- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Işyeri açtığınızda otomatik olarak vergi dairesi ve bağkurdan kayıt oluşuyor ya her işverenin ödemesi gereken ondan bahsediyorlarannemle babam SGK ve vergi öderken ne zorluklar çekiyorlar Sizin yüzünüzden
bu cümle ne demek
annemle babam SGK ve vergi öderken ne zorluklar çekiyorlar Sizin yüzünüzden
bu cümle ne demek
Şöyle Söyleyeyim artık o kadar bıktım ki babam mezardan çıkıp hepsi senin olsun kızım dese yine de almam hayatından çıkarmak istiyorum artık bu işleri bunları vsYemeyenin malını yerler benim annem hayatta ona rahmen hakkını yedirtmiyorum annem biraz saf soyleyemiyor bazı şeyleri söke soke alırım valla kimseyle münakaşaya girmem avukatla anlaşırım gerekirse hepsini o alsın karşılığında ama onlara zırnık bırakmasın
Hayır bize para oradan gelmedi hiç. Sadece ünv de okurken 4 sene kadar ev kiramızı ödemişlerdi o kadar. O da kaç sene önceSize hala para mı geliyor o işyerinden ?
Işyeri açtığınızda otomatik olarak vergi dairesi ve bağkurdan kayıt oluşuyor ya her işverenin ödemesi gereken ondan bahsediyorlar
E diyemediniz mi kuzene vergiyi devlete ödüyorsun bize değil kazancın var ki ödüyorsunHayır bize para oradan gelmedi hiç. Sadece ünv de okurken 4 sene kadar ev kiramızı ödemişlerdi o kadar. O da kaç sene önce
Tartışma konusu yapmamak için cevap vermedim bu söylediğine ama bir daha olsa diyeceğim.E diyemediniz mi kuzene vergiyi devlete ödüyorsun bize değil kazancın var ki ödüyorsun
Onlar kendi hakları olduğunu düşünüyor iştehem her mala konacaklar hemde konuşacaklar
Tartısın yahu tartısmadıgınız icin iyice saf belleyip agzına geleni cahilce deme cesaretini kendinde bulmusTartışma konusu yapmamak için cevap vermedim bu söylediğine ama bir daha olsa diyeceğim.
Haklısınız.Tartısın yahu tartısmadıgınız icin iyice saf belleyip agzına geleni cahilce deme cesaretini kendinde bulmus
Durumumuz kendi yağımızda kavrulan Kişileriz öyle çok iyi değil.Sizin durumunuz iyi olsa gerek yani demekki mal mulk cok. Paraniz varki isyerini arabayi vermissiniz.
Bu kadar iyi niyetli olmayin canim,bu kadar yuz vermeyin. Yoksa daha cok ezerler sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?