Sorma ya aynen de işte diyemiyorum ben ne yazikkkiyumurtalık yağlanmasıkayınvalideniz laf sokmaya yeni bir boyut kazandırmış."beynimin yağlanmasından iyidir "demek vardi ama olmuyor işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma ya aynen de işte diyemiyorum ben ne yazikkkiyumurtalık yağlanmasıkayınvalideniz laf sokmaya yeni bir boyut kazandırmış."beynimin yağlanmasından iyidir "demek vardi ama olmuyor işte
Cok sag ol canim ya Aynen ona söylemedim de bisey ama o yüzden alıyorum sonra bir dönem veriyorum bilmiyorum ne olacak böyleÇok çok geçmiş olsun sakın pkonun psini kaçırma kv karşı ağzından.Pko için ne yapabilirsin bilmem ama diyet olarak Karatayı öneririm canım sağlıklı...
bende diyemem en fazla içimden derimSorma ya aynen de işte diyemiyorum ben ne yazikkki
Ya kıyamam sana. Gerçekten yaptıkları çok ayıp. Bebek uğruna gidilen yol zaten yeterince stresli ve yorucu (kendimden biliyorum) Bari insanlar yormasa.Öylede olmuyor canım yanında yemek yerken boğazıma düğümleniyor içime oturuyor biseyler eşim de hakisz bile olsalar annemle ailem le ilgili hiç bir şey söyleme bana diyor güzel tesellin için cok tesekkur ederim❤
Dimii
bende diyemem en fazla içimden derim
Evet aynen zaten ben yeterince üzülüyorum olmuyor diye teselli edeceği yerde gelmiş saçma sapan şeyler söyleyip beni daha çok uzuyor sürekli bana diyor ben istediğim gibi oldu siz sağlıklı değilsiniz..Ya kıyamam sana. Gerçekten yaptıkları çok ayıp. Bebek uğruna gidilen yol zaten yeterince stresli ve yorucu (kendimden biliyorum) Bari insanlar yormasa.
Gayet rahat ol. Yemeğini de rahat ye. Yemek den çok üzüntü engel bebeğe. O yüzden rahat ye, bırak gerisini ne halleri varsa görsünler.
Sürekli kilo alıp vermekte sağlıksız aslında.Rabbim şifa versin bende alıyorum boyum 165 kilom 90 obez 1 oluyorum sanırımCok sag ol canim ya Aynen ona söylemedim de bisey ama o yüzden alıyorum sonra bir dönem veriyorum bilmiyorum ne olacak böyle
Ay evet amin inşallah canım ya hadi yaSürekli kilo alıp vermekte sağlıksız aslında.Rabbim şifa versin bende alıyorum boyum 165 kilom 90 obez 1 oluyorum sanırım
Ahahahshhah gül gitsin yaa. Biraz sogut arayi bence bu aralar. Sonra da bu konuyu acma unutur belki. Sorarsa da bir sure rafa kaldirdik, denemelere baslarsak sana haber veririm muhakkak dersinHerseyde içimizde ya görsen iki ay öncede senin hamilelik hormonların gelişmemiştir diyordu..
Malesef Googleye göre öyle Google gerçi daha insaflı aynaya bakmıyorum ben.Ay evet amin inşallah canım ya hadi ya
Aynen haklisinAhahahshhah gül gitsin yaa. Biraz sogut arayi bence bu aralar. Sonra da bu konuyu acma unutur belki. Sorarsa da bir sure rafa kaldirdik, denemelere baslarsak sana haber veririm muhakkak dersin![]()
Evet kendisi baya sağlıklıyım. Sana kendimden örnek vereyim. 12 yıl sonra bebeğim oldu. Bu süre zarfında neler neler duydum bir bilsen. Seni o yüzden çok iyi anlıyorum. Önceleri çok ağlıyordum. Sonra baktım böyle olmucak. Kendimi spora verdim. Sonra kitap okumaya başladım.Roman okumasını çok severim. Çok üzüldüğüm anda kitapçıya gidip eğlenceli roman tavsiyesi aldım. Daha sonra YouTube videolarından amigurumi yapmasını öğrendim. Taş boyadım, ahşap boyadım. Sürekli kendimi mesgul ettim. Sende düşün seni ne mutlu eder? Ona yönel bak nasıl rahat ediceksinEvet aynen zaten ben yeterince üzülüyorum olmuyor diye teselli edeceği yerde gelmiş saçma sapan şeyler söyleyip beni daha çok uzuyor sürekli bana diyor ben istediğim gibi oldu siz sağlıklı değilsiniz..
