Bu kv derdi nedir benimle :(

8 aylık evliyim 3 ay korunduk ve bıraktım boyum 1.70 kilom 87 balık etmiyim yani ama bu akşam bize çaya geldi ve çok kilolusun ve hamile kalamıyorsun yumurtaliklarin yağlanmıştır dedi ben tabi cok bozuldum kendini tut dedi moralim çok bozuk bu konuda önerileriniz nedir ??
Yok artik bu kaynanalari anlamıyorum:KK70:

Kayınvalideniz gerçekten densizlik yapmış karşıdaki insan kim olursa olsun böyle bi laf etmek çok kabaca o anda eşiniz hiç mi sesini çıkarmadı öyleyse o da ayıp etmiş. Tartışma çıkarmadan kilomda bi problem yok çocuk yapacağımız zaman da eşimle benim aramda size ne diyebilirdiniz. Ne kadar eşinizin annesi de olsa siz yeni bir aile kurmuş farklı bireylersiniz sınırlarınızı çizmelisiniz

Kayınvalideniz gerçekten densizlik yapmış karşıdaki insan kim olursa olsun böyle bi laf etmek çok kabaca o anda eşiniz hiç mi sesini çıkarmadı öyleyse o da ayıp etmiş. Tartışma çıkarmadan kilomda bi problem yok çocuk yapacağımız zaman da eşimle benim aramda size ne diyebilirdiniz. Ne kadar eşinizin annesi de olsa siz yeni bir aile kurmuş farklı bireylersiniz sınırlarınızı çizmelisiniz
Ya işte benim eşim onsuz bir şey yapamıyor onlar olmadan sanki biz bir hiçiz hiç bir şey yapamıyoruz ve onlara karşı hiç sesini çıkartamıyor en basiti bir yere giderken ki gitmiyoruz genelde gitsek bile mutlaka söylüyoruz of of çok sıkıldım bu durumdan

Ya işte benim eşim onsuz bir şey yapamıyor onlar olmadan sanki biz bir hiçiz hiç bir şey yapamıyoruz ve onlara karşı hiç sesini çıkartamıyor en basiti bir yere giderken ki gitmiyoruz genelde gitsek bile mutlaka söylüyoruz of of çok sıkıldım bu durumdan
Çok haklısınız ama içinizde tuta tuta nereye kadar siz de bir süre sonra dayanamaz hale gelirsiniz bu durum canınızı çok sıkıyorsa uygun bir dille eşinizle konuşun bence çünkü kayınvalideniz her zaman hayatınızda olacak biri böyle içinize atarsanız her günü kendinize zindan edersiniz. Umarım düzelirler

Bu kadar bağımlı bi adama neden hemen çocuk? Önce bi evini karısını bilseydi.

Çok haklısınız ama içinizde tuta tuta nereye kadar siz de bir süre sonra dayanamaz hale gelirsiniz bu durum canınızı çok sıkıyorsa uygun bir dille eşinizle konuşun bence çünkü kayınvalideniz her zaman hayatınızda olacak biri böyle içinize atarsanız her günü kendinize zindan edersiniz. Umarım düzelirler
Öyle oluyor zaten artık çünkü yoruldum ona sürekli anlatmaktan ama bana ailemi asla şikayet etmeyeceksin onlar benim ailem atmam diyor velhasılı kelam işine gelirse demek gibi bir şey...

E

Ben anne olmayı çok istiyorum hem belki çocuk olursa bana daha çok bağlanır evini bilir herşeyin ailesinden ibaret olmadığını anlar diye

Anne olmak istemen çok doğal ona bişey diyemem ama tahmin ettiğin gibi olmayacak bu tip adamlar evlenince hatta baba olunca saçma bi şekilde ana bağımlılıkları artıyor

Siz neden KV size her şeyi konuşmasına müsade ediyorsunuz. Sustum çünkü Saygıdan demeyin. Karşınızdaki insan size saygısızlık yapacak sizde susacaksınız öyle mi Yok öyle bir dünya.

Siz neden KV size her şeyi konuşmasına müsade ediyorsunuz. Sustum çünkü Saygıdan demeyin. Karşınızdaki insan size saygısızlık yapacak sizde susacaksınız öyle mi Yok öyle bir dünya.
Yanı sorun çıkmasın eşimle aram bozulmasın diye içime atıyorum kolay olmuyor size saygısızlık yapana susabilmek

Kadın doğum uzmanı sanırsam sanane evet olmayacak deseydin ne kadarda terbiyesiz bi kadın ben sizden daha kiloluydum iki hamileliğimdede malesef sakın korkmayın hiç alakası yok .bizde yeni evlendiğimşzde bizimle aynı zamanda evleninş hamile olanları kayınvalidem de bana anlatrdı beni strese sokardı şimdi öyle kızıyomki

Hade len ordan desene yüzüne karşı. Yumurtalık yağlanması nedir yahu:confused:

Fazla kilonun hamile kalmakta, hamilelik sirasinda sikinti yarattigi bir gercek tabi yumurta yağlanmasi şeklinde bir sikinti degil ama doktorlar da tavsiye etmiyor. Kilo kontrolu saglayip oyle hamile kalinmasi tavsiye ediliyor.

Ha tabi morbid obezler bile hamile kalabiliyor TLCde de gormüştum, kilolu insan asla hamile kalmaz diye birsey yok 😐 ama bu fazla kilonun etkisi olmadigi ve kilonun olumlu oldugu anlamina gelmiyor.

Kv dogru bir bilgi vermeye calismis aslinda ama bunu kirici ve yanlis şekilde yapmiş.

Ben olsam ne alaka kendi kendinize teşhis koyuyosunuz böyle şey ben duymadım diye gülerdim gıcıklığına ayıp etmiş çok ayıp

Back
X