Aynen öyle canımBosver takma zayıf olsan buseferde zayıfsın ondan derdı ben boyle guzelım boyle sevıyorum kadın dedıgın balık etlı olur de. Cocuguda allah nasıp ederse olur etmezse zaten olmaz allahın ısıne karısmayın de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canımBosver takma zayıf olsan buseferde zayıfsın ondan derdı ben boyle guzelım boyle sevıyorum kadın dedıgın balık etlı olur de. Cocuguda allah nasıp ederse olur etmezse zaten olmaz allahın ısıne karısmayın de
Yok artik bu kaynanalari anlamıyorum8 aylık evliyim 3 ay korunduk ve bıraktım boyum 1.70 kilom 87 balık etmiyim yani ama bu akşam bize çaya geldi ve çok kilolusun ve hamile kalamıyorsun yumurtaliklarin yağlanmıştır dedi ben tabi cok bozuldum kendini tut dedi moralim çok bozuk bu konuda önerileriniz nedir ??
Merkür retrosu basladı ondandırHerhalde astroloji alanındaç özellikle gezegenler arası bi kıpraşım, manyetik itiş falan oluyorda kvleremi yansıyor bu? Herkeşşşler çok gergin :)
Ya işte benim eşim onsuz bir şey yapamıyor onlar olmadan sanki biz bir hiçiz hiç bir şey yapamıyoruz ve onlara karşı hiç sesini çıkartamıyor en basiti bir yere giderken ki gitmiyoruz genelde gitsek bile mutlaka söylüyoruz of of çok sıkıldım bu durumdanKayınvalideniz gerçekten densizlik yapmış karşıdaki insan kim olursa olsun böyle bi laf etmek çok kabaca o anda eşiniz hiç mi sesini çıkarmadı öyleyse o da ayıp etmiş. Tartışma çıkarmadan kilomda bi problem yok çocuk yapacağımız zaman da eşimle benim aramda size ne diyebilirdiniz. Ne kadar eşinizin annesi de olsa siz yeni bir aile kurmuş farklı bireylersiniz sınırlarınızı çizmelisiniz
Çok haklısınız ama içinizde tuta tuta nereye kadar siz de bir süre sonra dayanamaz hale gelirsiniz bu durum canınızı çok sıkıyorsa uygun bir dille eşinizle konuşun bence çünkü kayınvalideniz her zaman hayatınızda olacak biri böyle içinize atarsanız her günü kendinize zindan edersiniz. Umarım düzelirlerYa işte benim eşim onsuz bir şey yapamıyor onlar olmadan sanki biz bir hiçiz hiç bir şey yapamıyoruz ve onlara karşı hiç sesini çıkartamıyor en basiti bir yere giderken ki gitmiyoruz genelde gitsek bile mutlaka söylüyoruz of of çok sıkıldım bu durumdan
Ya işte benim eşim onsuz bir şey yapamıyor onlar olmadan sanki biz bir hiçiz hiç bir şey yapamıyoruz ve onlara karşı hiç sesini çıkartamıyor en basiti bir yere giderken ki gitmiyoruz genelde gitsek bile mutlaka söylüyoruz of of çok sıkıldım bu durumdan
Öyle oluyor zaten artık çünkü yoruldum ona sürekli anlatmaktan ama bana ailemi asla şikayet etmeyeceksin onlar benim ailem atmam diyor velhasılı kelam işine gelirse demek gibi bir şey...Çok haklısınız ama içinizde tuta tuta nereye kadar siz de bir süre sonra dayanamaz hale gelirsiniz bu durum canınızı çok sıkıyorsa uygun bir dille eşinizle konuşun bence çünkü kayınvalideniz her zaman hayatınızda olacak biri böyle içinize atarsanız her günü kendinize zindan edersiniz. Umarım düzelirler
Ben anne olmayı çok istiyorum hem belki çocuk olursa bana daha çok bağlanır evini bilir herşeyin ailesinden ibaret olmadığını anlar diyeBu kadar bağımlı bi adama neden hemen çocuk? Önce bi evini karısını bilseydi.
E
Ben anne olmayı çok istiyorum hem belki çocuk olursa bana daha çok bağlanır evini bilir herşeyin ailesinden ibaret olmadığını anlar diye
Ne yapmalıyım ki Ben şimdiAnne olmak istemen çok doğal ona bişey diyemem ama tahmin ettiğin gibi olmayacak bu tip adamlar evlenince hatta baba olunca saçma bi şekilde ana bağımlılıkları artıyor
Yanı sorun çıkmasın eşimle aram bozulmasın diye içime atıyorum kolay olmuyor size saygısızlık yapana susabilmekSiz neden KV size her şeyi konuşmasına müsade ediyorsunuz. Sustum çünkü Saygıdan demeyin. Karşınızdaki insan size saygısızlık yapacak sizde susacaksınız öyle mi Yok öyle bir dünya.
Yaa Kaynanalar arasında baya bilinen bi hastalık aslındaOkul hayatım boyunca 3 kere anatomi dersi gördüm yumurtalık yağlanmasını ilk defa duyuyorum. Kusura bakmada katıla katıla gülesim geldi![]()
![]()
![]()
Kayınvalidenizin tıp ilmi konusundaki bilgileri göz yaşartıyorHerseyde içimizde ya görsen iki ay öncede senin hamilelik hormonların gelişmemiştir diyordu..