Bu korkular beni bitiriyor

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
18
Merhabalar kızlar.Ben okb hastasıyım. Surekli vücudumu izler bi yerimde şişlik varmi surekli bakardım ama bunu atlatmistm eskiye göre çok iyiydm.Ama bugün uyanınca koltuk altımda çok kötü bi agri hissettim kolumu hareket ettirdikce orası sızlıyor. Şişlik var mı yok mu emin olamadim. Aklıma ilk gelen gene en kötüsü lenfoma.mi oldum acaba dedim.Randevu aldım ama iki hafta nasıl geçecek böyle bir durum yaşayan var mı

İncitmişsinizdir, ters yatmışsınızdır korkmamaya çalışın, kötüyü çağırmayın sürekli

Üşütünce kas ağrısı bende kol altından vurur bende de panik atak anksiyete var..

Bu randevu haricinde bir psikiyatriye de görünün bence. Bilmiyorum gerçi göründünüz mü? Tedavi oldunuz mu? Okb tedavisi olan bir hastalık çünkü. Bende de ileri dereceydi, tedaviyle atlattım ve şu an eser yok çok şükür.

Bende de oldu bir kere. Sanki anormal sertlik var gibi ve bana yabancı bir ağrı var gibi geldi,panikledim haliyle ama temiz çıktı uygunsuz pozisyonda uzun saatler uyumuşunuzdur et,sinirler,kaslar ezilmiştir. Hemen kötüyü düşünmeyin. Sıcak duş alın 2 gün kendinizi gözlemleyin.
Ha içiniz rahat etmesi için uzmana gözükün ama randevu gününe kadar sakin olun.
Bence bir şeyiniz yok

Şişlik var mı yokmu anlayamıyorum inşallah bir şey yoktur cok teşekkür ederim

Bende ağustos ayında böyleydim
Sağ koltuk altımda sertlik vardı, ilkinde ağrı var gibiydi sonra gitti gibi
Her gün bakmaktan kafayı yicek gibiydim
Dayanamadım genel cerraha gittim, ultrasona girdim kıl kökü iltihabı dedi
O günden beri bakmadım, geçen gün bir aklıma geldi baktım şişlik gitmiş
Bende de anksiyete var sizi çok iyi anlıyorum ama doktora gittiğimizde bu son diyoruz ama bu kez başka birşeyi takıyoruz sonu gelmiyor

Siz sürekli kendinizde belirti arıyosunuz bu sekilde okbyi yenemezsiniz. Doktora randevu almayı bırakın ve telkin edin kendinizi. Hastalık hastaligi cok ileri boyutlara gider sürekli kendinizi hastanelerde tahlil yaptirirken röntgen çekerken bulursunuz inanin boşuna vucudunuzu yordugunuzla kalirsiniz daha bunun yaşlilik zamani var.
Herkesin her zaman bir yerleri agriyabilir kosa koşa doktora gitmeye gerek yok sosyal hayatiniza bakmaya calisin. Kötü hastaliklar sinsice ilerler hareketle artan ağri genelde kas ağrisidir takilmayin bu kadar. Simdi doktora gidiceksiniz artik risk almayim hastalarla ugrasmayim diye belki bir suru tetkik olacaksiniz yada rahat bir doktor bir sey yok diyecek ve ikna olmayip yine doktor arayacaksiniz kısır döngüden kurtulmaniz lazim.
Suan burda en ufak hastalik yazanlardan bile acaba mi diye etkilenebilirsiniz

Ay çok fena ya bu düşünceler insanı yer çok Şükür Rabbime kafam gözümde dagilsa umrumda olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…