- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Işte onlar kendi Hakkı olduğunu düşünüyorlar. Onlara göre siz kendiniz mi çalıştınız da size Kalsın diyorlar.Kesinlikle kuzende IQ sıkıntılı, eğer yapamıyorsa kapatsın, devretsin. Onun SGK sını da mı siz verecekmişsiniz? Hem halkınızı gaspetmişler hem konuşuyorlar.
E baban çalışmadı mı? Size de miras olarak kaldı. Miras haktır, eğer onların hakkı olsaydı onlara kalırdı.Işte onlar kendi Hakkı olduğunu düşünüyorlar. Onlara göre siz kendiniz mi çalıştınız da size Kalsın diyorlar.
Siz bu kadar saf olduğunuz sürece size hem istediğini söylerler hem de tüm mallarınızı elinizden alırlar böyle.Merhaba bdv,
Benim babam vefat edeli yaklaşık on sene oluyor. Babamın yaşarken kendi işyeri vardı. Babam ölünce amcam ve ailesi babamın işyerinin kendi Hakkı olduğunu düşündü. Babam işyerini açarken Parasını amcam vermiş Söylediklerine göre bizde babam ölünce işyerini amcama devrettik madem senin hakkın olduğunu düşünüyorsun sen al dedik. Babamın arabasınında normalde çocukları ve eşi Arasında paylaşılması gerekiyordu o da benim hakkım dedi onu da kendi Aldı. Bizde uğraşmak istemedik araba Dediğin nedir ki çalışırsın yine alırsın madem onun Hakkı Olduğunu kabul ediyor sürtüşmeye gerek yok dedik. Amcam ve yengem babamın işyerinin on senelik sahibi artık her ay SGK Ödemeleri var o Yüzden. Amcamın kızı kuzenim bana " annemle babam SGK ve vergi öderken ne zorluklar çekiyorlar Sizin yüzünüzden gibi sözler sarf etti. Daha önce de babam öldüğünde Babanızın malı da size kalmayacak o işyerinin Parasını benim babam vermişti gibi kelimeler kullandı. Sonuç olarak kuzenime kırıldım bu durumda bende gerginlik yarattı. İçimi dökmek istedim. Siz olsanız bu dan sonra nasıl davranırsınız ?
( şunu da ekleyeyim babam hayatta iken ve işlerini yaparken aylık karından her ay amcama veriyordu yaklaşık 30 sene boyunca her ay Faturası , aylık giderleri vs de ek olarak babam Tarafından karşılandı. )
Babamın çalıştığını da saymıyorlar. Kuruluş Parasını veren kişi kendi babası imiş.E baban çalışmadı mı? Size de miras olarak kaldı. Miras haktır, eğer onların hakkı olsaydı onlara kalırdı.
Şöyle Söyleyeyim artık o kadar bıktım ki babam mezardan çıkıp hepsi senin olsun kızım dese yine de almam hayatından çıkarmak istiyorum artık bu işleri bunları vs
Ay kırıldım filan demeyin sakın.Artık susmayacağımı kırıldığımı belirtip bir daha görüşmemeyi düşünüyorum.
Normalde görüşmüyoruz telefonda görüştük yani Görüşmek zorunda kaldık. Bana bu sözleri telefonda söyledi.Ben olsaydım hiç birşeyi vermezdim.. babanız zaten üstüne düşeni yapmış Ortak gibi birşey olmuşlar kaarına.. Dükkanın ederinin yarısını verir yollardım ve bir daha asla görüşmezdim. Sen neden böyle bir akrep ile görüşüp morelini bozuyorsun onu anlamadım ? Ben Yol verdim baba tarafına ne ölülerine giderim ne dirilerine..
Onlara göre gayet kendi hakları.Yetim hakkı yiyorlar şu an
Ne denir ki
Engelle guzelim görüşme onların sorunu Para para para para para para para....... Kardeşini seven adam paranın peşinede düşmezdi.. Hakkını isteye bilir ama herşeye aç köpek gibi saldırmazdı.. Utanmasalar borclarınıda size ödetecekler. Verdiklerini başınıza kakmışlar Fazlası ile geri almışlar Sizden hala para bekliyorlar.. Engelle gitsin öyle bir kuzenin yok senin karakter yoksunları...Normalde görüşmüyoruz telefonda görüştük yani Görüşmek zorunda kaldık. Bana bu sözleri telefonda söyledi.
Bir de bana diyor ki siz kendiniz mi çalıştınız da kazandınız Orayı benim babam Aldı senin babanaEngelle guzelim görüşme onların sorunu Para para para para para para para....... Kardeşini seven adam paranın peşinede düşmezdi.. Hakkını isteye bilir ama herşeye aç köpek gibi saldırmazdı.. Utanmasalar borclarınıda size ödetecekler. Verdiklerini başınıza kakmışlar Fazlası ile geri almışlar Sizden hala para bekliyorlar.. Engelle gitsin öyle bir kuzenin yok senin karakter yoksunları...
Bir küfür edecem şimdi mune banlıyacak.. Çingene bile bunlardan 10 gömlek üstün.. babası Kaarına ortak olmuş ve parasını almış.. Birde şu Senin sahte kuzenini dövesim geldi :) Elime bir geçirsem evire çevire döverimBir de bana diyor ki siz kendiniz mi çalıştınız da kazandınız Orayı benim babam Aldı senin babana
Sinirden ağlıyorum yeminleBir küfür edecem şimdi mune banlıyacak.. Çingene bile bunlardan 10 gömlek üstün.. babası Kaarına ortak olmuş ve parasını almış.. Birde şu Senin sahte kuzenini dövesim geldi :) Elime bir geçirsem evire çevire döverim
Işte onlara göre siz kendiniz mi kazandınız da size Kalsın mantığındalar.Neden girmeyim münakaşaya? O ne biçim bi amcaymişki babaniz vefat ettiğinde size destek olmak yerine, bütün mallarin üstüne konmuş. Arabaya bile ya. Ah bu iyi niyetiniz ah... sizin yerinizde olsam kuruş vermezdim kusura bakmasın. O babanne dede mali degil ki amcaya kalsın. Böyle insanlarla da görüşmeyin olsun bitsin, sizi üzmelerine izin vermeyin.
Zamaninda ne kadar para verdiyse o verdiği paranın biraz üstünü verip susturmaniz lazimdi. Dediğim gibi o zihniyetteki insanlarla görüşmezdim. Kendinizi daha fazla yipratmak istemiyorsaniz bence görüsmeyin. Çünkü utanmasalar hala para bekleyecekler sizden.Işte onlara göre siz kendiniz mi kazandınız da size Kalsın mantığındalar.
Evet utanmasalar karını biz aldık ödemesini de siz yapın diyecekler.Zamaninda ne kadar para verdiyse o verdiği paranın biraz üstünü verip susturmaniz lazimdi. Dediğim gibi o zihniyetteki insanlarla görüşmezdim. Kendinizi daha fazla yipratmak istemiyorsaniz bence görüsmeyin. Çünkü utanmasalar hala para bekleyecekler sizden.
Boşuna ağlama baban vefaat etti ve akraba ilişkileriniz bitti.. milletin ağızından çıkan kelimeleri kafana takma kim köpek miş o seni ağlatıyor ? Göz yaşlarına değer mi ??Sinirden ağlıyorum yeminle((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?