bu konuda haksız mıyım?

eskizx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
69
18
3
32
sevgilimle 8 senedir beraberiz askerlik vs.anca evliliğe geldik ailesi benim resmimi görmüş tanışalım demiş buraya kadar her şey normal ama sordun mu kapanır mı demişler ailesi kapalı konuyu bana açtı sevgilim bende hayır ailen için kapanmam dedim ben istesem dedi sende ailen istiyor diye istiyorsun hayır dedim ortada kalıcam bu gidişle ne yapalım dedi bende karar senin dedim ikimizin kararı beraber vercez kararı dedi bi oturun konuşun ondan sonra düşünelim dedi.bende ortada kaldım bir yanda sevdiğim adam bir yanda ailesi ailesinin yüzünden sevdiğim adamı bırakmak istemiyorum oda rahatsız bu konudan konuştuk yine konuşucam bizimkilerle dedi :/

Sen kapanmaya yakın bir insan mısın ? Senin aile yapın nasıl ?
Hem kapanmak demek sadece kapalı kıyafet giyip saç kapatmak değil bu işin diğer yönleri de var ..
Yapabileceğini düşünüyor musun ?

benim ailem açık ama baba tarafın da da anne tarafında da kapalılar var.
bunlar böyle zorladıkları için içimden gelmiyor kapanmak

Haklısın. Ailesine göre hareket edecekti neden sana kendini sevdirdi ki. Saygısızlık etmiş sana.

ben söyledim direteceksen bitsin dedim istemiyor bitmesini ama ailesi de böyle diretiyor bilmiyorum gerçekten ortada kaldık yanı

8 senedir acık bir kızla beraber madem oyle kapalı birini tercih etseydi su olaya sinirim sonra kapatırım nasıl olsa gozuyle bakılıyor kapanmanın Allah icin oldugunu bilmiyormu bu insanlar benim istememle alıcagım gelin kapansa daha gunaha girerim diye dusunmuyorlar heralde

öyle düşünmüyorlar ona sinir oluyorum zaten kapalı olsunda ne olursa olsun diye düşünüyorlar herlde

benim ailem açık ama baba tarafın da da anne tarafında da kapalılar var.
bunlar böyle zorladıkları için içimden gelmiyor kapanmak

Peki sen yapabilecek misin ? yaşayış tarzını değiştireceksin kolay değil olay sadece giyim değil biliyorsun ki ..
Ayrıca sevgilin seni böyle sevmiş nie ailesinin fikrini değil de seni değiştirmeye çalışıyor ?
Görünen köy klavuz istemez canım maalesef, taviz tavizi getirir ki senden istedikleri kolay birşey değil ..
Sana hiç böyle bir söylem olmasa hayatında hiç kapanmayı düşünür müsün?
bunları iyi düşün ..

O böyleydi diyipde konuyu kapatmıyor.
Size cok üzücek arkadaşınız.

Böyle bir konuda baskı yapmaları normal değil. Mantıklı da değil. Ayrıca başkalarının istemesiyle olacak bir şey değil bu. Yanlış yapıyorlar. Sanırım sevgilinizin, ailesine karşı bir ağırlığı yok.

düşünmedim kapanmayı açıkcası ki taviz vermeyi düşünmüyorum yoksa arkası gelicek bunun aynı dairede oturmayı fln istiyorlar her işlerini ben yapıyım istiyorlar çok karışık işler bilmiyorum ki

yani bende öyle diyorum onlar için neden kapanıyım ki.ağırlığını koyması gerekiyor bu konuda

kızdığım konu o 8 senedir böyleyim ailene neden hayır demiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…