Bu kv derdi nedir benimle :(

Aynen onun yüzün den eşimle sorun yaşıyorum
Neden hamile kalmak istediğini falan söylüyorsun ona, henüz paylaşmak için çok erken, söyleme, benimki de ne zaman yapacağımızı söylemişti 1 sene dolsun yaparmışık, bende bozdum, ben evliliğim oturmadan kendimi hazır hissetmeden asla düşünmüyoruz dedim o bebeğin en çok annesine ihtiyacı var, kaynanaya değil ne düşündüğünüde kendine saklasın

Neden hamile kalmak istediğini falan söylüyorsun ona, henüz paylaşmak için çok erken, söyleme, benimki de ne zaman yapacağımızı söylemişti 1 sene dolsun yaparmışık, bende bozdum, ben evliliğim oturmadan kendimi hazır hissetmeden asla düşünmüyoruz dedim o bebeğin en çok annesine ihtiyacı var, kaynanaya değil ne düşündüğünüde kendine saklasın
Şöyleki yaptığım en büyük hatalardan biri ilk başta söylememiştim sonradan söyledim keşke bende senin gibi yapsaydim

Az sonra bir kv içeriği de benden gelecek bütün sinirli gelinlere 🤣🤣🤣
Sanırım topluca kafayı kırdılar fjfjfjd

Bence kv yine böyle bi mevzu açarsa anne bi daha de sende yanımızda ol yumurta yağlanması falan biliosun, hangi pozisyonda olacağını da biliosundur falan deyin 🤣🤣🤣

Öff şaka maka valla hiç bi halttan anlamayan ama Herşeye yorum yapan insanlar gerçekten çok sinir bozucu

Az sonra bir kv içeriği de benden gelecek bütün sinirli gelinlere 🤣🤣🤣
Sanırım topluca kafayı kırdılar fjfjfjd

Bence kv yine böyle bi mevzu açarsa anne bi daha de sende yanımızda ol yumurta yağlanması falan biliosun, hangi pozisyonda olacağını da biliosundur falan deyin 🤣🤣🤣

Öff şaka maka valla hiç bi halttan anlamayan ama Herşeye yorum yapan insanlar gerçekten çok sinir bozucu
Kesinlikle herşeye burnunu sokan kv bıktım artık 8 ayda 😑😑😑

Şöyleki yaptığım en büyük hatalardan biri ilk başta söylememiştim sonradan söyledim keşke bende senin gibi yapsaydim
Millet 3. 4. Aylık hamileliğinde söylüyor artık, bari gerisini kurtar, çocuğa ne isim koyacağınızı söyleme biliyorsun huyunu, yoksa ona da karışır

Bu arada kilo gerçekten bazıları için hamileliğe engel doktorla bir görüş istersen

Konu çok hassas seni anlıyorum. Tabi ki bu şekilde cevap veremezsin ama bir şekilde güzellikle kendini savun. Kendini de sakın üzme🥰
Öylede olmuyor canım yanında yemek yerken boğazıma düğümleniyor içime oturuyor biseyler eşim de hakisz bile olsalar annemle ailem le ilgili hiç bir şey söyleme bana diyor güzel tesellin için cok tesekkur ederim❤

yumurtalık yağlanması :KK48: kayınvalideniz laf sokmaya yeni bir boyut kazandırmış."beynimin yağlanmasından iyidir "demek vardi ama olmuyor işte

Back
X