"bu kötü kalplilikmi gerçekten" ?

rosechine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
362
1
46
İstanbul
herkeze yeniden merhaba; eşim beni bukez de insafsızlıkla,kötü kalplilikle suçladı sebebe bakarmısınız ? bu durumdan ben iki sonuç çıkartıyorum ya eşimin söyleidği gibi ben kalpsizin tekiyim hayat ve işim beni insanlıktan çıkarmış despot gibi bir kadın olmuşum yada eşim hala safsalak!!(çok sinirliyim bu yüzden safsalak yazdım yoksa asla böyle kelimeler kulanmam ona karşı) gelelim sebebimize;

ben özel bi şirkette yönetim kadrosunda çalışıyorum ..çok yoğun bir işim var,günlerim stresli geçiyor iş yerinde..dönem dönemde iş seyahatlerim oluyor yurt içi ve yurt dışı..personel alım kadrosuna da kanka dediğim bir arkadaşım bakıyor çoğu zaman birlikte karar verip personel alımı yapıyoruz..eşimde bunu biliyor çünkü evde bazen cv inceliyorum..herneyse salı günü beni aradı eleman ihtiyacınız varmı diye hayır şuan yok ama tanııdk birisiyse gelip cv bırakabilir dedim..arkadaşının eşiymiş bana yönlendirdi.bayan o gün cv yi illa bana vermek üzere yanıma kadar geldi ilgilendim tanıştık cvsini alıp ilgili arkadaşa verdim ilk alımda arkadaşlar ilgilelenecektirler şuan içim ihtiyaç olmadığını söyledim ..aynı akşam evde konu açıldı ne olduğunu sordu bende bayana ne söylediysem eşime söyledim..eşimde çok ihtiyaçları olduğunu yeni evli olduklarını borç içinde olduklarını kızın tahsilini filan anlattı..sen istersen yaparsın dedi..şaşırdım bir an benden torpil yapmamı istiyorsun ama boş kadro yok yapamam dedim hem kızın hiç deneyimi yok başıma iş almak istemem çağırcaklarsa kendileri çağısınlar dedim..bana durup duruken vicdansızsın işte senin de bu dönemin oldu ne çabuk unuttun dedi çok sinirlendim iyilik meleği kesildin başıma ne oluyor sana dedim bu herkezi düşünme hissinden ne gelirse başımıza geldi zaten dedim ..başkaları için kendini siper etme aramızı bozma dedim (bakınız eski konum)..

sorun belki de işim..bebek yapma işini erteleyişim filan..bunları içinde biriktirip bambaşka bi konuda öfke patlamasıda yaşıyor olabilir..bazen sohbet esnasında akşama kadar kaç adamla görüşüosun sohbet muhabbet ohhh filan diyorr saçmalama diyorum ne sohbet edecem elin adamlarıyla paranoyak oldun diyorum tamam neyse deyip kapatıyor konuyu ama içinde kalıyor biliyorum..ben napacam bu adamın handikaplarıyla yaa?

böyle başım sıkıştıkça size koşuyorum ama hoşgörün beni olurmu? :)

Senin işyerinde söz sahibi birisi olduğunu bildiği için
kısadan "sen istersen halledebilirsin" demiştir
malum artık çoğu yerde torpil geçiyor...

Gayet profesyonelce davranmışsınız, hiç tanımadığınız birine acık pozisyon yokken referans olmanın mantığı yok. Eşiniz fazla duygusal davranmış ya da sizin bulunduğunuz mevkiyi sindirememiş.

Çok saçma esşinizin söyledikleri. İşe ihtiyacı olan sadece onun arkadaşlarımı. Kimse keyfinden iş aramıyor herkes ihtiyacı olduğu için çalışmak istiyor sonuçta. Kötülükle alakası yok ki bunun, belki o kızı işe alsanız, yerine başvuracak daha kalifiye, işi daha çok hakeden bir elamanın hakkını yemiş olacaksınız sırf eşiniz o kızın kocasını tanıyor diye.

Gayet profesyonelce davranmışsınız, hiç tanımadığınız birine acık pozisyon yokken referans olmanın mantığı yok. Eşiniz fazla duygusal davranmış ya da sizin bulunduğunuz mevkiyi sindirememiş.

bende bunları yazacaktım katılıyorum.. kalpsizlikle alakası yok cnmm... dışarıda milyonlarca işsiz var

sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum diğer konumdada bana çok yardımcı oldunuz bu yorum içinde tşk ediyorum size:)

beni gerçekten böyle biri olarakmı görüyor yaa buna üzülürüm en çok..yada başkaları için neden bana böyle davranıyorki hiç akıllanmadı hiç..3.kişileri yuvamıza karıştırmakta hiç çekinmio..

sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum diğer konumdada bana çok yardımcı oldunuz bu yorum içinde tşk ediyorum size:)

Ben teşekkür ederim akşam akşam yüzümü güldürdüğünüz için :) yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.

