Bu kv derdi nedir benimle :(

Çok çok geçmiş olsun sakın pkonun psini kaçırma kv karşı ağzından.Pko için ne yapabilirsin bilmem ama diyet olarak Karatayı öneririm canım sağlıklı...
Cok sag ol canim ya Aynen ona söylemedim de bisey ama o yüzden alıyorum sonra bir dönem veriyorum bilmiyorum ne olacak böyle

Öylede olmuyor canım yanında yemek yerken boğazıma düğümleniyor içime oturuyor biseyler eşim de hakisz bile olsalar annemle ailem le ilgili hiç bir şey söyleme bana diyor güzel tesellin için cok tesekkur ederim❤
Ya kıyamam sana. Gerçekten yaptıkları çok ayıp. Bebek uğruna gidilen yol zaten yeterince stresli ve yorucu (kendimden biliyorum) Bari insanlar yormasa.
Gayet rahat ol. Yemeğini de rahat ye. Yemek den çok üzüntü engel bebeğe. O yüzden rahat ye, bırak gerisini ne halleri varsa görsünler.

Ya kıyamam sana. Gerçekten yaptıkları çok ayıp. Bebek uğruna gidilen yol zaten yeterince stresli ve yorucu (kendimden biliyorum) Bari insanlar yormasa.
Gayet rahat ol. Yemeğini de rahat ye. Yemek den çok üzüntü engel bebeğe. O yüzden rahat ye, bırak gerisini ne halleri varsa görsünler.
Evet aynen zaten ben yeterince üzülüyorum olmuyor diye teselli edeceği yerde gelmiş saçma sapan şeyler söyleyip beni daha çok uzuyor sürekli bana diyor ben istediğim gibi oldu siz sağlıklı değilsiniz..

Cok sag ol canim ya Aynen ona söylemedim de bisey ama o yüzden alıyorum sonra bir dönem veriyorum bilmiyorum ne olacak böyle
Sürekli kilo alıp vermekte sağlıksız aslında.Rabbim şifa versin bende alıyorum boyum 165 kilom 90 obez 1 oluyorum sanırım

Evet aynen zaten ben yeterince üzülüyorum olmuyor diye teselli edeceği yerde gelmiş saçma sapan şeyler söyleyip beni daha çok uzuyor sürekli bana diyor ben istediğim gibi oldu siz sağlıklı değilsiniz..
Evet kendisi baya sağlıklıyım. Sana kendimden örnek vereyim. 12 yıl sonra bebeğim oldu. Bu süre zarfında neler neler duydum bir bilsen. Seni o yüzden çok iyi anlıyorum. Önceleri çok ağlıyordum. Sonra baktım böyle olmucak. Kendimi spora verdim. Sonra kitap okumaya başladım.Roman okumasını çok severim. Çok üzüldüğüm anda kitapçıya gidip eğlenceli roman tavsiyesi aldım. Daha sonra YouTube videolarından amigurumi yapmasını öğrendim. Taş boyadım, ahşap boyadım. Sürekli kendimi mesgul ettim. Sende düşün seni ne mutlu eder? Ona yönel bak nasıl rahat ediceksin❤️

Evet kendisi baya sağlıklıyım. Sana kendimden örnek vereyim. 12 yıl sonra bebeğim oldu. Bu süre zarfında neler neler duydum bir bilsen. Seni o yüzden çok iyi anlıyorum. Önceleri çok ağlıyordum. Sonra baktım böyle olmucak. Kendimi spora verdim. Sonra kitap okumaya başladım.Roman okumasını çok severim. Çok üzüldüğüm anda kitapçıya gidip eğlenceli roman tavsiyesi aldım. Daha sonra YouTube videolarından amigurumi yapmasını öğrendim. Taş boyadım, ahşap boyadım. Sürekli kendimi mesgul ettim. Sende düşün seni ne mutlu eder? Ona yönel bak nasıl rahat ediceksin❤
Haklısın canım aynen bende kendimi meşgul edecek şeyler bulmalıyım dedgin gibi❤

Evet kendisi baya sağlıklıyım. Sana kendimden örnek vereyim. 12 yıl sonra bebeğim oldu. Bu süre zarfında neler neler duydum bir bilsen. Seni o yüzden çok iyi anlıyorum. Önceleri çok ağlıyordum. Sonra baktım böyle olmucak. Kendimi spora verdim. Sonra kitap okumaya başladım.Roman okumasını çok severim. Çok üzüldüğüm anda kitapçıya gidip eğlenceli roman tavsiyesi aldım. Daha sonra YouTube videolarından amigurumi yapmasını öğrendim. Taş boyadım, ahşap boyadım. Sürekli kendimi mesgul ettim. Sende düşün seni ne mutlu eder? Ona yönel bak nasıl rahat ediceksin❤
Kaç yaşında anne oldunu?Çok sevdiğim bir ablam var 9 senelik evli 39 yaşında çocuğu olmuyor çok üzülüyor.

8 aylık evliyim 3 ay korunduk ve bıraktım boyum 1.70 kilom 87 balık etmiyim yani ama bu akşam bize çaya geldi ve çok kilolusun ve hamile kalamıyorsun yumurtaliklarin yağlanmıştır dedi ben tabi cok bozuldum kendini tut dedi moralim çok bozuk bu konuda önerileriniz nedir ??
Eğer susmazsan seni de yerim deseydiniz

Allah Allah yumurtalık yağlanmasımı...
Ben bir kere doktorda şahit oldum, devlet hastanesiydi iki iki içeri alıyorlardı yoğunluktan, doktor kilo vermen gerek dedi önümdeki bayana fakat yumurtalıkların yağlanır demedi... Pko luymuş.
Bildiğim kadarıyla yumurtalıklar yağlanmaz ki...
Hani kahve ve çikolata tüketme denir gebelik isteyen kişilere.
Kv nizde nasıl bı cüret böyle konuşabiliyor!!!
Gelin alan bi deliriyor galiba, terbiyesizlik insan incitme diz boyu oluyor.
Sessiz kalmayın.
Üzülüyorsanız sizde üzün.

37 de anne oldum 9 aylık bebeğim. Allah ablanız ve tüm isteyene sağlıkla tez zamanda bebek versin.
Maşallah Allah hayırlı bir evlat etsin inşallah yavrunuzu.Ablam ilk evlendiğinde bir düşük yaşamış iki sene öncede kimyasal gebelik geçirdi tüp bebek denemeleri olmuş devlette ama ayrıntı bilmiyorum daha doğrusu soramıyorum üzülmesin diye.Amin inşallah herkesin hayırlı evlatları olur.

Back
X