- 5 Şubat 2013
- 595
- 132
- 83
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
hmm işle ilgili mesela bi başkasına aratsanız bile dikkatini çekebiliir :) her gün arıyorsanız mesela yarn aramayın hiç başkasına aratın işten.Şunu bir yapabilsem. Gün icinde illaki 1 kezde olsa arıyorum (işle ilgili). Uzak durmak istiyorum biraz. Ben 23 o 26 canım
Bugün coğunlukla yanındaki arkadaşını aradım, yapılacak işleri ona söyledim hep :) Bunu 1 hafta devam ettirirsem güzel olacak sanırım :)hmm işle ilgili mesela bi başkasına aratsanız bile dikkatini çekebiliir :) her gün arıyorsanız mesela yarn aramayın hiç başkasına aratın işten.
o zaman fark etmesi kolay olur :)
kesinliikle öyle :))Bugün coğunlukla yanındaki arkadaşını aradım, yapılacak işleri ona söyledim hep :) Bunu 1 hafta devam ettirirsem güzel olacak sanırım :)
Ablam bir keresinde şakayla karışık "ben 3 yıldır bekliyorum siz daha yenisiniz bekleyin" demişti. Onun lafını ortaya koyuyor:) Onu beklersem yaşlanırımE ne alaka neden abla beklensin ki. İkiniz de çalışıyorsunuz e sizin için çalıştığını söylüyorsa uzatmanın anlamı yok evlenin yine kendinize çalışın hem daha az masraf olur.
Yok tatlım 10 lira dedi. Hani hiç yoktan en az 10 lira harcanır diyor.adami cok bunaltmissin calisiyor baska sey yapmiyor
ayrica suna takildim disari cikinca 10 lira ile ne yapiyorsunuz cidden merak ettim
10 lira yani
100 lira mi demek istedin acaba ??
Gerci arada tutamadım kendimi birşeyler sordum ama :):)kesinliikle öyle :))
:)) olur o kadar bundan sonra sormayın ama :)Gerci arada tutamadım kendimi birşeyler sordum ama :):)
Tamamdır :):)) olur o kadar bundan sonra sormayın ama :)
bugün nasılız :)Yok tatlım 10 lira dedi. Hani hiç yoktan en az 10 lira harcanır diyor.
Bazen de ben "buluşalım illa para harcamak zorunda değiliz" dediğimde "ya canın çekse bişey alamazsam ben üzülürüm" falan diyor.
Normal davranıyor canım. Sabah benim koltuğuma oturdu uykum var diye sallandı biraz :)bugün nasılız :)
:) iyi fikirmişgünde 10 lira için fazla bu tantana...
maaşa bağla muhteremi görüşmek için...
bakalım, siz yüz vermemeye devam edn ama bişey yokmuş gibi olun yani tripliden çok umursamaz görünün :)Normal davranıyor canım. Sabah benim koltuğuma oturdu uykum var diye sallandı biraz :)
Gün içinde de yanıma geldi kulaklığımı falan aldı şimdide dışarı çıktı iş için, ofise bir daha gelmez sanırım. Yarında dışarıda olacak bakalım :)
Parasını sakınmaz benden, harcardık da... Yalnız şöyle bir durum var, onların sadece oturduğu bir ev var. Yani evlenmeye kalksak evimiz yok. Evleri dublex ve annesi aynı yerde kalırız derseniz şimdi evlenin diyormuş ona. Ben tabi istemiyorum o yüzden ev parası için uğraşıyor. E düğünü osu busu derken malum çok masraf.. Bir de işimizden aldığımız ücrette elle tutulur birşey değil. Cebimize kalmıyor yani.
İş dediği de arkadaşının bir dükkanı var orada arızalı bilgisayarlara falan bakıp 3-5 birşeyler alıyor. Valla bilemedim günde 1 paket sigara içiyor, azalt diyorum onu da yapamıyor. Kafam çok karışık
ofis içinde haftanın 4 günü birbirimizi gördüğümüz için beyfendi zaman ayırmak istemıyor sanırım, ama bana göre ofiste görüşmek aynı sey degıl işte ama anlatamıyorum.birikim kısmı masal gibi geldi bana.
görmek isteyen insan, zaman ayırmak isteyen insan iki arada bir derede mutlaka zaman bulur hatta yaratır.
aşk böyle bir şey.
aynen devam edıyorum :)bakalım, siz yüz vermemeye devam edn ama bişey yokmuş gibi olun yani tripliden çok umursamaz görünün :)
güzelll yola gelecek :)aynen devam edıyorum :)
neden birliktesin? ne paylaşıyorsunuz iş dışında?ofis içinde haftanın 4 günü birbirimizi gördüğümüz için beyfendi zaman ayırmak istemıyor sanırım, ama bana göre ofiste görüşmek aynı sey degıl işte ama anlatamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?