Aynen kötü kalplilik değil bu,açık pozisyon olsa yardım ederdin sanırım ama yokken de ne yapabilirdin ki?

ben biraz daha farklı yorumladım durumu,belkide eşiniz arkadaşına ben kendi eşime söylerim kesin yapar eder gibi şeyler demiştir yani işi hazır olur merak etme gibisinden konuşmuştur,sizde yok deyince belki onun mahcupluğu vardır (hani erkekler illa onların dediği olsun,son söz onların olsun diye beklerler ya) siz çıkışınca birşey de diyememiştir size,kızacak yer aramıştır, ondan kalpsizsin demiş olabilir mi?

Çok iyi ve kibar bir cevap vermişsin. Neden böyle bir risk alasın ki. Eşinin siniri de geçecektir eminim.

Ben teşekkür ederim akşam akşam yüzümü güldürdüğünüz için :) yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.

BANA DA NE MUTLU OZAMAN :)

Bunun adı kötü kalplilik değil "PROFESYONELLİK"

profesyonel olduğumuda iddia etmiyorum gerçi ama tşk ederim:)

Aynen kötü kalplilik değil bu,açık pozisyon olsa yardım ederdin sanırım ama yokken de ne yapabilirdin ki?

bencede ..

ama o daha kötü arkadaşım.benim arkamdan söz vermeyecek çocuk oyuncağımı bu yada babamın yerimi koca şirket..oh oldu ozaman ona böyle bişi yapmışsa ama sanmıyorum ..tamamen iyi niyetli oluşundan insanlara acıma duygusunun fazla olmasından kaynaklı bu huyundan vazgeçirmem lazım onu yoksa çoğu kez krılan kişi ben oluyorum

Çok iyi ve kibar bir cevap vermişsin. Neden böyle bir risk alasın ki. Eşinin siniri de geçecektir eminim.

bu geçse başkasına iyilik meleği kesilcek..yardımseverliğinden geldi başımıza ne geldiyse..sürekli söylüyorum ama hala aynı..başkası için kendimi yıpratmazsam kötü kalpli ilan ediliyorum

bu geçse başkasına iyilik meleği kesilcek..yardımseverliğinden geldi başımıza ne geldiyse..sürekli söylüyorum ama hala aynı..başkası için kendimi yıpratmazsam kötü kalpli ilan ediliyorum

Onu bu haliyle kabul et ama kendi bakış açını da belirt. O da bir süre sonra senin tavrını sindirecek ona göre davranacak.

eşiniz arkadaşına hava atmıştır karım halleder diye kendinide öyle hazırlamıştır, tersi olduğu için havası sönerken ki parlamayı yaşamıştır ....sizin ki kötü kalplilik değil,yaptığınız çok doğru,haklısınız..

ben de biraz böyle düşündüm.belki arkadaşına hallederim dedi.şimdi ne cevap vereceğini bilemiyordur arkadaşına.bir de galiba eşiniz sizin pozisyonunuzu hazmedememiş,kıskançlık da var hafiften.bunlar ister istemez sorun oluyor aranızda sanırım

Tecrübesiz birini ihtiyaç olmadığı halde alsan,bir sorun çıkıp patronlarla kötü olup işini kaybetmeye, yada en iyi ihtimalle işyerinde huzurunu kaçırmaya değer mi bu arkadaş karısı? Benim eski patronuma çok samimi olduğu asker arkaşı gelip, eşi için iş istemiş. Patronda aldı tabii eleman ihtiyacı vardı. 3 gün oldu olmadı direk çıkarttı işten, bu işle ilgili bilgin yok işimizi yapamıyorsun diye. İş konusu öyle hatır gönüle gelmez. En doğrusunu yapmışsın.

Eski konulara bakmak pek adetim değildir, siz eski konum dediğiniz için baktım.

Eskiyi kaşımak değil ama size yalan söyleyen bir adamın işiniz hakkındaki yorumları, bu adam eşiniz bile olsa hiç önemli değildir. Siz yapılması gerekeni yapmışsınız, başka türlüsü olsa işinizi suistimal etmiş olurdunuz. Hiç üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…