- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
Neden hamile kalmak istediğini falan söylüyorsun ona, henüz paylaşmak için çok erken, söyleme, benimki de ne zaman yapacağımızı söylemişti 1 sene dolsun yaparmışık, bende bozdum, ben evliliğim oturmadan kendimi hazır hissetmeden asla düşünmüyoruz dedim o bebeğin en çok annesine ihtiyacı var, kaynanaya değil ne düşündüğünüde kendine saklasınAynen onun yüzün den eşimle sorun yaşıyorum
O konular beni aşıyorRetro var asko ondan hırsızlık elektronik bozulması arabaları sürtme ve densizlik kavga gürültü hep ondan
Çok mu yakın benim yakın mesela yürüyerek on dakika çekmezOf keşke bende öyle olsaydı
Şöyleki yaptığım en büyük hatalardan biri ilk başta söylememiştim sonradan söyledim keşke bende senin gibi yapsaydimNeden hamile kalmak istediğini falan söylüyorsun ona, henüz paylaşmak için çok erken, söyleme, benimki de ne zaman yapacağımızı söylemişti 1 sene dolsun yaparmışık, bende bozdum, ben evliliğim oturmadan kendimi hazır hissetmeden asla düşünmüyoruz dedim o bebeğin en çok annesine ihtiyacı var, kaynanaya değil ne düşündüğünüde kendine saklasın
Aynı apartman canım yaÇok mu yakın benim yakın mesela yürüyerek on dakika çekmez
Kesinlikle herşeye burnunu sokan kv bıktım artık 8 aydaAz sonra bir kv içeriği de benden gelecek bütün sinirli gelinlere
Sanırım topluca kafayı kırdılar fjfjfjd
Bence kv yine böyle bi mevzu açarsa anne bi daha de sende yanımızda ol yumurta yağlanması falan biliosun, hangi pozisyonda olacağını da biliosundur falan deyin
Öff şaka maka valla hiç bi halttan anlamayan ama Herşeye yorum yapan insanlar gerçekten çok sinir bozucu
Millet 3. 4. Aylık hamileliğinde söylüyor artık, bari gerisini kurtar, çocuğa ne isim koyacağınızı söyleme biliyorsun huyunu, yoksa ona da karışırŞöyleki yaptığım en büyük hatalardan biri ilk başta söylememiştim sonradan söyledim keşke bende senin gibi yapsaydim
Oooy oooy oooy Allah kurtarsınAynı apartman canım ya
Aslin da hamile kalırsam saklamayı planlıyorum..bakalım inşallah nasip olur annelik banadaMillet 3. 4. Aylık hamileliğinde söylüyor artık, bari gerisini kurtar, çocuğa ne isim koyacağınızı söyleme biliyorsun huyunu, yoksa ona da karışır
Amin canım aminnnOooy oooy oooy Allah kurtarsın
Keşke bunu onun yüzüne soyleyebilsemmmYumurtalık yağlanması mı?Bence senin Yumurtalıklar değil de, kayınvalidenin dili fena yağlanmış o yüzden sen değil o tutsun kendini
Benim psikolojimi bozdu ya ordada onun aklını alsın uzaylılarGöndersen ne olacak canı sıkılır geri gelir
Konu çok hassas seni anlıyorum. Tabi ki bu şekilde cevap veremezsin ama bir şekilde güzellikle kendini savun. Kendini de sakın üzmeKeşke bunu onun yüzüne soyleyebilsemmm
Pkoluyum bu yüzden kilo alıp alıp veriyorum yaBu arada kilo gerçekten bazıları için hamileliğe engel doktorla bir görüş istersen
Öylede olmuyor canım yanında yemek yerken boğazıma düğümleniyor içime oturuyor biseyler eşim de hakisz bile olsalar annemle ailem le ilgili hiç bir şey söyleme bana diyor güzel tesellin için cok tesekkur ederim❤Konu çok hassas seni anlıyorum. Tabi ki bu şekilde cevap veremezsin ama bir şekilde güzellikle kendini savun. Kendini de sakın üzme
Çok çok geçmiş olsun sakın pkonun psini kaçırma kv karşı ağzından.Pko için ne yapabilirsin bilmem ama diyet olarak Karatayı öneririm canım sağlıklı...Pkoluyum bu yüzden kilo alıp alıp veriyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?