Inşallah zayıflayıp güzel bir görünüme sahip oluruz inşallah qMalesef Googleye göre öyle Google gerçi daha insaflı aynaya bakmıyorum ben.
Haklısın canım aynen bende kendimi meşgul edecek şeyler bulmalıyım dedgin gibi❤Evet kendisi baya sağlıklıyım. Sana kendimden örnek vereyim. 12 yıl sonra bebeğim oldu. Bu süre zarfında neler neler duydum bir bilsen. Seni o yüzden çok iyi anlıyorum. Önceleri çok ağlıyordum. Sonra baktım böyle olmucak. Kendimi spora verdim. Sonra kitap okumaya başladım.Roman okumasını çok severim. Çok üzüldüğüm anda kitapçıya gidip eğlenceli roman tavsiyesi aldım. Daha sonra YouTube videolarından amigurumi yapmasını öğrendim. Taş boyadım, ahşap boyadım. Sürekli kendimi mesgul ettim. Sende düşün seni ne mutlu eder? Ona yönel bak nasıl rahat ediceksin❤
AmiiinInşallah zayıflayıp güzel bir görünüme sahip oluruz inşallah q
Kaç yaşında anne oldunu?Çok sevdiğim bir ablam var 9 senelik evli 39 yaşında çocuğu olmuyor çok üzülüyor.Evet kendisi baya sağlıklıyım. Sana kendimden örnek vereyim. 12 yıl sonra bebeğim oldu. Bu süre zarfında neler neler duydum bir bilsen. Seni o yüzden çok iyi anlıyorum. Önceleri çok ağlıyordum. Sonra baktım böyle olmucak. Kendimi spora verdim. Sonra kitap okumaya başladım.Roman okumasını çok severim. Çok üzüldüğüm anda kitapçıya gidip eğlenceli roman tavsiyesi aldım. Daha sonra YouTube videolarından amigurumi yapmasını öğrendim. Taş boyadım, ahşap boyadım. Sürekli kendimi mesgul ettim. Sende düşün seni ne mutlu eder? Ona yönel bak nasıl rahat ediceksin❤
Eğer susmazsan seni de yerim deseydiniz8 aylık evliyim 3 ay korunduk ve bıraktım boyum 1.70 kilom 87 balık etmiyim yani ama bu akşam bize çaya geldi ve çok kilolusun ve hamile kalamıyorsun yumurtaliklarin yağlanmıştır dedi ben tabi cok bozuldum kendini tut dedi moralim çok bozuk bu konuda önerileriniz nedir ??
37 de anne oldum 9 aylık bebeğim. Allah ablanız ve tüm isteyene sağlıkla tez zamanda bebek versin.Kaç yaşında anne oldunu?Çok sevdiğim bir ablam var 9 senelik evli 39 yaşında çocuğu olmuyor çok üzülüyor.
Maşallah Allah hayırlı bir evlat etsin inşallah yavrunuzu.Ablam ilk evlendiğinde bir düşük yaşamış iki sene öncede kimyasal gebelik geçirdi tüp bebek denemeleri olmuş devlette ama ayrıntı bilmiyorum daha doğrusu soramıyorum üzülmesin diye.Amin inşallah herkesin hayırlı evlatları olur.37 de anne oldum 9 aylık bebeğim. Allah ablanız ve tüm isteyene sağlıkla tez zamanda bebek versin.