan sahiplenmeyeceksin kardesim. karsi binada biri de kopegine siddet uyguluyordu hep esim sahit oldu gitti aldi kopegi elinden sesini cikaramadi. ne derdiniz var hayvanlara eziyet ediyorsunuz anlamiyorum ki

su an cok sinirlendim bakamayacaksan sahiplenmeyeceksin kardesim. karsi binada biri de kopegine siddet uyguluyordu hep esim sahit oldu gitti aldi kopegi elinden sesini cikaramadi. ne derdiniz var hayvanlara eziyet ediyorsunuz anlamiyorum ki
Allah razı olsun eşinizden gerçekten

Konu sahibi gelişmeleri yazın olur mu

Benim de kedim var tuvaleti balkonda ve balkon camla kaplı soğuk geçirmiyor tabii evimiz kadar da sıcak değil inanın wc için çıkıyor ya gel oğlum üşüdün oğlum diye derhal alıyorum içeri gerçi bazen de kendisi beş dakika kadar durmak istiyor balkonda hava mı almak istiyor artık bilmiyorum ama soğuklarda onu balkonda bırakmak nasıl bir canilik sizin duyduğunuz ağlamaları o duymuyor olamaz bu nasıl vicdan şok oldum

Onlara şikayet ettiğinizi söylemeyin, yalandan bir ev falan koymasinlar oraya.

En azından kurtulsun o evden.
hayır haberleri yok ama şikayet edeceğim demiştim sabah. Yine de bu insanlar yol yordam bilmez şikayet etmeyeceğimi uğraşmayacağım sanırlar. Cahiller çünkü. Hukuki yol bilmeyen insanlar bilse hakaret eder mi?

Balkonda bakacaklarsa niye bakiyor pislikler bakmasinlar daha iyi.
bakmıyorlar zaten. O bakım olamaz. Benim annemlerin evi giriş kat. Bizim evi mesken tutan bir kedi var aylardır bize giriyor, tuttuk bu kedi madem gitmiyor kısırlaştırdık, aşılarını yaptırdık yatak aldık bakıyoruz. Resmen zorla evimize girdi ve şu an o ev sahibi. Ve evde bir köpeğimiz var. Kıyıp da kovamadık bizim oldu. Ben bu kadar vicdanlı bir ailede büyümüşken kalkıp ağlayıp gece boyu titreyen bana yalvaran bir canlıya müdahale etmezsem yazıklar olsun bana

ben bu işin peşini bırakmayacağım. O kedi bu insanların elinde güvende değil. Şu an eve aldılar ama eminim evde işkence edecekler çünkü kediye adam akıllı bakacak olsalar balkona koymazlar. Gerçekten bu kedinin alınması gerek. Akşam eşim polis getirecek çünkü aradık gelmediler karakoldan kendisi alıp gelecek başka çare kalmadı. Ona göre de tarım ormanı arayacağım. Cezai işlem yapıyorlar mı bilmiyorum ama derneklere bildirdim bu vakaları sosyal medyada yaymak Dışında kendiniz halledin bizim uğraştığımız ne vakalar var dediler! İş başa düştü yani... halledeceğim. Gerekirse bir ay sürsün ama o kedi onların elinde kalmayacak. Köye göndereceğiz kardeşlerim bakacak dedi kadın yöneticiyi arayıp biraz önce.
Twitter'da paylaşım yapın dikkat çeker. Ruh hastası vicdansız insanlar. Ankara soğuğunda o hayvan yakında ölür. Fakülteyi Ankara'da okudum, otobüs beklerken kirpiklerimin donduğunu bilirim. O kadar soğuk olur. Yazık değil mi o kediye.

Twitter'da paylaşım yapın dikkat çeker. Ruh hastası vicdansız insanlar. Ankara soğuğunda o hayvan yakında ölür. Fakülteyi Ankara'da okudum, otobüs beklerken kirpiklerimin donduğunu bilirim. O kadar soğuk olur. Yazık değil mi o kediye.
yaptım ama kimse ilgilenmedi. Ne yazık ki bu vakalar çok ve insanlar artık sıkıldı. Akşam ev sahibini de arayacağım kendisi kiracı olduğu için. Gerekirse tarım orman müdahale ettikten sonra onu buradan attırmak için elimden geleni yapacağım. Bakalım bu soğukta dışarda kalmak nasıl oluyor bir de kendisi yaşasın....

yaptım ama kimse ilgilenmedi. Ne yazık ki bu vakalar çok ve insanlar artık sıkıldı. Akşam ev sahibini de arayacağım kendisi kiracı olduğu için. Gerekirse tarım orman müdahale ettikten sonra onu buradan attırmak için elimden geleni yapacağım. Bakalım bu soğukta dışarda kalmak nasıl oluyor bir de kendisi yaşasın....
Aslında bir link verseniz Twitter dan retweet yapsak? Daha çok kişiye ulaşır.

Allah razı olsun eşinizden gerçekten

Konu sahibi gelişmeleri yazın olur mu

Benim de kedim var tuvaleti balkonda ve balkon camla kaplı soğuk geçirmiyor tabii evimiz kadar da sıcak değil inanın wc için çıkıyor ya gel oğlum üşüdün oğlum diye derhal alıyorum içeri gerçi bazen de kendisi beş dakika kadar durmak istiyor balkonda hava mı almak istiyor artık bilmiyorum ama soğuklarda onu balkonda bırakmak nasıl bir canilik sizin duyduğunuz ağlamaları o duymuyor olamaz bu nasıl vicdan şok oldum
Banyoya koyabilirsiniz bence tuvaletini

Back
X