Bu konuşmadan ne anlamalıyım?

Benim ablam canım. O biraz bana misilleme dediğim gibi. Konusu açılınca ben söylerdim çünkü. Onu beklicez diye takılırdım. 10 yıl değil ama en azından 5-6 yıl var sanırım önümüzde. Onun düşüncesi eline en azından peşinat yapacak kadar bir birikiminin olması. Ama beklemekten başka tek yolum bitirmek olacak. Bitirmekte istemiyorum bu yüzden bekleyeceğim bakalım zaman neler gösterecek.

bu adamın seni sevdiğinden emin misin?
seven adam her türlü görüşmek için bir yol bulur.
adamın her söylediğinde bir erteleme ve başından atma durumu var.
bence de dediğin gibi sizden bişey olmaz cnm.
Öyle hissediyorum. Beni görünce gözlerinin parladığını görüyorum ama işte hareketlerinde göremiyorum.

hmm anladım canım...
çok üzerine gitme bakalım kendini biraz geri çek ne yapacak belkide üzerine çok gidince böyle yapıyordur erkekler böyle özleyeceği yerde uzaklaşıyor üzerine gidince.

hmm anladım canım...
çok üzerine gitme bakalım kendini biraz geri çek ne yapacak belkide üzerine çok gidince böyle yapıyordur erkekler böyle özleyeceği yerde uzaklaşıyor üzerine gidince.
Sanırım canım. Yapabilirsem bunu denicem.

Söyledikleri birazda olsa anlamlı ama anlatım tarzı kötü azarlarmış gibi sanki söylediklerine sizde katılıyorsunuz ama konuşma tarzı sizi sinir etmiş bence ki bu konuda bende sinir olurdum

ilgi dilenen konumdan çıkın..
kaçın biraz..
kovalasın işi ne..

cnm arada kültür farkı var gibi sen sosyal o cok sosyal deıl kendı capında bı cevresı war gıbı

uww nolursa olsun birinin içtiği sigaraya laf etmicektin
hata ettin dostum

Sigara konusunda çok haklısın aynısını söylerdim hıhh :)
Her çıkma para olmayabilir aslında.
Evde kek, börek yap parka gidin.
Çay için, hatta içmeyin
Sen ona buluşalım deme. Sana börek yaptım görüşelim de vereyim de mesela:)

İyi fikirmiş canım :) denemekte fayda var :)

Söyledikleri birazda olsa anlamlı ama anlatım tarzı kötü azarlarmış gibi sanki söylediklerine sizde katılıyorsunuz ama konuşma tarzı sizi sinir etmiş bence ki bu konuda bende sinir olurdum
Evet coğu kez mantıklı konuşuyor cünkü onu da anlıyorum. Oturup ciddi ciddi düşündüğümde ben bile işin içinden cıkamıyorum cok sıkışıyorum ama bunu bu şekilde söylemesi çok itici.

hiç takmayın mesaj atmayın aramayın sormayın bikaç gün o gelir. normal olmanız için, onun sizi özlemesi içiin, özletmeniz gerekir :)
bu arada yaşlarıınız kaç?

hiç takmayın mesaj atmayın aramayın sormayın bikaç gün o gelir. normal olmanız için, onun sizi özlemesi içiin, özletmeniz gerekir :)
bu arada yaşlarıınız kaç?
Şunu bir yapabilsem. Gün icinde illaki 1 kezde olsa arıyorum (işle ilgili). Uzak durmak istiyorum biraz. Ben 23 o 26 canım

E ne alaka neden abla beklensin ki. İkiniz de çalışıyorsunuz e sizin için çalıştığını söylüyorsa uzatmanın anlamı yok evlenin yine kendinize çalışın hem daha az masraf olur.

adami cok bunaltmissin calisiyor baska sey yapmiyor
ayrica suna takildim disari cikinca 10 lira ile ne yapiyorsunuz cidden merak ettim
10 lira yani
100 lira mi demek istedin acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…